Roki Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Tu nie chodzi o to że wpada i chce kase. Chodzi o to, że on chce kase za totalny syf :o ( Na yoyogames jest lepszy przykład minecrafta 2D :_: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 up: RuneMasters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ,że on chce kase za totalny syf :o Oj teraz zgadzam się z rokim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Wild one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Uwaga testerzy (z działu zapowiedzi) dali tej grze 5 gwiazdek, a pełna wersja ma o wiele więcej możliwości ! Ciekawe kto dał chyba ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 E najgorsze jest to że nigdy na tym forum (chyba) nikt nie dawał za kase. to chyba dobrze, nie? a codo tematu tych, co chcieli kasę za gry - gra TeeGee -Magi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 RuneMasters Że to syf, to się zgodzę - ale jednak te 120 tysięcy ludzi w to gra, a w Blocks Wolrd nikt nie będzie grał dłużej niż 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Że to syf, to się zgodzę - ale jednak te 120 tysięcy ludzi w to gra, a w Blocks Wolrd nikt nie będzie grał dłużej niż 5 minut Nie pomyliłeś z Runescape? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Wow, tak zabezpieczyłeś swoją "grę" w twoim uploadzie, że kilka minut szukania na YouTube i już złamałem hasło :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Brawo ALT! Skoro każdy może mieć Crack do GM, to każdy może mieć tę grę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Nie pomyliłeś z Runescape? Omg faktycznie : P Oczka nie takie jak dawniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 to jest ta gra z zapowiedzi? jaja sobie robisz? to już wole wyslac smsa na jakies biedne dziecko które nigdy mi się nie odwdzięczy Omg faktycznie : P Oczka nie takie jak dawniej... tez się wtedy zdziwiłem bo widziałem runemasters wcześniej i same posty były ze nikt nie kupi za drogo itp. a tu 120 tysięcy graczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 29 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 eh... kolejny nieziemskoboski klon MC w 2D! Już ci wysyłam pieniążki i zacieram łapki! Nie mogę się doczekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 popracuj w GM co najmniej 3 lata i dopiero pomysl o sprzedazy E: naprawilem w zapowiedziach na 2 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 MXQ jedzie po ludziach jak chce i za to warna nie dostanie. A ja dostaje warna za "niby" offtopic. Ale szczerze PolskiFrancuz trochę się chyba przeliczyłeś. Gra jako-tako może nawet być przyjemna ale sprzedaż to już trochę za wcześnie. Jakbyś dopracował różne funkcje i grafikę to gra mogłaby być ciekawa. Szczerze też robiłem taką grę w game maker lite (XD) I była na podobnym poziomie ale nie było zbierania i życia bloków ,lecz było kilka zbędnych ale przyjemnych dla oka bajerów ,które mogłyby twojej grze się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Suuuuper! W pełnej wersji "Blocks Wolrd" ma automatyczną funkcję deinstalacji po minucie grania! --- [HateTime!]: Za tą gre (jeśli można tak to nazwać) każesz płacić Five Zyla? Do i realy have to pay for sh*t? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 PolskiFrancuz raportuje wszystkich :I Ale... Ty serio z tą płatną wersją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Nie. To akurat był żart. Gra musiała by być o wiele lepsza by nadawać się do zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ignis, co ty gadasz? koleś, który pisał ten temat, został zbanowany. to ja zraportowałem ten post, bo Maćko odkopuje tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 to nie klon minecrafta? To po co gadales cos że to gra dla tych ktorzy nie chcą wydawac kasy na minecrafta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi