PolskiFrancuz Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Tytuł: Blocks Wolrd Gatunek: Sandbox Opis: Opis: Zbieraj surowce, walcz z potworami i wyładowuj swoją kreatywność budując mosty, domy i wszystko o czym tylko zamarzysz ! Aktualna wersja zawiera: ●14 rodzai bloków ●4 rodzaje zwierząt ●2 rodzaje potworów ●10 biomów (m.in. pustynie, lasy, kaniony, oceany) ●Ogromne środowisko gry (ponad 1 500 000 bloków + przestrzenie otwarte) ●Świetną fizykę (drabiny, sprint itp.) ●System leveli ●Pełną pomoc (F1) ●Nastrojową grafikę Uwagi: Jeżeli chcesz aktualizować wersję gry, zawsze twórz nowy zapis ! Używając starego zapisu może dojść do scrashowania gry, oraz do niewykorzystania wszystkich funkcji ! Tu znajdziecie pełną wersje, z ulepszeniami o jakich wam się nie śniło ! Ciągłe aktualizacje, dodawanie wielu nowych możliwości sprawia, że grę odkrywasz na nowo ! Faza Beta została zamknięta co oznacza, że tylko tu znajdziesz najnowszą wersje ! Koszt Key, który umożliwia dostęp do folderu i pobieranie aktualizacji to: Płatności: ● Chomikuj: 2500 pkt ● Doładowania: 5 zł do Play ● Darmowe: Polecenie gry 1 użytkownikowi,/ Ten kupi licencję (za pomocą Chomikuj lub Doładowania) i napisze mi na pw, że dostał od cb polecenie. Wtedy ty dostaniesz key za darmo ! Rozmiar pliku: ok.14mb Autor:Seka's Studio Screens, download i więcej informacji na moim chomiku!! Uwaga testerzy (z działu zapowiedzi) dali tej grze 5 gwiazdek, a pełna wersja ma o wiele więcej możliwości ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Super dowcip!!! Kupujmy Blocks WOLRD za 5 zł !!! Okazja cenowa!!! Tylko tutaj!!! Najlepsza gra na gmclanie!!! Nawet Uzjel by takiej nie zrobił!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Tytuł jest zrobiony CELOWO. Tytuł z błędem bardziej zwraca uwagę ;) Oczywiście niektórzy niemają jak kupić minecrafta (np: niemają konta bankowego), inni niechcą płacić 70zł za grę, więc moja gra to taka alternatywa ;) O wiele gorsze rzeczy ludzie sprzedawali po 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Tytuł z błędem bardziej zwraca uwagę smile2.gif nie O wiele gorsze rzeczy ludzie sprzedawali po 20 zł nie takie całkiem niechamskie pytanie, ile osób kupiło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Jak nie jak tak ? Widziałem nieraz na targu podróbki gier typu contra, po 20 zł Albo konto minecraft classic(które można założyć za free) po 10 zł np to: http://allegro.pl/konta-do-gry-minecraft-i2214733288.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Fajna fizyka. Drabina to z pewnością trudne obliczenia fizyczne. PS. i tak niedługo ta gra będzie na Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Powiem tak: Jak ktoś kupi to bd ok, jak niekupi się niezałamie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Wybuchłem śmiechem, to nie jest nawet w ćwiartce tak dobre jak minecraft, po za tym jest 2D. Uwaga testerzy (z działu zapowiedzi) dali tej grze 5 gwiazdek, a pełna wersja ma o wiele więcej możliwości ! Ja tam widzę 3 gwiazdki. Nastrojową grafikę Nawet ja lepiej rysuje w paincie lolz. Nikt ci tego nie kupi gwarantuje ci to. Aha i czy świat się generuje sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Wybuchłem śmiechem, to nie jest nawet w ćwiartce tak dobre jak minecraft, po za tym jest 2D. Ja tam widzę 3 gwiazdki. Nawet ja lepiej rysuje w paincie lolz. Nikt ci tego nie kupi gwarantuje ci to. Aha i czy świat się generuje sam? Jasne. tak doskonale, że za każdym razem jest taki sam. co do piksela. ah i te losowe biomy... v - v - huashuashuashhuash v - v - Nie poruwnywać do minecrafta. v - v - Popracuj nad grafiką. v - v - Popracuj nad terenem. v - v - Popracuj nad fizyką. v - v - Popracuj nad grą. v - v - Popracuj nad grą. v - v - Popracuj nad grą. v - v - ZRÓB GRĘ ale ten moe sie czepia no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Biomy nie są losowe ! a gen map bd w późniejszy aktualizacjach ! Nie poruwnywać do minecrafta ! kto mi obniżył gwiazdozbiór ! Wczoraj było 5 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Tytuł jest zrobiony CELOWO. Tytuł z błędem bardziej zwraca uwagę MISTRZ MARKETINGU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 To nie jest gra typowo komercyjna, tylko fajnie by było zarobić za nią chociaż 5 zł ^^ To jest prezentacja gry a nie offtopic i oceny gry ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 To nie jest gra typowo komercyjna, tylko fajnie by było zarobić za nią chociaż 5 zł ^^ To jest prezentacja gry a nie offtopic i oceny gry ! Prezentacje możesz se robić w Zapowiedziach. Miejsce gdzie teraz jesteś nazwane jest Gotowe gry i programy , i służy do pobieranie i oceniania GOTOWYCH już gier. Wypuść że demo z tymi wszystkimi ficzerami jakie opisujesz. ">Ogromne środowisko gry (ponad 1 500 000 bloków + przestrzenie otwarte) " Chciało Ci się tyle bloków ustawiać w roomie? szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Bo ja co kilka wersji powiększałem mapkę. Pierwsza wersja to było 30min roboty, druga to dodatkowe 30min,a teraz,ostatnia jeszcze 330min czyli razem 1,5h :D A to minecrafta noych w jaką by przegrudkę wsadził ? Skoro on też cały czas ulepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 A Moe robił gorsze tylko tego nie sprzedawał. Gra nie zachęca nawet do wydania na nią złotówki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 A Moe robił gorsze tylko tego nie sprzedawał. Ale za to jego(tu nie jestem w 100% pewien, ale tak czy siak @up+1) minecraft był chociaż 3D, a twoje coś niema nawet generatora map, którego i tak nie będzie miał, bo masz za małe umiejętności na coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Moe miał 2d jeśli się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Moe o ile sobie przypominam zrobił fajniutkie 3D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Terraria jest przeciez za 20zł chyba :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 a teraz,ostatnia jeszcze 330min czyli razem 1,5h :D aha Bywały gorsze gry, ale wiele jest też lepszych. Nie mówiąc już o tym, że mało kto żąda kasy za swoją grę, co jest ZUEM na takim etapie. Taki Propa mówił, że będzie chciał Tripa sprzedawać, a nie dawać za free i jego grę bym kupił, bo jest tego warta. Przykro mi, ale Twojej bym nie kupił. Powody: - nie ma tu nic wyróżniającego się spośród miliona innych nibyklonów MC - grafika nie jest ładna - "klon" gry 3D w 2D? :huh: - IMO nie jest to specjalnie trudne do napisania, zwłaszcza, gdy pomaga Ci forum Wrzuć obecną wersję do dem. Albo w ogóle wróć do zapowiedzi, będzie najadekwatniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ostatnia jeszcze 330min czyli razem 1,5h Hahaha dopiero teraz to zauważyłem, na razie sądząc po twoich postach można stwierdzić że jesteś w 1-3(max) klasy podstawówki, co właściwie jest plus dla ciebie bo ja chodząc do tej klasy nie miałem pojęcia o programowaniu, nieźle :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=27777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 To było na GMCLANIE. 3D było na Warsztat.gd, a czy w ogóle to rozmawiamy tu o moich beznadziejnych zresztą projektach, czy o blocks wolrdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Strasznei wyśmiłaem przde chwiąl tę grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 W tym stuleciu nie zarobisz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Myślę, że skoro jest to gra 2d to można by było użyć lepszej grafiki :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 To niejest minecraft 2d tylko bardziej wzorowałem się na block minerze niż na mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Znowu będzie dyskusja o tym, że to minecraft :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 E tam a o czym tu dyskutować. Chyba autor wie lepiej na czym się wzorował :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 E najgorsze jest to że nigdy na tym forum (chyba) nikt nie dawał za kase. A tu nagle jakiś koleś wpada i karze płacić za gre. No dajcie spokój. Po co płacić jeżeli pogra się tylko chwile do przetestowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi