Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Informacje: Już na wstępie mówie że to program dla osób chących na szybko i łatwo stworzyć swój userbar w maksymalnej jakości dlatego też interfejs programu przypomina troche jak to powiedział Marmot "photoshopowy". No i to tyle by było jak na informacje bo więcej już wam chyba nie potrzeba...Możliwości: - zapisywanie kreacji w formacie bmp oraz png. - dodawanie efektów na tekscie, tle oraz obrazkach. - ponad 27 podświetleń oraz 22 siatki. - możliwość kolorowania tekstu za pomocą tagów typu: "mój [#FF0000]tekst" - maksymalna konfiguracja gradientu. (no może oprócz alpha blendingu :/) - prosty system drag & drop. - dzięki efektom możesz uzyskać fajne obrazki typu miecz świetlny i inne... - dołączony generator tagów do tekstu... - możliwość zamknięcia o przywrócenia okienek i wiele wiele innych których tu nie wypisałe bo mi się nie chciało :PZnane błędy: - nie znam nic :PDo zrobienia: - możliwość zmiany czcionki - możliwość zmiany kompresji png - poprawa błedu z oknami - możliwość dodawania własnych podświetleń, siatek i obwódek - dodanie efektu motion blur - dodanie efektu gradient na tekscie. - możliwość zmiany rozmiaru userbaru. - dodanie wyboru wersji językowej opartej na plikach. - dodanie okienka pobrania koloru z ekranu. - możliwość robienia animowanych userbarów. - zapisywanie ustawień. jeżeli macie jakieś propozyje pisać prosze...FAQ Q: Jak otrzymać lub wpisać kolor html do przycisku koloru? A: Prawy przycisk myszy na przycisku wyboru koloru... Q: Jak dodać własny gradient? A: W okienku gradient zaznacz opcje własny a następnie przytrzymaj ctrl i kliknij na userbar prawym przyciskiem myszy.Screen'y:ScreenshotDownload:Belt Generator v1.1 (instalacja)Belt Generator v1.1 (archiwum zip)Wspieraj: Podoba ci się mój program? Reklamuj nas swoim userbarem w sygnaturze, a najważniejsze jest to że sam musisz go zrobić :) Miłego używania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Instalka = nie uruchomię programu. :/ A zapowiada się ciekawie... Daj w zipie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Instalka = nie uruchomię programu. :/ A zapowiada się ciekawie... Daj w zipie.Dokładnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 wersja w zip już dodana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Otwieram link z zip, a tu zonk. Witamy na stronie serwisu firmy OVH. Nie masz prawa dostępu do żądanego katalogu. W katalogu nie ma indeksu lub katalog jest zabezpieczony przed odczytem. Jeżeli jesteś właścicielem tego konta i szukasz informacji jak zainstalować własną stronę WWW, zapraszamy na stronę supportu firmy OVH Jeżeli jesteś zainteresowany posiadamiem darmowego konta w tej domenie, zapraszamy na naszą stronę http://www.ovh.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Daj kropke przed `zip` :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 zapomniałem dodać . do zip lol poprawione :lol2: prosze o komentarze xD EDIT: Do pierwszego posta dodałem FAQ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 U mnie nie dziala eksportowanie do png. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Jak to nie działa? A wypakowałęś wszystko? Dlatego instalke zrobiłem. Powiedz jaki błąd ci się pokazuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Hmm... nie wiem czy Ranmus pozwala na zakładanie domen dla wątków forum... www.beltgenerator.go.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 hmm a jest coś w tym złego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Teoretycznie nie, ale jakiś noob może pomyśleć, że to Twoja strona. Więc chyba nie powinno się zakładać domen do cudzych serwisów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Chyba raczej nie. Dlaczego mialby nie pozwalac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Może ale raczej pozwoli xD. Przy okazji na forum przydało by się logo i kilka komentarzy co do mojego programu czy wam się podoba czy nie bo jak narazie to offtopicujemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Co do zapisu do png, mi też się nie zapisuje. Pokazuje się jakiś dos, wyłącza się, a plik się nie zapisał :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 ten dos to program który zamienia bmp na png ale żeby tak się stało program MUSISZ wypakować bo uruchomienie z archiwum nie działa! po to dałem na początku tylko instalacje! A może zrobić SFX z zipa? EDIT: A jednak jest mały problem z tym. Zaraz zrobie update... EDIT 2: Będe musiał przebudować silnik zapisywania png :/ ale sie zrobi szybko... EDIT 3: Coś jest nie tak bo kiedy zapisuje np na C:\ to wszystko gra a kiedy w moich dokumentach to nic nie gra lol... EDIT4: Błąd został naprawiony i update też zrobiłem POBIERAĆ I KOMENTOWAĆ UPDATE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Września 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 jak na game makera to całkiem dobrze wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serge Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Całkiem nieźle to zrobiłeś, można tworzyc w tym userbar'y bardzo dobrej jakości :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Dzięki za pozytywy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Na skrinie bardzo ładnie wygląda. Jak tylko wejde na windowsa, ściągne i przetestuje :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 linux sux ale windows też nie jest perfect :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 bełt generator - to ma przyprawiać usera o rzyganie, czy generować tzw. "bełty"(czyli tanie jabole) i wylewać je przez monitor :D? imo kuuul spoxorzah etc masz 5/6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 hehe na pclabie też ktoś powiedział na to bełt xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 btw to tlo za userbarem jest "za wyrazne" i zmienia optyczny wyglad kolorow na userbarze.. powinno byc do ustawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Aha ok zrobi się xD dodam to do preferencji xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 linux suxgiń! ;[ Co do programu, to mi nie działa, wyskakuje Unexcepted error occured when running game, więc nie ocenię narazie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 jak masz linuxa to tak jest :P a przy okazji dzięki Valdemorowi być może wyjdzie jutro nowa wersja z poprawioną masą błędów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 to zrob jeszcze avatar creator, signature creator i game creator :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 A widziałeś todo? Mam zamiar dodać włąśnie możliwość robienia sygnatur avatarów buttonów i innych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 No, to ja czekam. :) Tylko trzeba będzie zmienić nazwę. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi