dyzmek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Tak tak nadszedł ten wiekopomny czas , wszyscy fani którzy czekali w końcu się doczekali , a krytycy którzy nie mieli na czym zawieśić wzroku w końcu mają , czyli wszyscy ci co lubią i nie , mogą już zagrać w najnowszą odsłonę przygód tytułowego seida , gra jest na uploadzie ważnym 31 dni kiedy będzie znowu dostępna nie wiem , ale wiem jedno ten seid odchodzi nieco od wcześniejszych (seid 1-3) seid-znalezisko opowiada historię gdy nasz tytułowy bohater jest młody i wyrusza z dziadzkiem na wyprawe , która okazuje się dla niego wyprawą życia. Tytuł-Seid-Znaleźisko SILINK GRY DO POBRANIA https://gmclan.org/up6167_4_SLE__SEID_LEVEL...OR__ENGINE.html Download- http://www.sendspace.pl/file/dab4cd050a0bfef1a76d553 link bez limitów podany przez użytkowników https://dl.dropbox.com/u/74008070/rozne/seid-znalezisko.zip screeny- https://gmclan.org/up6167_5_Seid_znalezisko_nowy_screen.html gatunek- platformówka , przygodówka , akcja. gra już była skończona dawno temu ale cały czas przekładałem premierę ale na wasze proźby postanowiłem umieśćić grę , już niebawem mały prezent z racji tego yż następny Seid będzie bardziej dopracowany , graficznie i grywalnie postanawiam dać wam do użytku własnego silnik owej gry ale to niebawem , zapraszam do gry i oceniania , Seidowi 2 nie udało się w konkursie może temu się uda , CZY TO JEST NAJLEPSZA DOTYCHCZASOWA ODSŁONA SERII ? ODPOWIEDZCIE SOBIE SAMI , ŻYCZĘ MIŁEJ GRY DYZMEK. Proszę korzystać z szablonu. Do znalezienia tutaj: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4124 Pozdrawiam, Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Spakuj do rara albo zipa i wrzuć na gmclanowy uploader lub jakiś bez ograniczeń (np. dropbox). Co jest w nim złego? Sendspace: Serwer: zajęty. Przyczyna: wszystkie sloty są aktualnie zajęte przez użytkowników premium. Btw. Pisze się Znalezisko, a nie Znaleźisko (no chyba, że tytuł jest celowy, bo w takim razie nie mogę się czepiać bo to nazwa własna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Btw. Pisze się Znalezisko, a nie Znaleźisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Dam 4 bez grania za to, że w niektórych zdaniach nie ma żadnego błędu ort. Brawo Dyzmek, tak trzymaj! :thumbsup: (Tylko jeszcze kropki stawiaj gdzieniegdzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Dam 4 bez grania za to, że w niektórych zdaniach nie ma żadnego błędu ort. Brawo Dyzmek, tak trzymaj! :thumbsup: (Tylko jeszcze kropki stawiaj gdzieniegdzie) Pomijając literówki znalazłem tylko jeden błąd ort. w jego poście proźby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 oO Sendspace już nie jest zajęte przez użytkowników premium :P Pobiorę i zobaczę co tam jest. @EDIT Więc tak Ustaw maskę na gracza, bo wszędzie się zaklinowuje. Za duża grawitacja dla tego czerwonego gostka. Kiedy jestem np. nad kolcami to ciężko trafić na platformę, bo zanim na nią dolecę to ona znika. Muzyka jest w porządku. W Menu trzeba dokładnie wycelować na napis, żeby zacząć/wczytać grę. Zamiast "ZGINOŁES" powinno być "ZGINĄŁEŚ". Innych błędów się nie dopatrzyłem. Przydały by się jakieś animacje. Gdybyś poprawił ww błędy i coś fajnego dorobił (np. napisy przesuwające się na dole zamiast show_message("...");) to by coś fajnego z tego wyszło. Widziałem kilka twoich gier i powiem, że idzie Ci coraz lepiej (poważnie). Powoli, ale idzie ;) Sądzę, że stać Cię na więcej. Grafika 2/5 Animacje - nie ma Fabuła 3/5 Muzyka oraz dźwięki 5/5 - świetnie oddaje klimat --------------------------- Ogólna ocena 2.75/5 @EDIT 2 I pamiętaj! Następnym razem spakuj to w rara/zipa i wrzuć na GMC Uploader. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 dziękuje za komentarze , szkoda że nie każdy może zagrać , dziś albo jutro wrzucę grę na jakiś darmowy serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ja dam 1 za syfny gameplay i grafike + nie używanie nigdy szablonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 @utermiko wrzuc na gmclanowy uploader bo ja MUSZE w to zagrac a mnie blokują jakieś banany co kupiły premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 na dniach wrzuce Seid-engine 1.1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 @IamTheLaw Łap link, wrzuciłem na dropboxa. LINK BEZ LIMITÓW https://dl.dropbox.com/u/74008070/rozne/seid-znalezisko.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ohgodohgodohgod! Tyle na to czekałem i wreszcie jest! 2 rady: na przedostatnim poziomie zrób, żeby płatki śniegu znikały poza roomem bo muli po jakimś czasie na starszych komputerach. Na ostatnim poziomie lecą dwie muzyki naraz. :) Daj w room creation code czy jakoś tak sound_stop czy jakoś tak. I czy w końcu będzie nierozwiązana sprawa matki seida chorej na rzułtaczkę? (Nie żółtaczkę, rzułtaczkę.) Oj, Seidzik nie może dosięgnąć korony. I warto było ścinać afro? W skali od 1 do 10 daję ci 11. Kurde, (Seid jestem i) biorę się do zrobienia fanowskiej części. :P Na starym enginie. I co za gnuj ciągle kradnie tą maskę?! Ustaw maskę na gracza, bo wszędzie się zaklinowuje. Za duża grawitacja dla tego czerwonego gostka. Kiedy jestem np. nad kolcami to ciężko trafić na platformę, bo zanim na nią dolecę to ona znika. Muzyka jest w porządku. W Menu trzeba dokładnie wycelować na napis, żeby zacząć/wczytać grę. Zamiast "ZGINOŁES" powinno być "ZGINĄŁEŚ". Innych błędów się nie dopatrzyłem. Przydały by się jakieś animacje. Gdybyś poprawił ww błędy i coś fajnego dorobił (np. napisy przesuwające się na dole zamiast show_message("...")smile2.gif to by coś fajnego z tego wyszło. Widziałem kilka twoich gier i powiem, że idzie Ci coraz lepiej (poważnie). Powoli, ale idzie smile2.gif Sądzę, że stać Cię na więcej. Ty na prawdę jesteś tu nowy! To jest taki styl seida. -.- Aha, proszę o warna (not rly.) dla wszystkich którzy dają jeden za: błędy ortograficzne kolizję poziom trudności brak animacji itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Na ostatnim (?) poziomie wyskakuje błąd po dojściu do przedmiotu, który mamy znaleźć. ___________________________________________ FATAL ERROR in action number 2 of Collision Event with object object113 for object object91: Moving to next room after the last room. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Nie no mallo, poziom humoru twojej wypowiedzi po prostu kosmiczny aż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ohgodohgodohgod! Tyle na to czekałem i wreszcie jest! 2 rady: na przedostatnim poziomie zrób, żeby płatki śniegu znikały poza roomem bo muli po jakimś czasie na starszych komputerach. Na ostatnim poziomie lecą dwie muzyki naraz. :) Daj w room creation code czy jakoś tak sound_stop czy jakoś tak. I czy w końcu będzie nierozwiązana sprawa matki seida chorej na rzułtaczkę? (Nie żółtaczkę, rzułtaczkę.) Oj, Seidzik nie może dosięgnąć korony. I warto było ścinać afro? W skali od 1 do 10 daję ci 11. Kurde, (Seid jestem i) biorę się do zrobienia fanowskiej części. :P Na starym enginie. I co za gnuj ciągle kradnie tą maskę?! Ty na prawdę jesteś tu nowy! To jest taki styl seida. -.- Aha, proszę o warna (not rly.) dla wszystkich którzy dają jeden za: błędy ortograficzne kolizję poziom trudności brak animacji itp. B) Post nie wnoszący nic do tematu. Warn. Pozdrawiam, Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 O rany, ale kontrowersyjny temat! 3 raporty i 2 ostrzeżenia na jednej stronie! Brakuje mi afro. ;((( Post nic nie wnosi do tematu - Warn - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 jutro będzie nowy Seid-engine a czy w następnej części będzie afro nie wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Już zacieram rączki na ten Seid-engine. Co będzie można za jego pomocą wykrzesać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 tyle co ja tworząc Seid-Znalezisko a może jeszcze więcej mając własne pomysły , ja jak będę robił nowego Seida to już z dokładnośćią i precyzją malarza , starannośćią i dbałośćią więc z pewnośćią to już była ostatnia prosto wykonana odsłona. Na głównym poście tematu z grą jest już do pobrania SEID ENGINE , zapraszam do pobierania i tworzenia fanowskich leveli :) Ale uwaga - z silnika zostało wyjętych pare soundtracków , i w podstawowej grze Seid - znalezisko odpalanej przez gmk może wyskoczyć błąd związany z brakiem danej ścieżki dlatego wtedy proszę ignorować ale wstawiać właśne dźwięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 A czy już naprawiłeś błąd, o którym wspominałem wyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 A ja mogę się pochwalić że zostałem jako pierwszy poinformowany o ukończeniu nowego seida :) Jutro zagram. Znaczy... Dziś.. Ale najpierw się położę. Już zacieram ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 To nie silnik, to czysty brudny kod gry. Dodatkowo syfiasty, mieszanie klocków z kodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 To nie silnik, to czysty brudny kod gry. Dodatkowo syfiasty, mieszanie klocków z kodem. Ta wiadomość wstrząsnęła całą społecznością gmclanu. Tego się nikt nie spodziewał! :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Ta gra jest wyje*ana! Chodzisz ludkiem, który tańczy country gdzieś wśród wyje*anych linii i kolorowych figur! I ten blues który leci mi z moich glośników mówi: Człowieku, ten kolo się stara. Dokładnie. To gra o pięknej kobiecie, łabędziu, który siedzi gdzieś tam pod żółtymi pikselami z palety painta. Wszystko trzyma klimat. Ale to było kiedyś, Rysiek już nie śpiewa, gitary ucichły; Seid nieśmiertelny w swej wyje*istości dryfuje gdzieś w cyberprzestrzeni zamieniony na tysiące sygnałów wysokich i niskich, zgromadzony na magnetycznych talerzach. Tak. To jest życie i świadomość. Boje się, że gdy uruchomię tę grę, to parsknę śmiechem, lub ucierpi moje zdrowie psychiczne. Ale Dyzmek, nie martw się. Równy z ciebie kolo. Starasz się itp. Ale spraw, by na pierwszym poziomie nie spadało się poza room, aby dialogi nie były w okienkach, dodaj animacje. Kocham GMClan. Odstresowywuje, poprawia humor, można się czegoś dowiedzieć. A teraz miłe panie, dobranoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 nie bawem ruszają pracę nad Seid 5-Reactivation oto fabuła gry Fabuła-Seid udaje się na poszukiwanie trunku młodośći który podobno znajduje się na wyspie Simalona , posiadacz który wypije trunek będzie wiecznie młody i piękny , legenda głośi również że dostępu do trunku pilnuje potępiona syrena , która zabija każdego kto zbliży się do jej skarbu , tropem Seida ruszają terroryśći chcący wykraść Trunek dla swojego szefa chciwego Alberta Mazajova Rosjanina który chcę zbudować swoje nieśmiertelne imperium i zawładnąć światem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi