karolo320 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 OMG PSYŚ BIERZE UDZIAŁ boje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 a wezmę udział, co mi szkodzi, zawsze będzie fun z takiego pisania, jeśli nie nagroda biggrin.gif Wygraj imprezę na koszt Tymka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 ekwiwalent w postaci gier, sprzętu bądź tego co sami sobie zażyczycie hahahaha nawet płyty Pona, Jędkera i tak dalej mi pozamawiasz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Można to użyć? http://www.gmlscripts.com/script/angle_difference Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Nie. Ale matematyka Twoim przyjacielem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Przecież zrobię to tak samo jak w tym skrypcie, tutaj nie ma co zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Nie. Jakas bzdura. Tymon zachowuje sie jak microsoft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 No proszę was. http://pl.wikipedia.org/wiki/Iloczyn_skalarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 No proszę was. http://pl.wikipedia.org/wiki/Iloczyn_skalarny Jak tak zrobię GML return radtodeg( ( arccos( dot_product( argument0, argument1, argument2, argument3 ) ) ) ); to nie uzyskam kąta z zakresu -180 do 180, tylko z 0 do 180. A ja potrzebuję wiedzieć z której strony tego kąta jest za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 No lol. GML (crossproduct) return argument0 * argument3 - argument1 * argument2; GML return radtodeg( ( arccos( dot_product( argument0, argument1, argument2, argument3 ) ) ) ) * sign( cross_product( argument2, argument3, argument0, argument1 ) ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Coraz bardziej to konkurs dla noobow. Powodzenia nobki :) !!! Ciekawe czy z tymi nowymi obostrzeniami ktokolwiek z gm wygralby Tymonowy konkurs... oprucz j.w. Tymona ofcourse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Jestem pewny, że i tak byś nie miał szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Jaki byłby potem flame, że źle oceniałeś XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Spokojnie, nie tylko ja będę oceniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Jestem pewny, że i tak byś nie miał szans. pfffff!!! jakby cie tak dobrze odpytac to pewnie juz dzisaj wiesz kto wygra.... .... zupelnie przypomina mi to oxygames i ujzela pąsowiejacego przy odczytywaniu wynikow. Konkursy na gmclanie, gdzie jeszcze przed splynieciem prac tymon juz wie kto wygra a kto nie.. pfffff!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Idź stąd marny trollu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Wiem jak potrafisz spartolić prostą rzecz w kodzie - stąd wiem, że i tak nie masz szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Wiem jak potrafisz spartolić prostą rzecz w kodzie - stąd wiem, że i tak nie masz szans. pfff tymon pffff ... no to nic mi nie pozostaje jak tylko prosba o probke mojego "dennego" kodu na podstawie ktorego twierdzisz ze programuje nawet gorzej od ciebie... nie masz takowej?? Tymon to jak mozna brac udzial w twoich niby sprawiedliwych konkursach????? olać i tyle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 God, ludzie co wy macie z tym konkursem. Są konkursy w których oceniają grafe, są takie w których ocenia się gameplay. Tu ocenia się kod i to jest ważne. ( Nie czytałem mniej-więcej pięciu ostatnich postów, więc post może być troszke nieodpowiedni, ale mi się nie chce ich czytać ) @EDIT: Przeczytałem, jaki lol: Konkursy na gmclanie, gdzie jeszcze przed splynieciem prac tymon juz wie kto wygra a kto nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Karmcie dalej trolla. Jeśli hajs się nie będzie zgadzał, biorę udział :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Coraz bardziej to konkurs dla noobow. Powodzenia nobki :) !!! Ciekawe czy z tymi nowymi obostrzeniami ktokolwiek z gm wygralby Tymonowy konkurs... oprucz j.w. Tymona ofcourse zraził się bo tworzy na klockach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Coraz bardziej to konkurs dla noobow. Powodzenia nobki :) !!! Ciekawe czy z tymi nowymi obostrzeniami ktokolwiek z gm wygralby Tymonowy konkurs... oprucz j.w. Tymona ofcourse Dobra, ten post mnie serio rozwalił : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 pfff tymon pffffnie pluj tyle to przykre :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Coraz bardziej to konkurs dla noobow. Powodzenia nobki smile.gif !!! Ciekawe czy z tymi nowymi obostrzeniami ktokolwiek z gm wygralby Tymonowy konkurs... oprucz j.w. Tymona ofcourse Obvious troll is obvious. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 taxi_driver, jak już skończyłeś się egzaltować to proszę przestać spamować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 masz racje- ponioslo mnie :/ jak kogos to dotkneło to bardzo przepraszam. Powodzenia wszystkim i czekam niecierpliwie na wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 zabawni jesteście. konkurs jak konkurs, do roboty się brać, a nie marudzicie! D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Przeczytałem cały temat raz jeszcze, żeby się upewnić, czy nikt o to jeszcze nie pytał... co z save'ami? Czy gra może stworzyć plik, by umożliwić graczowi zapisanie dotychczasowych wypocin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Po to, by gra nie była na "jedno chapnięcie" i można było wznowić grę swoją już przykoksaną postacią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi