Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Grudnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 That's all Folks! programowanie: ja+extremephysics muzyka: ja itd też ja fabuła: jeszcze nie mam co do niej pewności, ale najprawdopodobniej będzie w dużej mierze nawiązywać do mojego starego niewypału Sax. Wstępnie ma to być historia czterech ludzi, których ścieżki w pewnym momencie się ścinają. Biznesmana, mafiozy niższej rangi, dziadka i więźnia. Gra podzielona będzie na cztery akty, w których steruje się poszczególnymi charakterami - ucieczka z więzienia w przypadku więźnia, ucieczka przed rozwścieczonym kartelem w przypadku mafiozy, próba odnalezienia swojej żony w przypadku biznesmena i historia znana z Saxa w przypadku dziadka. Co prawda pracuję nad grą od dwóch dni i niby ciut za wcześnie na zapowiedź, ale mam dziwne przeczucie, że to wypali :) Co do samej rozgrywki, to opierać się będzie na wspomaganiu się prawami fizyki, by przejść z punktu A, do punktu B, znajdźki, małe questy, czasem ucieczki, czasem konfrontacje itd. Trzymajcie, macie tutaj mały test https://gmclan.org/up7193_4_WIPWIPWIP_PREPREALPHA.html oceńcie, co do poprawy, co wam się gryzie itp Sterowanie strzałkami, lewym przyciskiem myszy można podnosić skrzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 ale mam dziwne przeczucie, że to wypali XDDDDDDDDDDDD ZGNIŁEM OSTRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Sporo zrobiłeś jak na 2 dni. Ale chyba widać wyraźnie co jest do poprawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 dwa dni to wcale niewiele jak na zedytowanie przykładu dołączonego do rara z extremephysics i narysowanie prostego tilesetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Chcę w to grać. ps dzie stork factory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Dopiero teraz ściągnąłem tę grę i to dużo lepsze niż myślałem. Chociaż mam bekę że jak podłożysz klocek pod postać to możesz dowolnie latać w powietrzu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Dopiero teraz ściągnąłem tę grę i to dużo lepsze niż myślałem. Chociaż mam bekę że jak podłożysz klocek pod postać to możesz dowolnie latać w powietrzu xD tak samo bylo w wilczym szańcu, który jest moim zdaniem bardzo niedoceniony, dawno żadna gra mi nie sprawiła tyle frajdy serio nie wiem dlaczego ale lubię w grach biegać pod teksturami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 ej, nawet fajne to jest. fajnie by się zajebywało ludzi miotając w nich skrzyniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Generalnie ta fizyka totalnie ssie w obecnej formie,ogólnie jako gra to nie dla mnie ALE wygląda tak bajecznie że koniec świata.10/10 za wygląd - wejscie pod teksture,latajace ptaki, ogolnie zayebisty klimat.Zagralbym w cos zupelnie innego co tak wyglada (przygodowke,beatem up, cokolwiek byle nie zabawy upośledzoną fizyką-chyba że by ja poprawic poważnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Podoba mi się, Najlepsze są latające ptaki, mogłyby fajnie też wyglądać nietoperze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi