Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Kiełbasa powróciła po półrocznym banie. Jako, że przeleżałem zimę pod lodem mówcie co mnie ominęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Kiełbasiany wrócił <3 Czekałem na Ciebie. Ominął Cię ban T-800. To na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ominęło cię pół roku życia pośród GMClanowej społeczności Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 to ty miałeś bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Kiełbasa wrócił! Hmmm....Bonfire Tee-Gee i ban T-800, to najważniejsze chyba :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 o.o można mieć warna za denerwowanie admina? I co to w ogóle treść warna? - "Za kretyna." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Dostał słusznego bana za udawanie idioty do którego nic nie dochodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Kiełbasa wrócił - bardzo mi z tego powodu wszystko jedno Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 o.o można mieć warna za denerwowanie admina? I co to w ogóle treść warna? - "Za kretyna." Co, przejąłeś się? Swoją drogą miałem nadzieję że zapomnisz o forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Pewnie stalkował jako guest na proxy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Co, przejąłeś się? Swoją drogą miałem nadzieję że zapomnisz o forum Może jaśniej? Ja poprostu nie rozumiem powodu warna "Za kretyna." I jeśli sądzisz że jestem zły to popatrz na siebie. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Może jaśniej? Ja poprostu nie rozumiem powodu warna "Za kretyna." I jeśli sądzisz że jestem zły to popatrz na siebie. :twisted: Ale Mu Dogadałeś ! :cheers: :cheers: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Cieszę się, że wróciłeś :) Mam nadzieję, że będziesz grzeczny i pobędziesz z nami dłużej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Umc, umc, umc, ba dum umc tss~. Whatever. Elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ja także Cię witam z otwartymi ramionami, Tomaszu. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 tyle aprobat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 nawet nie zdążyłem zauważyć, że cię nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 to "mialem nadzieje..." bylo do kielbasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Idź rób Biel! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Idź rób Biel! TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 to "mialem nadzieje..." bylo do kielbasy Oddzielaj takie rzeczy "podziałem wiersza" czyli SHIFT+ENTER :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Swoją drogą miałem nadzieję że zapomnisz o forum Pewnie stalkował jako guest na proxy. Dziwne że ja jakoś zrozumiałem że Chell to pisał do Kiełbasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Koniecznie ten obrazek musiał być w PNG? Pół limitu transferu straciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Swoją drogą miałem nadzieję że zapomnisz o forum Chellowe hejty, wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Koniecznie ten obrazek musiał być w PNG? Pół limitu transferu straciłem.podzielam twoje niezadowolenie, w bmp byłby dużo lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Kto to Kiełbasa Krakowska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ot, taki sobie Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Dobra starczy tego witania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi