Amaterasu Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jest wporzo, ale oddziel linijki czarnego tekstu od siebie o jeden piksel i bedzie lepiej wiem ze bzdura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Chrupliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Cool stuff! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Member of the elite Order of Spell Singers, he spent many years developing his own fighting technique and he's now eager to prove its effectiveness. Rainer’s kit focuses on first marking his enemies with a quick dash and then using Lightning Strike, which means teleporting to each one of them for a split second to slash them before they can even notice. He's also got two defensive abilities, one is an energy wave that pushes away the enemies, and the second one is a barrier that protects him while in close combat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 before they can even notice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Września 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 http://omlgames.com/warlocks/warlocks.html alpha demko w przeglądarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Gierka ######sta. Wg mnie najmocniejsza jest szamanka. Raz mi się zbugował feniks, używałem skilla kuli ognia, był dźwięk, było na ikonce pokazane, że się użyło, ale fireball nie leciał. To było na początku walki z bossem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Nie mogę grać na generic gamepad. Tzn. selektem idę w lewo, startem w prawo, triggerem skaczę i to tyle. A w takie gry bez pada nie gram :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Pierwszy raz grałem na PH, więc teraz nie zaskoczyła mnie dalsza ######stość gry ;) Niemniej jednak gratuluję jeszcze raz. A w singlu ile tych fali jest zanim nadejdzie boss? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 16 fali jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Gratulacje chłopaki od całego GMClanu! UUUuuuUUuuuu! https://www.kickstarter.com/projects/229931946/warlocks-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 O kurka, szacunek ludzi GMClanu! EDIT: Co się ze mną stało, przecież ja też robiłem gry mniej więcej w tym samym czasie co wy no i Nikas. Powiedzmy, że dzięki wam się ogarniam i zacznę w końcu kończyć projekty, przynajmniej do stadium dema. Mogę wam pogratulować świetnej, naprawdę profesjonalnej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 No tak ledwo ledwo było w sumie z rana, teraz widzę już 1500$ powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Widać duże napracowanie, szacunek. Zastanawia mnie ta figurka. To z drukarki 3D jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Naprawdę świetna robota, a grafika tak kicksi czarnego assa... Odłożę trochę kaski i kupię. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 po przejściu gry, tutaj creditsy leco ;____; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Cudowne. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 guardian słabo wygląda :/ no a tak to faktycznie cudowne, powiem ci że teraz sobie to odpaliłem (wcześniej jakoś przeoczyłem) i ######ste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Postacie wyglądają jak wklejone, ich kolorystyka kompletnie nie pasuje do tła. Zastosuj jakiś filtr albo coś aby jakoś pozbyć się tego kontrastu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Skoro tam creditsy lecą to nikt raczej aż tak nie będzie przywiązywał uwagi na tło :-) Co-najwyżej można dodać odblaski na postaciach stojących blisko ogniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Postacie wyglądają jak wklejone, ich kolorystyka kompletnie nie pasuje do tła. Zastosuj jakiś filtr albo coś aby jakoś pozbyć się tego kontrastu. to nie jest statyczny obrazek z photoshopa tylko in-game screenshot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 to nie jest statyczny obrazek z photoshopa tylko in-game screenshotco nie zmienia faktu, że wyglądają jak wklejone w paint'cie bolączki 2d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 bolączki 2d yeg, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ten background w ostatnim screenie to finezja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi