Zombie-Games Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Nie mam pojęcia jak się tego pozbyć ! Gdy chce przetestować moją grę wyskakuje mi to Reinstalacja nie pomaga ! Proszę o pomoc ! (ps to jest pirat :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ściągnij gm studio i w dodatkowych licencjach wpisz tą którą masz na html5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Na chuj Ci pirat skoro podstawowy GM:S jest darmowy. -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 ten co mam to jest pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lipca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 to ściągnij standardowego darmowego, mały złodzieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 To na co Ci Pro z GM:HTML który miał mniej możliwości niż teraz GM:S darmowy. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lipca 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 To nie jest GameMaker:Studio. To jest wersja beta GM:5PICE która nigdy nie stała się stabilna i ma ponad dwa lata, bez najnowszych ficzerów. GM:S jest obecnie dostępne za darmo, pobierz sobie i będzie wszystko działać, a nie piracisz. Zresztą jako, że miałem wkład w ten program co możesz sprawdzić w zakładce z autorami: :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 GM S został skasowany ! wole 8 pro niż gm s ! dzięki za pomoc ! :crying: EDIT : Temat do kosza ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Oczywiście że wolisz GM8 od GM:S bo do GM:S nie masz cracka. -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Po pierwsze ! - crack'ów w necie jest pełno ! a jak mówił gnysek to wersja GM:5PICE (znalazlem to info w notatniku i jest tam wyrażnie napisane GM:5PICE) Po drugie ! GM8 mam bardzo długo i dobrze się na nim gry robi ! PO trzecie : jak zrobie z PC to pobiore (orginalnego) GM:S bo gry robie na laptopie a mam słabego (Pentium III 800 MHz , tylko 256 MB RAM itp.) Dziękuję za pomoc w rozwiązaniu problemu ! (I tak ten pirat mi się przycinał . testowanie gry zajeło jakies 2 h ) Temat do kasacji !!!! :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 what the Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lipca 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Po pierwsze ! - crack'ów w necie jest pełno ! a jak mówił gnysek to wersja GM:5PICE (znalazlem to info w notatniku i jest tam wyrażnie napisane GM:5PICE) Po drugie ! GM8 mam bardzo długo i dobrze się na nim gry robi ! PO trzecie : jak zrobie z PC to pobiore (orginalnego) GM:S bo gry robie na laptopie a mam słabego (Pentium III 800 MHz , tylko 256 MB RAM itp.) Dziękuję za pomoc w rozwiązaniu problemu ! (I tak ten pirat mi się przycinał . testowanie gry zajeło jakies 2 h ) Temat do kasacji !!!! :bye1: GM 8.0 to tez pirat, bo aktualna wersja tej linii to 8.1.141 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 ja mam 8.1 a nie 8.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Piszesz o GM8.1 dopiero pierwszy raz. Poza tym powodzenia z przeniesieniem gry do GM:S. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Chwila moment i już jest ! :D EDIT : Można temat skasować ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Chce się pozbyć dowodów typ! @Theeft I są nawet najnowsze wersje GMSa scrackowane na necie(i Pro i Master) ;p Trzeba tylko wiedzieć, gdzie szukać ;) GMS był płatny(free to w sumie tylko do przetestowania było, a nie do robienia gier ze względu na ograniczenia) dopóki nie zaczęły się pojawiać na bieżąco cracki, od kąt stały się popularne zrobili za free wersję standard ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ale wiecie że compilator wsadza ukrytą licencję do gry którą potem yoyogames może zobaczyć że została ona zarobiona w piracie? :) Gnysek kiedyś chyba coś takiego mówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Chce się pozbyć dowodów typ! @Theeft I są nawet najnowsze wersje GMSa scrackowane na necie(i Pro i Master) ;p Trzeba tylko wiedzieć, gdzie szukać ;) GMS był płatny(free to w sumie tylko do przetestowania było, a nie do robienia gier ze względu na ograniczenia) dopóki nie zaczęły się pojawiać na bieżąco cracki, od kąt stały się popularne zrobili za free wersję standard ;) Raczej przyjęli politykę taką jaką ma Unity3D. Splash screen na darmowej wersji i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 :poster_oops: :poster_oops: :poster_oops: :poster_oops: :poster_oops: Ale wiecie że compilator wsadza ukrytą licencję do gry którą potem yoyogames może zobaczyć że została ona zarobiona w piracie? smile.gif Gnysek kiedyś chyba coś takiego mówił. Jak dobrze że nieudostępniłem żadnej gry z GM:S'a :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Wy w to wierzycie? Gnysek musi na tym hajsować ;) Żeby coś takiego robić YYG musiałoby chyba samemu tego pirata udostępniać -_- Sorry Gnysek, w tej jedynej kwestii Ci nie wierzę ;p To brzmi absurdalnie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 lul :D ale to jest mozliwe - w kodzie natywnym ukrywa sie specjalna sekcje ze "smieciami", ktore sa niczym innym jak zakodowanym znakiem swiadczacym o oryginalnosci runnera - sam tak robilem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lipca 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Wy w to wierzycie? Gnysek musi na tym hajsować ;) Żeby coś takiego robić YYG musiałoby chyba samemu tego pirata udostępniać -_- Sorry Gnysek, w tej jedynej kwestii Ci nie wierzę ;p To brzmi absurdalnie ;p Za czasów gdy ja pracowałem należało w odpowiednie rogi na tablecie kliknąć w odpowiedniej kolejności i informacja się pojawiała na ekranie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi