Ra3l Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam, dziś sprzedam kontakty do hurtowników kont premium rapidshare, fileserver i inne. Zapraszam do kontaktu PM lub gg: 5170289. Cena jaka mnie interesuje to 99zł. do małej negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ja ci mówię ty się w coś jeszcze złego wpakujesz ! Odkąd pamiętam na forum wstawiasz podejrzane oferty łatwego zarobku a potem oddziały specjalne pod nazwą "S.K.A.R.B.Ó.W.K.A" wbiją ci na chatę i będzie łatwy zarobek. Mówię całkiem poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 eee stówa za kontakty? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Kolego Wojo a powiedz mi co w tym jest nielegalnego? Nie muszę mieć firmy żeby sprzedać pojedynczą rzecz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 a że sprzedajesz pojedynczą rzecz co 3 minuty... swoją drogą, stary dobry Capo ma racje. Co ci po kontaktach za stówę skoro owy kontakt może odmówić współpracy? Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 poszedłeś kiedyś do sklepu który odmówił CI sprzedaży produktu? To też jego pieniądz. I to nie jest jeden kontakt a 7 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Czym się wyróżniają twoje kontakty? Bo w sieci jest pełno usług tego typu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Pełno i na pewno za darmo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Października 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Za 99 złotych to i ja Ci udostępnię konto premium na rapidshare na miesiąc, które kosztuje 41 złotych. A jak znajdziesz jakiegoś kolegę, to wam udostępnię takie konto na 2 miesiące. A jak znajdziesz 10 kolegów, to na 2 lata (ja zarobię 990 złotych, na rapida wydam 400 złotych, więc 390 zysku dla mnie). Kiepski ten interes, bo własnie odkryłem jak działa... Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 w nopremium masz dostęp do kilkudziesięciu hostingów (premium) za 99zł [2TB danych w nocy, 1 w dzień] Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 stary dobry Capo propsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja nie udostępniam kont tylko kontakty. To taka subtelna różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Nie jesteśmy naiwni ale prędzej czy później będziesz miał z tego problemy. Wnerwia mnie to bo na forum wchodzisz tylko reklamować podejrzane oferty a nie udzielasz się w innych rozmowach. Są takie portale jak gumtree albo allegro. Rozumiem ,że tu też masz prawo ale tu ci nikt nie kupi i po co drążyć temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Rozumiem ,że tu też masz prawo ale tu ci nikt nie kupi i po co drążyć temat ? Bo może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgadzam się z użytkownikiem Wojo. Jeszcze jeden temat tego typu i konto zostanie zablokowane na 60 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgadzam się z użytkownikiem Wojo. Jeszcze jeden temat tego typu i konto zostanie zablokowane na 60 dni. On i tak raz na tyle właśnie czasu odwiedza te forum ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ujzel a na jakiej podstawie? Regulaminu chyba nie łamię? A nie mam obowiązku wypowiadać się w tematach na które nie mam ochoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Netykieta? Próba oszustwa? Wyłudzenia? Łamanie zasad moralnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Zarejestruję się na forum medycznym i w dziale hydrepark będę zakładał masę tematów o podejrzanych ofertach. Nie będzie to wyglądało co najmniej dziwnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 To w sumie trochę głupie jak tu wchodzisz tylko po to żeby komuś coś spróbować opchnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Oszustwa?? Wyłudzenia?? Nie zapędzaj się za nad to kolego, nie zapędzaj. To są poważne zarzuty, poprzyj je dowodami, ja do niczego nikogo nie zmuszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Rany, jaki nerwowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Wszystkich proszę uprzejmie o spokój. Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi