Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 tapeta ######STA, zagrzeje miejsce na moim pulpicie :D Jeśli oczywiście nie masz nic przeciwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 14 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 tapeta ######STA, zagrzeje miejsce na moim pulpicie :D Jeśli oczywiście nie masz nic przeciwko Nie moja. http://breeze-fbn.deviantart.com/art/Little-Magic-185670326 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 format niedlugo zasadze i zainstaluje oryginalną viste wiec bedzie czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Wiesz że na dyskach też możesz przechowywać pliki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 @Elevator: Jak już piracisz to się przynajmniej nie chwal publicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Widzę piracki minecraft, piracka vista, piracka ivona, piracki sony vegas. Już zadzwoniłem do microsoftu, policja w drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 A to nie jest win7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Wg. mnie to 7, ale Dawka się zainspirował komentarzem pod zdjęciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Up yea, ale sens wypowiedzi i tak został zachowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 aha no sorry ze tak to zabrzmialo, mam windows 7 nie viste @Dawka gdzie ty tam widzisz tyle piratow? 0.o, sv kupny, ivony nawet nie mam pelnej wersji ale pirata tez nie tez kiedys mialem porzadek jak wy, ale rodzice maja komputer nie do konca sprawny i od czasu do czasu wchodza na moj, pobierają jakieś g*wna, jakies toolbary do przegladarki , gry na godzine itp, ktorych potem nie usuwaja, a jak ja usune to i tak zostanie jakis syf w rejestrze czy pusty folder w program files/w starcie ;/ dlatego nie dbam o porzadek, jak rodzice ogarną swoj komputer i nie beda mojego ruszac to bede mial format i porzadek nonstop pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 rodzice maja komputer nie do konca sprawny i od czasu do czasu wchodza na moj, pobierają jakieś g*wna knowthatfeelbro.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r_2 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Mac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 facebook machine za kilka tysiecy zlotych, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 A gdzie twoje słynne rozmowy w tle gdzie żalisz się na GMClan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 A gdzie twoje słynne rozmowy w tle gdzie żalisz się na GMClan? Nie ma komunikatorów na MACA AHAHAHHAHAHAAHAH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 jest WebGG chociażby... e: cos kiepski jestem w wyczuwaniu zartow.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 jest WebGG chociażby... It was Joke Bro ... Jak widać na skrinie - jest Skajp (Skajpaj) i Kaczucha (chyba jest jakimś komunikatorem) Fervi PS. Ranmus musi poprawić moduł sprawdzania dostępności osób na GG, bo coś nie halo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r_2 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Nie ma komunikatorów na MACA AHAHAHHAHAHAAHAH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 It was joke bro :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Ale jakiś skromny ten MacOS X :( hehehe Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r_2 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 *cough* HTC *cough* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 *cough* HTC *cough* >2012 >320x480 ISHYGGITY DIGGITY DO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r_2 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 >2012 >320x480 ISHYGGITY DIGGITY DO Wiem, troche dupa. :P http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_gio_s5660-3741.php Planuje upgrade do Nexus'a Galaxy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 ten telefon ma wiecej ramu, niz moj komputer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 >2012 >320x480 ISHYGGITY DIGGITY DO? W sumie lepsze to, niż kilka razy droższy telefon z wolnym HTC Sense. Litości ;) . Nie wiedziałem, że dziś ktoś jeszcze hateceki kupuje :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 W sumie lepsze to, niż kilka razy droższy telefon z wolnym HTC Sense. Litości ;) . Nie wiedziałem, że dziś ktoś jeszcze hateceki kupuje :P . Daj spokój, telefon wcale taki wolny nie jest, w dodatku uważam, iż HTC Sense ma bogatszy zestaw udogodnień niż TouchWiz (tak, miałem okazję trzymać w ręku Galaxy S II). Jednak jedynym minusem to bateria trzymająca jeden dzień (choć jest to raczej domena większości smartfonów). Co kto lubi, naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 ten telefon ma wiecej ramu, niz moj komputer... masz 256 MB ramu?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi