Lechu4444 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 nie może dlatego ja to tylko Pokemony, a ostatnio z Animę Legendę Aanga. ;P Ale to i tak wydaje się dziwne nazywać tak jaszczórkę. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 tam chodziło o to, że można sobie samemu nazywać swoje jednostki, songoku jako przykład 'humorystyczny' ;) nowa strona to powtórzę: Rejestraja do closed alphy otwarta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outlaw Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Muszę przyznać, że bardzo ładnie to wygląda. I to zarówno od strony graficznej, jak i od strony tego co robicie woków swojej gry. Tak trzymać i czekamy na alfę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Czemu nie heksy? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Heksy są passé. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ale heksy dają możliwość prowadzenia działań na 6 kierunkach i mają lepszy stosunek liczby figur na powierzchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Jakoś tak od małego wolałem kwadraty na matematyce :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ale heksy dają możliwość prowadzenia działań na 6 kierunkach i mają lepszy stosunek liczby figur na powierzchnie Może nie ma heksów, ale jest milion innych czynników powodujących wzrost aktywności mózgu podczas bitwy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Thank you for applying. JUR ŁELKAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Sześciokąty foremne to rzeczywiście jedyne figury które, ułożone jako siatka, mają taką samą odległość do każdego sąsiada. Usuwa to sporo problemów, np. "czterech sąsiadów na pole, czy ośmiu?", albo "jak wyrazić odległość między dwoma danymi polami?". Wg mnie spory problem sprawia indeksowanie heksów, ich rozmieszczenie na, bądź co bądź, siatce złożonej z kwadratów oraz brak natywnego pathfindingu dla siatki heksagonalnej (to już problem GM-a*, normalnie sprawa wygląda identycznie jak dla kwadratowej siatki czy dla grafu, nawet ważonego). *wię, ta gra pisana jest w Unity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 A ja nie dostałem :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 A ja nie dostałem :(. Spokojnie, closed alpha zaczyna się za jeszcze trochę, jeszcze nie wiadomo kto się dostanie, also kto się nie dostanie do closed alphy z tych co się teraz zgłaszają to będzie miał tak czy siak możliwość testowania closed bety, która będzie zaraz po tym no i oczywiście przewidujemy jakieś bonusy dla testerów po tym jak już gra będzie open @morro: na fajnej stronce znalazles info o grze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Te napisy powinny być wyraźniejsze tzn. te na polu walki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Te napisy powinny być wyraźniejsze tzn. te na polu walki. one tak do debuggowania póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Września 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 kurde, jakoś tak bez szału podchodziłem do tej gry, otworzyłem temat po sporej przerwie, przeczytałem kilka stron i jestem pod wielkim wrażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Października 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 :) Interfejs (rewizja 1.0) już prawie całkiem zaimplementowany + cdaction o nas napisało http://www.cdaction.pl/news-35125/glorious...ajome-rasy.html i to nie piotrek6666666 tym razem nawet :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Października 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 nowa jednostka jak sie rozumie Andrei/Andreiów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Października 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Scarrów, Anderia to ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 ale scarrowie juz maja za duzo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 KEll to jest ten sam model co Serrys? :) Dziwnie wygląda pod tym kątem jakby mu ramie z brzucha wychodziło, ale domyślam się że to takie złudzenie przez halabarde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Października 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 ale scarrowie juz maja za duzo :/ to dopiero trzecia ich jednostka, na start alphy obie rasy po 5 będą miały, już się robią i dla Anderii, spokojnie @propa: tak to złudzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Października 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 pracowaliśmy nad oświetleniem + martwy Scarre Raider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Będzie tryb hot seat, i jakiś multik lanowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Października 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 W planach jakichś odległych tak, ale w najbliższej przyszłości raczej nie. Ciężko byłoby to logicznie rozwiązać kiedy się logujesz na swoje konto, żeby zagrać i wszystko jest online Tryb hot-seat możliwe, że będzie w Solo Adventures, gdzie drugi gracz będzie mógł objąć dowodzenie nad stroną, którą normalnie kontroluje AI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Października 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Podoba mi się postęp w pracach, w ogóle podoba mi się na razie ta gra. Gdyby nie to, że to zupełnie nie mój gatunek gier, to bym nawet zagrał, o! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 KIEDY BETA DO TESTÓW WPADNIE W MOJE RĘCE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Kiedy będą beta testy? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi