max1996 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 chciałbym zrobić ekran startowy gdzie będzie: start gry, opcje , tworcy, zakoncz i jeszcze jedno : jak zrobić w opcjach regulacje głośności pomużcie pliz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 zrob obiekty i jak sie kliknie w nie to cos robi i wogole glosniki maja takie cos czym sie podglasza i wycisza i nie wiem po co robic regulacje chce byc w creditsach za pomoc :D :( 8) ...O ile wiem ten temat już był przerabiany. Poszukaj go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 bedziesz w creditsach pomużcie pliz może jakieś inne przykłady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Na dodatek taki temat był już dzisiaj założony, i to chwilke przed twoim https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...amp;#entry33965 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 chce byc w creditsach za pomoc biggrin.gif sad.gif 8) Nie ma to jak sarkazm :] . Poza tym, z tego co pamiętam, na GMCLAN jest kurs jak robić menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Września 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 https://gmclan.org/index.php?czytajart=24 drugi raz już dzisiaj daję ten link, kurde ludzie ja wiem że amnestia dla maturzystów i wogule neostrada na promojcji, ale poświęćcie minutke i poszukajcie zanim zapytacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Września 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Trzeba będzie dorobić licznik reputacji i jak ktoś zada często pojawiające się pytanie, to będzie obniżana mu reputacja. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Moim zdaniem dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Popieram! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ja też popieram! Każdy bedzie szukał na forum, a nie zadawal pytania :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Pomysł rządzący. A co będzie, jak komuś respect spadnie do zera? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ostrzeżenie i licznik od nowa :P ? BTW. Brakuje mi widocznego dla wszystkich poziomu ostrzeżeń ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Najlepiej żeby respect można było też zdobywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Swietny pomysl. Nie dosc, ze bedzie mozna zobaczyc z kim sie ma doczynienia to jeszcze forum sie urozmaici! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 chłopaki tu jest dyskusja o ekranie startowym w każdym razie ja też to popieram prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 chłopaki tu jest dyskusja o ekranie startowym w każdym razie ja też to popieram prosze o pomoc No, za przeproszeniem, cholera jasna! Przecież dostałeś link od Mincasera i gnyska, nie? :angry2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 respect zaczyna sie od zera. a ludzie z -, beda mniej szanowani. xD anyway autor tematu ma 10 lat, soł XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Genialny pomysl. (Uwaga call of wazelina: Jak wiekszosc Ranmusa :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 dzieki chłopaki!!! znalazłem odpowiedź w wyszukiwarce thx wszystkim!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi