mallo Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Tytuł: Skarby Misia 2: Na wakacjach Gatunek: Labiryntówka Opis: Po tak długim czasie, wreszcie się doczekaliście. Oto OFICJALNY dodatek do gry Skarby Misia 2. Zostało w niej zaimplementowanych wiele ciekawych elementów, jak np. goniące cię mumie. Wszystkie elementy mają nowy outfit. Jest w niej możliwość strzelania. Oczywiście są zupełnie nowe poziomy i tła, oraz muzyka. Jednym słowem - ta gra to już inna gra. UWAGA! Gra zawiera elementy przemocy (gra jest bardzo krwista) , wulgarny język, nagość i jeszcze kilka innych fajnych słów. Gra dozwolona WYŁĄCZNIE od lat 18. Kidding. Download: https://gmclan.org/up4962_3_Skarby_Misia_2_Na_Wakacjach.html Rozmiar pliku: ok. 9MB (Muzyka jest epicka) Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Yoyogames, ja, Korodzik, Sunstorm Interactive, plus jeszcze jakaś gra arcade. (cośtam 1938 czy coś) Muzyka: Sunstorm Interactive, HAL Labolatory, Square Enix i z internetu Screeny: Najpierw zagrajcie bo debile spoilerują. D: PS. Gra jest "wyjątkiem" całej serii, w następnej części nie będzie bossów, pistoletów itp. , za to będzie wiele innych ciekawych elementów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Nie grałem jeszcze, ale już się przyczepię do znaku wodnego Game Maker Lite... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Nie grałem jeszcze, ale już się przyczepię do znaku wodnego Game Maker Lite... I co w tym takiego złego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 2x@UP No co wolisz żebym piracił? Jak możesz komuś obniżać ocenę za to, że nie jest piratem? Po za tym - najpierw ściągnij, potem oceniaj. @UP Dziękuję za wsparcie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 2x@UP No co wolisz żebym piracił? Jak możesz komuś obniżać ocenę za to, że nie jest piratem? Po za tym - najpierw ściągnij, potem oceniaj. BTW. Noob 2x/\ @UP Dziękuję za wsparcie. :) Dobrze, dobrze, nie atakujcie mnie już tak :D Gry nie oceniłem, bo nie grałem, a logo się czepiam po 1. ze względów estetycznych , a po 2. ze względu na to, że Lite ma chyba ograniczone pewne funkcje i byłoby ci łatwiej używając (kupując) pełną wersję. BTW Szacunku. Edit: Zagrałem - gra całkiem fajna, bez uciążliwych bugów, jedyną w zasadzie wadą jest brak oryginalności, a to jest to, czego poszukuję we wszystkich grach :) Owszem, etapy z czasem stają się coraz bardziej zagmatwane, ale przez to wcale nie trudniejsze, lecz bardziej żmudne do przejścia. Co muszę pochwalić - podobają mi się bardzo etapy z bossem, ciekawe urozmaicenie. No i te figurki z czerwonymi oczami, które nas gonią :D Przerażają mnie trochę. Ocena: 3.5/5 Po opisie myślałem, że serio będzie wulgarna i brutalna, może przez to się nieco zawiodłem :D Jak coś - nie grałem w podstawową wersję Skarby Misia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Ale ja nie mam kasy na Standard. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Weź rozpikseluj trochę tego misia i będzie lepiej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Tak lepiej? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Idealnie :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 UWAGA UWAGA Konkurs na boxart do gry "Skarby Misia 2: Na wakacjach"! Rozmiary - kartka A4. Najlepsza praca zostanie zmodyfikowana żeby wyglądała jak prawdziwe pudełko. Zwycięzca będzie mógł wymyślić własnego wroga/wystąpić w grze Skarby Misia 3 (oczywiście tutaj bez przemocy) lub element do gry Zenek De Murzyn Kanibal: For ril dis tajm! (tajny projekt, póki co) (tu już może być przemoc :D). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Nie wiem czemu, ale trochę powiało mi klimatami bandicoota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 @mallo: uważaj, bo ktoś w tym konkursie weźmie udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Ale to prawdziwy konkurs... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Ale niestety nikt go na poważnie nie weźmie:/ EDIT: Co do gry. Wyczuwam moc w tobie młody padawanie,nie masz skilla,dobrej grafiki,ciekawego pomysłu ale. ale masz to coś,tą małą cząsteczkę która sprawia że za jakiś czas będzie z ciebie potężny Jedi. Gra jako jedna z niewielu tu naprawdę mnie wciągnęła i przeszedłem całą,narazie masz zapał i krople talentu,nie zmarnuj tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 A czy ty w ogóle grałeś w oryginalne Skarby Misia 2? (i 1, oczywiście!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Nie,tylko w tę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 nie przypominam sobie, żeby w jedynce były bugi związane z poruszaniem się po kratce tutaj misiek co dwie sekundy odskakuje od kratki i trzeba lizać ściany aby wyrównać swoją pozycję i wejść w korytarz lub uniknąć kontaktu fizycznego z wrogiem >:[[[ daję 4 gwiazdy bo brakowało mi czegoś takiego na gmclanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 @mallo: uważaj, bo ktoś w tym konkursie weźmie udział Ja wezmę! Tylko Jej ######stość musiała zaliczyć kolokwium^^ No i muszę wiedzieć co to znaczy boxart... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Przeszedłem grę do końca i muszę pochwalić świetnie obmyślane walki z bossami. Aż zapachniało oldschoolem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 No i muszę wiedzieć co to znaczy boxart... Chyba grafika na pudełku z grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Walka z ośmiornicą nawet wyszła. W Lite są funkcje Motion planning? Bo jeden potworek goni i unika ścian tak jak to robi mp_potential_step trochę mnie to zdziwiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Chyba grafika na pudełku z grą Dokładnie :) nie przypominam sobie, żeby w jedynce były bugi związane z poruszaniem się po kratce Och, były, były. I przez to gra była... jakaśtam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 YO MAN! Masz potencjał. Nie zmarnuj go. Daje 3.5/5 Gra nawet wciąga. Bossowie są całkiem spoko. A już myślałem ,że będzie przemoc :) Skoro jestem nienormalny to daje 0,5/100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Oh God, nie chcę pochwały od kogoś kto mówi "YO MAN". Ja chcę opinię kogoś normalnegoooo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Skoro jestem nienormalny to daje 0,5/100 Nie ma takiej oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi