Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 w ogóle czemu tamten był zamknięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Tak właśnie patrze na twą historię warnów i motyla noga zastanawiam się jak przekupiłeś administracje aby ci odejmowali od warnów. Opisy odejmujących od warna: - Rampapampa. - Makowiec - Poprawa - grzeczny user. - Od dłuższego czasu nie wyprawiał wybryków - A niech mu n zdrowie ;p - Truskawa - Tak sobie - Lepsze słabe tłumaczenie, niż żadne ABUSIVE ADMINISTRATION! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 tło robocze Powinien wybuchnąć pod koniec. :D czy twoje prawdziwe nazwisko to Bay śmiechłem nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Powinien wybuchnąć pod koniec. :D czy twoje prawdziwe nazwisko to Bay śmiechłem nawet :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Suttiku, nowy mistrz gmclanowych cytatów <3 <3 zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 [juz zepsute zdjecie] ciekawe co by pomyśleli znajomi, jakby zobaczyli, że ich twarze lądują na forum dla nerdów z tego co widzę to pewnie 'poruchałbym albo zjadł trochę karkówki' Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 gra badziewna, nie obraź się swoja drogą za mało dynamiczna i za trudna sorry ale mega słabe ;d Jakoś tak...no nie. Dość krytycznie ale w sumie nic mi się nie spodobało. Ani grafika, ani pomysł, ani mechanika. "[...]dynamiczna i [...] trudna" ~IamTheLaw "[...]mega [...] ;d" ~ANtY "[...]mi się [...] spodobało. [...] grafika, [...] pomysł, [...] mechanika" ~Sutikku sorry czell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Korodzik, wyglądasz jak guru programistów, taki co siedzi samotnie na szczytach himalajów i jak któryś ma problem to przychodzi i cię pyta, a ty znacząco milczysz. hue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Opis: W grze musimy bombardować czarnuchów, ale uważać, żeby nie zranić ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wiem, że stare, ale zdanie niepośledniej urody: Pewnego chłopca chłopacy ciągle lali na lany poniedziałek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Jak już włożę, to potem muszę wiecie, taką nóżką to zahaczyć. Ale ona nie idzie tak lekko i trzeba użyć nieco więcej siły i w sumie nie wiem, czy tak powinno być. Pchać na siłę i zamknąć? czemu opis mocowania procesora prawie zawsze przypomina czyjeś pierwsze przygody z analem? wysokich lotów, ale hehłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jak zobaczyłem, że Chell coś tu wrzucił, to byłem pewien, że tu coś mojego wyląduje XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ej! Zobaczcie pierwsze wyniki w Google i nie powiecie mi że to nie jest zaszyfrowana technicznymi słówkami rozmowa o analu. Moje pytanie brzmi, jak robicie to Wy? Od góry i trafiacie, czy troszkę pod kontem przymierzając np pierwszą krawędź najpierw a potem delikatnie opuszczacie resztę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 A,więc zrobiłem tak w stepie bohatera swojego dałem tak: GML if(100 > 70){ hp -=1; }else if(100 > 90){ global.life -=1; } Coś robie nie tak,bo jak włącze teraz gre,to nawet nie skacząc energia mi od razu ucieka i zaraz ginę,a ma być tak,że jak skoczę z danej wysokości,to zabierze mi energie ileś tam procent tej energi,a jak za wysoko skoczę,to od razu życie mi odejmie... To chyba musiało się tu znaleźć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Z czego Kochani czerpiecie najwięcej radości? Ona mnie chyba nie lubi.. Za to wykorzystuje mnie tyko gdy mam pieniądze... Smutek jest za to jak brat... Nie opuszcza mnie na dobre i... na dobre.. Cora :') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 sęk w tym, że 15-6=9. Przecież mało kto wie wtedy czym jest stosunek seksualny, a co dopiero opanowałby GM Stosunek jaki????????? nie wiem, ale twoja mama chciała go ze mną mieć czołgowi ostatnio nieźle idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 dziękuję, ale niestety kontra nastąpiła Właśnie ostatnio mi się coś żaliła, że nie podołałeś. A tak bardzo tego chciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Nikas słabo coś :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 dlatego usunął posta :') niestety w internecie <font size='pierdyliard'>NIC</font> nie ginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Ja przecież nie mogę nic usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Razem ze świadectwem otrzymywało się papierek gdzie było napisane ile % miałeś. Ten papierek z promilami to nie był mandat? ale zaleciało starogmclanowym humorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 23 Września 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Quantum PsichiX 1: gra oddziałuje wiązaniami słabymi. [...] Po prostu: mechanika gry nie intryguje, nie wciąga (abstrahując od realizacji audiowizualnej). Quantum PsichiX 2: Super pozycja to nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Holy shit, wchodze na gejklan a tu 5 stron do przeczytania. WHAT YEAR IS IT? super podsumowanie ostatnich dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Następnym razem spróbuję swoich sił, ale teraz będę próbował rysować całe sylwetki zamiast tylko twarze. eee... tzn, nie jest dobrze cwiczyc za wiele rzeczy naraz. jak pocwiczysz sylwetke to zaniedbasz twarz itd... Oj no aż taki początkujący nie jestem Shil. Po prostu zamierzam rysować całe postacie, zamiast tylko i wyłącznie twarzy. BO WŁAŚNIE ZANIEDBAŁEM RESZTĘ. no i napierdalaj te twarze az beda perfekt. a potem cycki, a potem reszte. w sensie, oczywiscie nie znaczy ze to jedyna droga, polecana przez duuuzo mądrzejszych ode mnie, ja tam nie robilam nigdy tak, ale musze przyznac, ze jakbym zaczela od nowa, to bym zaczela tą drogą, jest nieco łatwiejsza myssle. ;p jak bym miał teraz się uczyć rysować to od razu bym skipnął do cycków i tam został już chyba do końca B) gmclanowe cytaty fajnie pokazuja jak na przestrzeni czasu gmclany zmieniaja moj humor z ambitnego w gimbusiarski :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 bo najpierw trzeba się starać, żeby być rozpoznawalnym w gronie tych "fajnych gmclanów", a potem to już i tak wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 no, kiedyś tu był tylko ambitny humor dla dojrzałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 ehh, kiedyś to były czasy teraz to w ogóle nie ma czasów :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 No tak, bo kiedyś to czas przeszły, a teraz to teraźniejszość czyli nie czas heheszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 chryste, vader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 ktoś mógłby mi zacytować co wtedy wypisywałem? Bo nic nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi