waxx Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 dezodorant, fajny kubek i kase sam sobie kupilem smartfona nowego, dysk ssd, drugi ledowy monitor, chivalry i the walking dead gry na steamie i skinow za kilkaset zloty w honie/docie 2 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 2 giga ramu i kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Przed chwilą dostałem kolejny prezent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 @up I za to kocham Polskich developerów, a to darmowe kody na Wykopie, a to coś takiego :P Niby taki kraj złodziei itp. a jakąś dobrą stronę mamy ^_^ A propo (wiem, inaczej się pisze) McPixela, właśnie kupiłem (zostało mi 70zł!), chociaż już całego pirata na 100% przeszedłem :P Są do tego jakieś DLC albo coś takiego? D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Tak, Free DLC! Co jakiś czas Sos dodaje update i w nim są nowe etapy. Teraz był z okazji Końca Świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 10 gram herbatki ziołowej bez jakichkolwiek dodatkowych ekstraktów, a to wszystko w pięknej saszetce, gotowej do zanurzenia w wodzie :) . Zresztą, wiem, że to piękny natural, niejaka Biała Wdowa. Nie wiem czy to coś ze Świętami ma wspólnego, ale kit z tym. Na starość nawet mi ten okres w żaden sposób nie przeszkadza, co za czasy natały, ech :) . Jestem bardzo szczęśliwy z powodu prezentu i każdemu tego stanu ducha życzę. (No może nie Tuskowi, któremu z tego miejsca życzę chuja w dupie i prosiłbym poraz ostatni o wolność dla każdego, komu została niesłusznie odebrana. Pis jou.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ja dostałem słodycze, dezodorant, Bezprzewodowego pada PC/PS3 Speedlink, długopis z namalowanym na nim moim imieniem i białą koszulkę z napisem "Słucham metalu ale w czarnym jest mi gorąco" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Od reszty rodziny dostałem dodatkowo wodę toaletową ("Kuszący zapach, któremu nie oprze się żadna kobieta!"), czekoladę i żelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Grypę :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 10 gram herbatki ziołowej bez jakichkolwiek dodatkowych ekstraktów, a to wszystko w pięknej saszetce, gotowej do zanurzenia w wodzie :) . Zresztą, wiem, że to piękny natural, niejaka Biała Wdowa. Nie wiem czy to coś ze Świętami ma wspólnego, ale kit z tym. Na starość nawet mi ten okres w żaden sposób nie przeszkadza, co za czasy natały, ech :) . Jestem bardzo szczęśliwy z powodu prezentu i każdemu tego stanu ducha życzę. (No może nie Tuskowi, któremu z tego miejsca życzę chuja w dupie i prosiłbym poraz ostatni o wolność dla każdego, komu została niesłusznie odebrana. Pis jou.) zazdrosłem ;__; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zmiany nocne 24 i 25 grudnia, trochę bonów do carrefoura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jak można palić marichuane ? Przecież to głupie. Do roboty byście się wzięli a nie. PS. Tacy wielcy ateiści a święta obchodzo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Update: Właśnie przyjechał dziadek z Niemiec. Chce mnie zabrać do mediamarkt żebym pomógł wybrać nawigację... Analiza wykazuje 79% szansę na prezent. Edit: I padło na garnitur. Dobrze bo potrzebuję na maturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ja dostałem białe kalesony!Yeah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jak można palić marichuane ? Przecież to głupie. Do roboty byście się wzięli a nie. PS. Tacy wielcy ateiści a święta obchodzo :P o czym ty mówisz?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Spoko Nikas każdy ma prawo do własnego zdania i nie ma co się spinać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 to była ironia, że nie wiem o co chodzi BO PRZECIEŻ NIE WIEM ps. to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 No w sumie troche racji :/ Ale nie przykładam się do tego zbytnio co kto o kim sądzi ,więc wiesz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Wojo śmieszny #nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Sernat podnieta narkotykami na forum dla programistow #nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Podnieta tak, narkotykami nie, na forum dla programistów nie, hasztag dobrze użyty #nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 O sernat ale jesteś fajny hoho chyba do ciebie panienki biją drzwiami i oknami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 #wojo przegryw :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 ziew.wma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Znalazł se jakiegoś marnego chana i szpanuje ,że nic nie wiemy a on wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Znalazł se jakiegoś marnego chana i szpanuje ,że nic nie wiemy a on wie skoncz juz wreszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 O widzę ,że kolega pozwolił ci dodać posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Nom w ,sumie pozwoliłem. #fatality Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 SERNAT WPUŚĆ MNIE SKARBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi