propaganja Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 ile jest etapów/światów różnych? Ten kolorowy fajny a jak sobie wyobrażam np wpadnięcie na jakiegoś grzybka że te wszystkie kolory zaczynaja mrygać i się zmieniać to mam ochotę wytrzeźwieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Takich informacji udzielać chyba nie powinienem, ale licząc etapy z bossami i levele od checkpointu osobno, liczba etapów jest najmniejszą liczbą pierwszą, której sześcian można zapisać jako sumę trzech innych sześcianów na dwa sposoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Takich informacji udzielać chyba nie powinienem, ale licząc etapy z bossami i levele od checkpointu osobno, liczba etapów jest najmniejszą liczbą pierwszą, której sześcian można zapisać jako sumę trzech innych sześcianów na dwa sposoby. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jakim wszystko zaplanował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Takich informacji udzielać chyba nie powinienem, ale licząc etapy z bossami i levele od checkpointu osobno, liczba etapów jest najmniejszą liczbą pierwszą, której sześcian można zapisać jako sumę trzech innych sześcianów na dwa sposoby. Przeciek roku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 prawie wiem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dziś wielki dzień, by się chciało powiedzieć... czapki z głów ;]. Będzie gorąco! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 powodzenia, chuopoaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Huehue no i chuj, miała być premiera a się pół godziny przed nią dowiedzieliśmy, że nie mamy licencji na bassmod.dll za 200 euro. W dodatku jest nowa strona główna steama w której nie ma nic o greenlighcie przez summer sale. Idę się napić, elo. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Huehue no i chuj, miała być premiera a się pół godziny przed nią dowiedzieliśmy, że nie mamy licencji na bassmod.dll za 200 euro. W dodatku jest nowa strona główna steama w której nie ma nic o greenlighcie przez summer sale. Idę się napić, elo. xD Śmiechłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 GG :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Jakoś pusto, te odznaczenie słabo przez to wygląda (jak dla mnie), a ty się przecież tym chcesz pokazać, że twój projekt został nagrodzony. Może jakiś medal, albo tarcza i na niej wyryty napis ? Medal i kapelutek postaci w powiększeniu, oraz np. karteczka na której jest ten napis "Best Indie PC game...." ? Reszta jest spoko, nieźle się prezentuje :) . Nawet jakbyś nie skorzystał z powyższych propozycji, to może chociaż zrób dla tego napisu białą otoczke, żeby był bardziej widoczny na tym tle. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Cholera, jak zwykle wystąpił problemy ale już wszystko śmiga. No to ten, zapraszam do sklepu bez zbędnego rozpisywania się. Wszystko w newsie, trailer, link do greenlighta i kupna. http://n94games.com/?p=66 Trzymajcie kciuki! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Kupiłbym, ale jestem polakiem-cebulakiem :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jest support. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 O, miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Sami się dowiedzieli że to GM? Czy się na yoyo też zareklamowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Fano zaczął spamować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Z tego co widziałem to profil ZTG o tym poinformował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 No nieźle, ciekawe czy na showcase wstawią jak już im wysłałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Miło by było. Also, dzisiaj o 15 wyskrobię artykuł po pierwszych 24 godzinach na Greenlight. Jest gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Takie artykuły są lubiane na Reddicie (mówi człek z miesięcznym doświadczeniem), w przeciwieństwie do wrzucania trailerów. :P Edit: Jestem bezczelny! Sprawdzam czy moje zdobyte kontakty działają oraz uczę się jak reklamować gry na przykładzie Top Hata. Tak, robię mu darmową reklamę. :P :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Znaczy spamujesz Top Hatem do każdego kogo znasz? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Mniej więcej. :P Chociaż nie mam zamiaru pisać żadnych emaili. Ogółem to chyba dobrze wychodzi. ;) Co nie Nikas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jest git malina. Ja z Jakimem w szoku. Bladzi. Szok. Trzęsą mi się ręce. Ogień. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Wysypiaj się, odpowiadaj na jak najwięcej wiadomości (wszystkie!), pilnuj komentarzy pod YouTube... I szykuj się na drugą falę. Bo będzie tego więcej. <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Znaczy ja to wiem, mi chodzi, że my taki szok przez Steama ale dzięki i tak. :P Już niedługo postnę tutaj link do artykułu, daaaaamn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 To przez to z Jakimem jesteśmy tacy zajarani. 50% na greenlight po 24 godzinach, bang! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 1 dzień już prawie top 100 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi