Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Listopada 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 A nie przypadkiem do 256 kolorów? ;) Hm, ten cytat też pasuje do tego działu :) Nie, na tym GIF polega, ze można ograniczyć paletę. Tak samo zresztą w PNG bez kanałów alpha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Programowanie może szkodzić zdrowiu: wpisuję jedną komęde i mam już wszy ( https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3778 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Programowanie może szkodzić zdrowiu: ( https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3778 ) PRZEZ CIEBIE PRAWIE ODPISALEM NA 7-LETNI TEMAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Nowe osiągnięcia dysortografii: nie łapesz co????? hodzi mi o ten jaki nie łapesz co????? hodzi mi o ten jaki głupi net naczym to ja a tak ...o ten jakiś 3d klocek w grze no blok 3d i jeszcze rzeby karzdy bok miał inny sprit Polecam zresztą wszystkie tematy tego gościa, przy niektórych można opluć klawiaturę... Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Andorid jest własnością Montain View (Google) Chociaż sporo na nim zarabia Microsoft (8 dolców od sprzętu), dzięki czemu Microsoft jeszcze żyje :thumbsup: Fervi sorry fervi, ale po prostu sam się podkładasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 re up " Każdego roku Microsoft czerpie olbrzymie profity z Androida - obecnie są to już 2 mld dolarów rocznie. Amerykańska firma nie wysila się by te 2 mld dolarów zarobić - pobiera jedynie opłaty patentowe od producentów urządzeń z Androidem. Rick Sherlund, analityk z Nomura szacuje, że marża Microsoftu z pobieranych opłat patentowych wynosi około 95%. Oznacza to, że Android to dla Microsoftu niemal czysty zysk. " źródło: http://www.telepolis.pl/wiadomosci/android...,2,3,29307.html sorry fervi, ale po prostu sam się podkładasz soryy Chell , ale po prostu sam się podkładasz... Edit1. Szkoda że nie idzie zacytować cytowanego cytatu przez cytowanego użytkownika, no ale trudno ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 http://www.dobreprogramy.pl/Microsoft-i-Go...News,29689.html Microsoft nie zaskoczył, ale też nie zawiódł, a drugi kwartał bieżącego [zeszłego] roku fiskalnego może nawet uznać za udany. Przychody firmy ogółem wyniosły prawie 21 miliardów dolarów no tak, gdyby nie android to Gates skończyłby na ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Re:fęrvą i przyjaciele kontra reszta świata: reaktywacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Znów ciekawa pisownia: Rejestracja GM względem mnie jest droga.Trzemu tak jest że jest taka droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jaklub jak zwykle bezbłędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jest sobie normalna (przynajmniej jak na GMCLAN) dyskusja, a tu nagle, ni z tego ni z owego ranmus wiem rze to ty :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Straszliwa obelga: Jesteś chamem i decydentem!! Niektórzy robią gry o... hmm, ciekawej tematyce: jak zrobic aby rysunek z rzyciami szedł za tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Niektórzy robią gry o... hmm, ciekawej tematyce: jak zrobic aby rysunek z rzyciami szedł za tobą Coby ludzie nie grzebali po słownikach, to dodam, że "rzycie" to znaczy pośladek. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Najważniejsza jest wytworność języka: odpowiem moje zdania ,na temat tego otóz przykładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ale dzięki Waszemu forum, i dzieki Wam, podjąłem zaczęcie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Całymi dniami przeglądasz forum dla tych archaizmów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 śmieszny cytst Całymi dniami przeglądasz forum dla tych archaizmów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfMaciej Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Microsoft same zło :thumbsup: Jeśli ty sobie liczysz milionową liczbę po przecinku liczby PI, a twój komputer robi aktualizację, oblicza Bitcoinsy i wysyła dane do NSA spowalniając ci obliczanie liczy PI - to coś tu jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 ja tesz coś znalazuem śmieszny cytst heee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 To tesz dopre. ja tesz coś znalazuem jeszeli ktoś nie zrozumjau pisze siem znalasuem, bardzo śmjeszny błond, na prafde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Ja tesh coś znalazuem Niggas hueee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Teras jest NiggASS, wjenc jeżcze śmjeszniej huehuehue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 GMClan umiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 GMClan umiera +1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Niestety muszę się zgodzić. Z tych użytkowników co kiedyś było teraz jest już tylko z 1%. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Niestety muszę się zgodzić. Z tych użytkowników co kiedyś było teraz jest już tylko z 1%. ;( nie, chodziło o to że poziom tych postów żałosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 To nie ja zacząłem ten shitstorm. ;) Ale taka prawda, jak jest mało aktywnych użytkowników, to ci którzy się jeszcze odzywają mają mniej do powiedzenia, niż by mieli jakby forum było aktywne. :) Nawet w dziale z pytaniami dla początkujących nikt już o nic nie pyta. A może rozpopularyzujemy GMa? Akurat może by się ktoś zarejestrował tu, zaciekawił, od razu forum by odżyło. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 no spoczko, tylko jak?! ja sie jbc pisze do projektu :P E:może jakaś seria poradników na yt jak tworzyc proste gierki w gm, dla zachęty?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi