Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dla mnie propozycja planszowego wygląda bardziej jak przypadkowy zbiór wielokątów, ledwo widać te literki GM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Najprofesjonalniej do tematu podszedł mimo wszystko @gnysek świetne dizajnersko, ale nic mi nie mówiące logo. GC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 dobra, jeszcze jedna próba a tu jakby to mogło wyglądać na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 3 minuty temu, Ranmus napisał: Najprofesjonalniej do tematu podszedł mimo wszystko @gnysek świetne dizajnersko, ale nic mi nie mówiące logo. GC? https://www.gchub.co.uk/ :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 @Czołg Krymski A coś mi śmierdziało kiedy tak gnysiu przyskilował designersko. ;) ANtY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 moze by tak subtelniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 to jeszcze posiliłem się pomysłem @tramur i wpisałem młot w G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 43 minuty temu, Ranmus napisał: @Czołg Krymski A coś mi śmierdziało kiedy tak gnysiu przyskilował designersko. ;) to był przykład, na szybko z dribbble :) dlatego napisałem "w stylu" i zostawiłem całe logo, zeby było widać, że to czyjeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
planszowy Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Ja osobiście zrezygnowałbym z tego młotka. Zaczynałem przygodę z GM od wersji studio i kojarzę tylko nowe logo, nowi użytkownicy pewnie też. Dopóki nie napisaliście o młotku to nawet go wcześnie nie widziałem :) Mi podoba się propozycja Czołgu ale właśnie bez młotka, pasuje do wyglądu forum. Pobawiłem się jeszcze z logami ale chyba znowu przekombinowałem, ale może coś komuś? Jaka w ogóle będzie nowa nazwa? :) Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Kostka mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 no ale ile można w ten sześcian iść Threef 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Imho to pierwsze logo od tramura jest najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi