Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Maja 2021 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Postanowiłem trochę przysiąść nad nowym GMCLANem, który powstaje już pewnie z dekadę, ale do tej pory nie wyszło to poza brzydkie obrazki. Do tej pory. Bo teraz mam już wersję PHPową która wstępnie zaczyna już działać (podstrony wczytują osobne kontrolery php). W pierwszej wersji próbowałem coś na zasadzie boostrapa któremu nadam obecne kolory gmclanu (szare), ale część z was sugerowała, żeby od tego odejść i trochę bardziej zaszaleć. No to zaszalałem Główna: Strona z artykułem: Profil To oczywiście bardzo wstępna wersja, ale już możecie zgłaszać opinie. Na tę chwilę wybrane fonty to: Libre Franklin + Quicksand (menu i niektóre nagłówki). ANtY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Sorry gnysek, ale Ty zupełnie się nie nadajesz do tematów Ui/UX Ja wiem że Ty chcesz wszystko sam ale to jest podejście jak z logiem, sprzed 10 lat i ni jak się ma do dzisiejszych czasów. Cytat Bo teraz mam już wersję PHPową która wstępnie zaczyna już działać (podstrony wczytują osobne kontrolery php). Great success xD dałbyś pomóc w rozwoju bo jest dzień roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 No dobrze, ale mówisz że coś jest źle, nie pokazując lepszych propozycji (nawet z gotowców) ani nie wskazując co dokładnie. Ja akurat staram się robić jakąś wypadową tego co znajdę np. na themeforest więc to nie jest z tyłka ani sprzed dekady, ale czekam nawet na mockup lepszej propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy_user Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Wydaje mi się, że adam trochę przesadza. Co do loga, to może i owszem jakiś lifting by się przydał, ale sama stronka wygląda ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Kurcze no nie wiem, ten obszar jakoś tak trąci prehistorią, jeszcze ten gradient okropny. Nigdzie indziej nie masz w swoim designu gradientu. I znowu będzie na głównej milion okienek okieneczek ?? Natomiast górna część mi się podoba, zakładka polskie gry to fajny będzie smaczek. Chell i ANtY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Tak, to jest właśnie ta część z pierwszej wersji designu, i tutaj powoli próbuję zrezygnować z tego (strona artykułów miała to samo, a jak widać wyżej - już nie ma). Ten srebrno-szaro-granatowy to już nawet nie pasuje teraz do niczego. Jak widać też na głównej, ten wielki banner "witamy" będzie zamykalny, żeby stałym użytkownikom się nie pokazywać i nie przesłaniać ważniejszej treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 7 godzin temu, gnysek napisał: No dobrze, ale mówisz że coś jest źle, nie pokazując lepszych propozycji (nawet z gotowców) ani nie wskazując co dokładnie. Ja akurat staram się robić jakąś wypadową tego co znajdę np. na themeforest więc to nie jest z tyłka ani sprzed dekady, ale czekam nawet na mockup lepszej propozycji Ja też jestem noga z uxowych rzeczy ale postaram się coś rozkminić Wydaje mi się że pod ten typ strony samo themeforest to nie do końca wystarczy i sam nie do końca jeszcze wiem jak to ugryźć ale spróbuję gnysek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimianVirus7 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Ja tam nie wiem co macie do tego loga, mnie się podoba gnysek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Ogólne spostrzeżenia: Górna belka fajnie poszła w minimalizm Im niżej się schodzi tym ciężej dla oka się robi Artykuły wyglądają świetnie Menu rozwijane również świetne Te skróty bardzo obciążają wizualnie całość O sekcjach już się nie wypowiem, bo inni powiedzieli co myślą Czekam na więcej szkiców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi