propaganja Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Chodzi o to żeby każdy napisał która z której swojej gry jest najbardziej zadowolony, która wg. niego jest najlepsza, i dlaczego? Ja bym zagłosował na SoulJah, ale jest nie skończona, zagłosowałbym też na BACK2 gdyby nie te wymagania sprzętowe i drobne błędy w kodzie. Dlatego najbardziej zadowolony jestem z Propaganji :) Bless. Gotowe. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 team war zone chodź potępiona przez was to moja jedyna większa produkcja. jak tylko wypuszczę wersje 2.0 mojego programu zabiorę się za pisanie jej od nowa chodź silnik UDP swój już mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Nowhere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 chyba ta którą teraz pisze... a tak to Mario Get it :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Hm, tzn. u mnie jest trochę problemu xD . Skończyłem gry Antyduch, Antyduch 2, Kijek, Pakermen. Ze skończonych powiem odrazu, że Kijek był najfajniejszy, aczkolwiek straciłem go wraz z awarią dysku ;( . Z zaczętych to mogę wymienić: Icemania, Garden cKombat, Minex. Osobiście uważam, że najfajniej z nich się zapowiadał Minex :P . A z pomysłów czyli: The Duty, Polska Walcząca, Marmot Shoot-out, to bez zmyślania, wszystkie mi się podobają :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Gdyby nie to że 3D w gm jest pamięciożerne, to bardziej bym ozbudował GOLDEN CURSE i to była by moja najlepsza gra, ale poniewarz nie moge, to moja najlepszaq gra to EOE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Ta, nad którą tyrałem 5 miesięcy: Shoball 2. 'Łaj?' Bo wygrała ankietę 'Sierpień 2006' na pewnym forum też dotyczącym robieniu gier i progsów ( :nuke: boards). SB3 ma być jeszcze lepszy . . . :krider: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Mój Czoug. Może sam wykonany mizernie i jedyną jego zaletą jeśli chodzi o zaprogramowanie to fizyka, do czego przyznaję się bez bicia, ale niektórych wciągał na pół dnia, zabijając sie na tych samych nudnych mapach z losowymi brońmi bez możliwości wyboru, do tej pory nie wiem dlaczego :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Jak dla mnie, to wszystkie trzy, które aktualnie tworzymy z Dawidsem. Oj, przepraszam, cztery. :P Bomber Dual 2 i... dowiecie się w swoim czasie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Hm ja z reguly nie tworze gier tylko programy, to ostatnio zabieram sie za napisania Roguelike'a w Allegro przy użyciu C++ :) Zobaczymy co z tego wyjdzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 dziadek: Czouga uwielbiał mój 5-letni brat :D Niestety ostatnio coś się z nim pokaszaniło, levele nie chcą się ładować. A co do mnie... Jak pewnie niektórzy zauważyli, jedyne co pokazałem na forum to SDS i takie... takie coś xD (to był mój pierwszy post na forum, na samą myśl o tym chce mi się śmiać ;p) Na dysku mam co prawda mnóstwo badziewia, którego nie pokażę, bo nie chcę sobie szargać opinii :P Aktualnie kumuluję enrgię na coś w miarę grywalnego, prawdopodobnie będzie to nawalanka a la Liero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Mission Aero... heh, ale ja więcej robię przykładów... niedługo super przykład i dalsze losy hamsterville :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 cursed, ktore zbliza sie malenkimi kroczkami, a calkiem blisko bedzie gdzies w grudniu. no i jeszcze jedno cus, ale na to jeszcze mam czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 @blackmaul: Jaki jest sens pisać roguelike na silniku z obsługą grafiki, jak roguelike są tekstowe :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Chyba bouncey xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 narazie moja najlepsza to SWC (Star Wars Comando) ale jest niedopracowana i to tylko wersja demo (ktora jest na mojej stronie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Nazwa bardzo podobna do Star Wars: Republic Commando. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Star Wars: Republic Commando. nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Foreign Attack. Foreign Attack 2 miało być lepsze ale nie wyjdzie full wersion Castle war - chętnie bym wrócił do tego projektu i uczynił go najlepszą grą zrobioną przeze mnie, ale niestety, wszelkie oznaki tej gry przepadły na zawszę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Castle war - chętnie bym wrócił do tego projektu i uczynił go najlepszą grą zrobioną przeze mnie, ale niestety, wszelkie oznaki tej gry przepadły na zawszę :([*][*][*] :( To była naprawdę fajna gierca :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Nie dawno zaczołem robić gre The killer, ale to był za duży projekt na moją pierwszą gre.Ale kiedyś ją zakończe i to będzie z pewnością moja najlepsza gra, którą zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 A może odświerzę topic i zmienie swójego "pupila" na Mario Brawl Online xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgadnijcie z jakiej mojej gry jestem najbardziej dumny... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ja wiem, taki pacman, a przynajmniej coś podobnego i chyba nazywało się to coś Nagi, albo Maki, może Magi, ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Moja najlepsza gra ukończona to Catch the Clown. Po niej nie miałem chęci jej przerabiać, lecz zrobić arkanoida na klockach. To nie była super gra, ale wielu osobom się podobała :P (grafiki z folderu GMa) . I tak CtC rządzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 moją najlepszą grą jak narazie to podróbka gothica ale on jest dopiero w pierwszych fazach produkcja co do istniejących to pewnie będzie Weaka up of zombie ale osobiście to moją najlepszą grą jest i będzie World tank war to była moja pierwsza gra 3d którą skończyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 a yo to co robia S.E.N. chyba będzie dobra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ja zacząłem swoj chyba najwiekszy projekt production of food. :P to bedzie gra ekonomiczna (cos w stylu tycoon'ów xD) juz mam silnik stawiania domków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Hmm...chyba MadMan2,pierwsza gra napisana w całości w GML. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 A ja zamierzam zrobić grę BalWar. Już z samego engine jestem zadowolony:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi