taxi_driver Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Hejka. Moze chcecie sie sprobowac w konkursie RGB? My wlasnie sie dopisalismy jako uczestnicy (team something beautiful) ;) The Annual Red Green Blue Competition Wybieramy palete barw RETRO... i mamy nadzieje na zwyciestwo Polakow, zwlaszcza ze wg. regulaminu juz na starcie mamy punkty za pochodzenie ;) Game play - 8 points Style / Use of Color Scheme - 4 points Atmosphere - 4 points Innovation - 2 points Polish - 2 points Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 zwlaszcza ze wg. regulaminu juz na starcie mamy punkty za pochodzenie :DDDDD (nie stać mnie na racjonalny komentarz w tej sytuacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 zwlaszcza ze wg. regulaminu juz na starcie mamy punkty za pochodzenie Wygrywasz internet :D Also, można się jeszcze dzisiaj zapisywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 dopisalismy sie 5 minut temu :) Sopoko, dopisuj sie!!!! Konkurs startuje dopiero dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Hmm... ciekawe. Zawsze chciałem spróbować popixelować z ograniczoną paletą! Jak coś fajnego mi wyjdzie w Orbit to może się zgłoszę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 zglos sie, co ci szkodzi! Bedzie razniej :) hejka chell!! do odwaznych swiat nalezy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 hah, konkurs organizowany przez niemca, a my mamy +2 na start... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 hah, konkurs organizowany przez niemca, a my mamy +2 na start... to chyba przez thuska ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 hahaha :D ja jebe (nie stać mnie na racjonalny komentarz w tej sytuacji) +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Jezu Chryste. GML Jesus="Savior" I="Follower of Christ" global.Gods_love="Infinite" Jeeezu Chryste. Post nie na temat - Warn + Blokada na 3 dni Post taxiego usunięty - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 No i teraz nie wiem, czy taxi_driver żartował z tym "Polish", czy nie... Co do konkursu - jak się zapisać? Wystarczy w tamtym temacie napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 No i teraz nie wiem, czy taxi_driver żartował z tym "Polish", czy nie... Co do konkursu - jak się zapisać? Wystarczy w tamtym temacie napisać? hehe to zart. Chodzi o to ze jak gra bedzie wykonczona ładnie (dopieszczona) to beda dodatkowe punkty. Zeby wziasc udzial wystarczy sie dopisac w temacie na yoyogames tak jak t-800 czy Chell. Mamy z t-800 naprawde swietny pomysl na gre :)) i liczymy na dobre miejsce. To historia w ktorej bohaterami beda ..... szynszyle :) (o ile je ktos rozpozna w rysunkach t-800) ps:jak chcesz pomocy w tekscie posta(eng.) to pisz do t-800 lub do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 hehe to zart. Całe szczęście, bo w dzisiejszych czasach żadna głupota by mnie już nie zdziwiła :D Co do posta na yyg - dzięki, poradzę sobie. Na razie wciąż się zastanawiam, czy brać w ogóle udział, czy lepiej zacząć coś na Tymon Challenge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Ktoś chciałby wystartować ze mną jako z grafikiem? bo mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-800 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Czesc! Jesli masz ochote to mozesz przylaczyc sie do Team Something Beautiful, mamy super pomysl, jutro bysmy Ci przeslali szczegoly pomyslu i pierwsze Plany Scenerii oraz Sprite'ów. Oczywiscie jesli nie masz nic przeciwko temu aby dolaczyc sie do nas ! Pozdrowienia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zdążyłem przez ten czas niestety zrobić połowę grafik do mojej gry, więc dzięki ale nie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 19:00[/b]' post='392028'] Ktoś chciałby wystartować ze mną jako z grafikiem? bo mogę. pisze to o 20:05. Nie no, spoko wojzax, jestes cholernie szybki jesli o 19 mogles a o 20 juz nie. Powodzenia w swojej grze w ktorej jak rozumiem w godzine jestes juz w polowie roboty :) My tak szybko niestety nie pracujemy, wiec chociaz bardzo tego zalujemy, zapewne nigdy juz nie zaproponujemy ci wspolpracy. W kazdym razie, zyczymy ci powodzenia przy tej grze w ktorej w godzine pracy doszedles do polowy. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Nie no, nadal szukam programisty który nie ma pomysłu. Powiem tylko że gra polega na zmianie konsystencji głównego bohatera w celu unikania pułapek. Gra jest robiona w tej trzeciej palecie. Jak coś to pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Nie no, nadal szukam programisty który nie ma pomysłu. Powiem tylko że gra polega na zmianie konsystencji (...) przeciez ciebie wogole nie ma w tym konkursie ...? nacpales sie? napiles? Zeby przystapic do konkursu, musisz sie tam ( ta dam!!) do-pi-sać. Fajnie ze podjales decyzje udzialu w konkursie, tym fajniej dla nas bedzie zajac dobre miejesce w konkursie :) ps: ide zobaczyc czy juz sie zapisales. ps2: niech wygra najlepszy!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 spokojnie taxi, coś ty taki podniecony : ) mam nadzieję że można jeszcze dziś się dopisywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 po prostu nie lubie tchórzy i klamcow, sorry jesli poczules sie dotkniety i sorry nr2 jesli mylnie odebrales ze jestem podniecony twoja oferta (sorry, ale NIE-> pisze to zeby byla jasnosc miedzy nami na przyszlosc) Licze ze mozna sie zapisac i dzisiaj i jutro, a taka gwiazda jak ty to pewnie moze sie zapisac i pojutrze. Powtorze, BARDZO CIESZY MNIE TWOJA OBECNOSC W KONKURSIE, bardziej nawet nizbysmy razem mieli wspolpracowac. Marzeniem bylby udzial twoj i van antego w teamie z sernatem i karolo320 :) hehe. ps: powodzenia ps2: jesli mialbys klopoty z zapisaniem to podejmuje sie posrednictwa by ci, drogi kolego pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Szczerze to nie wiem o c*uj ci chodzi : D zapisałem sie, Sernat programuje, ja graficze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 o c*uj ci chodzi : D obrazasz mnie bo chcialem ci pomoc? czy dla tego mnie obrazasz ze zyczylem ci powodzenia? Po prostu nie pisz juz do mnie i nie płacz, bo chyba sam nie wiesz czego chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 jeśli w czymś cię uraziłem to przepraszam uśmiech, moc, siła i jak mówisz, niech wygra najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 (...)i jak mówisz, niech wygra najlepszy to akurat powiedzial t-800, a nie ja :) fajnie ze wiecej ludzi dolacza, naprawde fajnie. życze ci powodzenia i dobrego miejsca. Tylko po co przy okazji jakis gownianych i co tu duzo mowic, malo znaczacych konkursow robic z siebie śmiecia? Pytanie jest retoryczne i nie oczekuje na nie odpowiedzi. Mysle ze po prostu jeden czlowiek ma prawy charakter a inny byl/jest zwyklym smieciem. Nie mnie oceniac/rozsadzac/tłumaczyc. Zycze ci wojzax powodzenia, tobie oraz twojem zbanowanemu i nieprzyjemnemu partnerowi. Powodzenia. Szanse sa rowne bo i my jeszcze nawet linijki kodu nie napisalismy. Dzisiaj domykalismy etap kontroli reguł w grze kółko i krzyzyk. Ok, niech wiec wygra najlepszy ... i niech to bedzie Polak :) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Rozumiem że kłócisz się z Sernatem przez gadu albo pw a ja o tym nic nie wiem : D Powodzenia również : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 taxi- dzieki, znowu poprawiłeś mi humor xD co do kon. to gm mnie obrzydza ostatnio, a szkoda bo fajne konkursy teraz są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Rozumiem że (...) Moj przyjacielu osmieszyles sie w tym temacie niczym pajac :) o 19 napisales ze jestes chetny dolaczyc jako grafik a gdy po 12 minutach dostale odpowiedz, ...to napisales ze za pozno bo ....juz narysowales polowe gry :) T-800 kierujac sie odruchem serca zaproponowal ci wspolprace... smieszne, nie? (niech sie mlody uczy) Myslales ze jestes wielki pan a jestes po prostu zwykly ch..m :) muhahaha !!! Skończ waść, bo za tyle spamu i prowokacji rozważałem czy by Ci od razu dwóch warnów nie dowalić. Pozdrawiam, Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Ja ***... To samo, dosłownie miałem napisać. Podobny jest do Holdysza -.- Ciesz się, że ktoś Cię w tym wyręczył. Tamten post zniknął. Pozdrawiam, Pt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Moj przyjacielu osmieszyles sie w tym temacie niczym pajac :) o 19 napisales ze jestes chetny dolaczyc jako grafik a gdy po 12 minutach dostale odpowiedz, ...to napisales ze za pozno bo ....juz narysowales polowe gry :) T-800 kierujac sie odruchem serca zaproponowal ci wspolprace... smieszne, nie? (niech sie mlody uczy) Myslales ze jestes wielki pan a jestes po prostu zwykly ch..m :) muhahaha !!! ***** jego, nie wiedziałem, że da się być tak głupim Przywołuję Cię do porządu. Mnie też wiele osób drażni, ale trzeba się nauczyć trzymać jezyk za zębami. Przynajmniej w "miejscu publicznym". Pozdrawiam, Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi