TeeGee Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 TeeGee zagina czas :o. Wrzucił fotkę o 21:16 a na zegarze u niego jest 21:18 :o Ha ha, faktycznie. To dlatego, że zwaliłem eksport pierwszego screena i potem podmieniłem na nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Kafel: Ktoś tu nie zapłacił abonamentu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Heh. Link fixed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 What? Wow działa na linuksie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Mi działa :# Nie wiem w czym problem HuderLord (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Od dawna działa (Przynajmniej paru lat). Yhm - Tapeta Rock Band The Beatles? :) Ostatnio pykałem w RB na Linuksie, ale Reinstall miałem i poszedł :D Taki trochę prymitywny Pulpit - a'la Debian Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 @doctor Ważne że mi się podoba :D Ale ok, koniec offtopu ;) PS: To Debian :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 @teegee i kofel: macintosheeeee... <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Nickolas dał tą tapetkę, aby mnie podpuścić. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 @Ferrari4 Nie, nawet nie pomyslałem o tym :P Szukałem fajnej, klimatycznej tapety więc wziąłem sobie The Beatles Rock Band. Bo lubię ten zespół i grę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 srebrny pasek dolu ekran jest spowodowany brakiem mozliwosci wylaczenia explorera bez utracenia mozliwosci uruchamiania folderow, moze ktos umie podmienic plik explorer.exe w win xp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Nie radzę, może się partolić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 FreeBSD w dość minimalnej konfiguracji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 @Evilus Nawet bardzo minimalnej :D @TheMarcQ Tutaj masz jak zastąpić MS Explorer na ROS Explorer, oczywiście ROS jest kijowy, ale skoro chciałeś zamienić ... :D http://www.foxplanet.de/explorer/ Szczególnie "How can I run it ?" Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 ROS nie tkne, mam inny zamiennik, tylko na kompie mam paru uzytkownikow i wolalbym zeby zmienic eplorer'a jedynie dla mnie co jest raczej utrudnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 PNG Litestep <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 minecraft - ok, simsy sredniowiecze- nie wiem czy smiac sie czy plakac ten ostatni plik to zaje___y kucyk, czy dobrze przypuszczam ze niewidoczna czescia tego slowa jest "ban"? a explorera to chyba zakryles w paincie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Tam jest napisane "zaje b i s ty". Pulpet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 "Cheat engine"... wieje grozą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Co ty się martwisz, resztę mam poukrywaną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Mam 53 tapety. To oznacza że co tydzien przez najblizszy rok będę Tu wrzucać jedną tapetę. Enjoy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Zoofil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Czyściutko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Myślałem że to 2 całujące się pedały :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Głodnemu Chleb na MYŚLI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Głodnemu Chleb na MYŚLI! Haha ;) Mistrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Nie mistrz tylko 6230173 taki tekst na gmclanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Vadera podniecają zwierzęta futerkowe zaś w kręgu zainteresowań adama znajdują się muskularni mężczyźni. Wszystko po staremu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi