Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Grudnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 jak nazywa się pies Sub-Zero o którym nie było mowy w książce? Azot Plugawiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 po czym poznać, że informatyk jest ekstrawertykiem jak z tobą rozmawia, patrzy na TWOJE buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 po tym, że ma pracę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 - Dlaczego Mario to komunista? - Bo nosi czerwony strój? - Nie, bo bardziej w lewo to już się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Wchodzi pakiet TCP do baru i mówi: - Poproszę piwo. - Piwo? - Tak, piwo. niebieskiBrylant 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Napisałbym kawał o UDP ale nie do wszystkich może dotrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 int getTomorrowsDate(){ sleep(1000*60*60*24); getCurrentDate(); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Najbardziej smutne jest to, że je rozumiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Żona do męża -Nie mogę otworzyć słoika -Ściągnij i zainstaluj Jave (Podpowiedź:tłumaczone z angielskiego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 4chan wynalazł nowy algorytm sortowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Nieśmieszne, przecież wszystko się zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 syn z ojcem zrobią matkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Czerwca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Firma Intel wpadła na wspaniały pomysł, żeby procesory zamiast nóżek miały rączki, dzięki temu lepiej trzymają się płyty i nie śmierdzą niebieskiBrylant 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Mówi żona do męża: - Miałam piękny sen... Śniło mi się wiadro penisów... - Gdzie był mój? - Na dnie taki tyci tyci... Następnego dnia mówi mąż do żony: - Miałem piękny sen... Śniło mi się wiadro c*pek... - Gdzie była moja? - Wiadro w niej stało niebieskiBrylant 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Penguin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Sorry @Czołg Krymski, wpisałem Ci rangę przeznaczoną dla Wojo, ale jestem za leniwy by poprawić. :/ I am vader 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 23 hours ago, Ranmus said: Sorry @Czołg Krymski, wpisałem Ci rangę przeznaczoną dla Wojo, ale jestem za leniwy by poprawić. :/ Sam se taką ustaw cwaniaczQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieskiBrylant Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 A znacie to o Quake'owcu? Umarł stary, zapalony Quake'owiec. Idzie do nieba, a tam św. Piotr zatrzymuje go i mówi:- Choć byłeś dobry przez całe życie, byłeś dobrym ojcem i mężem, to nie mogę cię wpuścić do nieba.- A dlaczego?- Bo kiedy zasiadałeś za kompem, stawałeś się bezlitosnym mordercą. Zabijałeś, paliłeś, burzyłeś co się dało.- No to co mam zrobić?- Niestety muszę wysłać cię do piekła, ale za to, że byłeś dobry, to spełnię twoje 3 życzenia, zanim tam pójdziesz.Quake'owiec zgodził się. I wyraził dwa swoje życzenia:1. God Mode.2. Give All.- A trzecie życzenie?- Nie trzeba. Zrzucaj mnie na dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieskiBrylant Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Dnia 14.11.2015 o 21:57, Chell napisał: Wchodzi pakiet TCP do baru i mówi: - Poproszę piwo. - Piwo? - Tak, piwo. CSS... wyborne xD hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Lipca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Uzjel, I am vader i Penguin 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Trzech kanibali umawia się na grilla. Jeden przyniósł kobiece udka, drugi męskie ramię, natomiast trzeci - urnę z prochami. Pierwszy pyta trzeciego: - Nie za dużo tych gorących kubków ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Listopada 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 My boss gave me 6 weeks to finish the job. I was done in 10! seconds. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Września 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Dnia 3.06.2013 o 14:14, Makary155 napisał: "Yo momma so old, that Debian included her to its stable repository" That would imply his mom is stable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi