Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ostatnio dużo zrobiło się tematów, w których ktoś czegoś szuka, więc dobrze by było zrobić do tego jeden temat. Może ja zacznę - szukam FPSa, w którym graliśmy żołnierzem imieniem Logan. Strzelał on ramię w ramię ze swoim partnerem, którego imienia nie pamiętam. W jednej z misji, pewnie jednej z pierwszych, owy partner chwilę po zauważeniu pierwszych dwóch przeciwników mówił, że on się nimi zajmie. Wszystkie zwłoki można było przeszukać, po wybraniu właściwej opcji pojawiało się okienko z eq a'la Diablo. Grałem w to jakieś 4 lata temu. Tyle pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jedyne skojarzenia jakie mam to Resident Evil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Teraz przypomniałem sobie jeszcze jedno - fabuła gry była osadzona w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Chrome? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Tak! Dzięki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ale zrobienie tematu tego typu jest złym pomysłem, bo skoro komuś nie chce się przejrzeć Wikipedii w poszukiwaniu czegoś, to nie będzie chciało mu się szukać tego tematu na forum. Musiałby być przyklejony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ja wpisałem gra fps Logan i tyle :P A pamiętam ,że chrome było w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ja mam chyba jakieś ruskie google :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 W ogóle zrobienie tematu tego typu jest złym pomysłem, bo skoro komuś nie chce się przejrzeć Wikipedii w poszukiwaniu czegoś, to nie będzie chciało mu się szukać tego tematu na forum. Musiałby być przyklejony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 To i ja zapytam. Moi rodzice mieli w latach 90 salon gier Playstation na osiedlu (taki rodzinny interesik), pamiętam wszystkie tytuły oprócz jednego. Chodziło się robotem po (chyba) różnych planetach, prawdopodobnie było się ruskiem bo pamiętam real-life cutscenki w tego typu komuchowych klimatach i amerykańsko-ruskim akcentem ;p W każdym razie, chodziło o to z tego co pamiętam żeby w poszczególnych sektorach każdej z mapy, a było ich chyba po 3 w każdej mapie rozwalić po jednego robota. Gdy się pokonało wszystkie 3, po środku mapy pojawiała się kula w okół której latało dużo kilka mniejszych które w pierwszej kolejności trzeba było pokonać, dopiero na końcu kulę. I to chyba wszystko, przechodziło się do kolejnej mapki. Zna ktoś? Kojarzy ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Przypinam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 UFO: Enemy Unknown? Jeśli tak, to powinieneś zainteresować się remakiem, X-COM: Enemy Unknown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Nie, to nie Ufo ;c Nie napisałem że to był gatunek FFP, właściwie FPS bo się strzelało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 ROCK 'EM SOCK 'EM ROBOTS ? P.S https://www.google.pl/search?hl=pl&q=ro...nF87asgauuYGYCw może znajdziesz po okładce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dzięki wielkie, ale niestety to nadal nie to ;| A w googlach próbowałem już takich kombinacji że masakra. Ta gra jest naprawdę ciężka do znalezienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wątpię, ale może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Nie, to nie Ufo ;c Nie napisałem że to był gatunek FFP, właściwie FPS bo się strzelało. Woot? Ufo enemy unknown to Turn-Based Tactical game a nie jakiś syfny FPS, jak można było w ogóle tak tą grę określić. Czy ona jest według ciebie podobna do Call Of Duty? Bo CoD to rasowy FPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 chodziło mu o to, że zapomniał wspomnieć o tym że ta gra to FPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ok, zwracam honor w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Szukam utworu którego dwa urywki lecą na stronie http://www.heeeeeeeey.com i tej drugiej do ktorej przerzuca tam i spowrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Musicie mi pomóc nie pamiętam nazwy gry z dzieciństwa na Nesa, była bodajże wytwórni Tomy, platformówka, chodzilo się takim łysolem, jakby Kuririn, walczy się z potworami itd. i strzela z czoła (ma taką dziurę w czole). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Mitsume Ga Tooru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Mitsume Ga Tooru to! miałem tą gierkę, jedna z lepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Skoro mówicie że dobra to muszę sprawdzić. Ok przeszedłem, nie było złe ale widziałem lepsze platformówki na nesa. Np Duck Tales, Chip n Dale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Gra sandbox/symulator fizyki najlepiej multiplayer, niekoniecznie w 3D (jak Garry's Mod). Może być w stylu Algodoo albo jak Powder Toy (cząsteczki), ale żeby można było pobawić się przez multiplayer, no a jeśli bez multi to niech już od biedy jakaś fabuła będzie albo postać którą się porusza. Jest ktoś w stanie coś zaradzić na moją zachciankę :jezor: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Crazy machines , Apparatus , Kerbal Space Program , Bad piggies. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy teraz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 1 i 3 szczególnie polecam z tego co podał Wojo. Od siebie dodam jeszcze Pontifex, projektujesz mosty tak by wytrzymały pod naporem pociągu. A jest jeszcze odświeżony Pontifex o nazwie Bridge Project Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 To nie multi, ale przy jednym kompie jak dwie osoby kminią to też jest fajna zabawa. http://sandbox.yoyogames.com/games/6097-bridging-the-gap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zna ktoś grę podobną do G-Police. Mam tu na myśli latanie jakimś pojazdem w mieście z przyszłości. Latające samochody itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi