Adriann Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Pojedynkują się: Adriann i ArhixTemat: Labirynt z przeszkodami i strzelaniem(uzgodniliśmy na gg szczegóły)Zasady Bez gryzNiedziela 22 styczeń godzina 20.00Ocenia/ją: Ankieta w tym temacie trwająca 24h Zginiesz stary;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zginiesz stary;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArhiX Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 O co chodzi w tym duelu? Ogólnie jesteśmy zastraszeni ilością naszych gier, które niezwykle starannie zaprojektowane ginęły gdzieś w 20-30-50% tworzenia. Powód? A to nie odpowiadała grafika, a to gdzieś jakiś rys fabularny. Wróciliśmy do starych czasów, gdy umieliśmy robić gry tylko na klockach i nie znaliśmy opcji surface ani kafelków. Ogólnie nubiszoństwa. Wtedy nasze gry były tak infantylne, proste, zwalone i niedopracowane a jednak nam się podobały. Grafika jak pijany Picasso, AI pijanej Stonki Ziemniaczanej rzucające się na jedynego w okolicy buraka, i muzyka przypominająca plemienne pohukiwania pra-ludzi. Chcemy wrócić do tych czasów, i stworzyć grę prostą i w sumie mało ,ale bardzo na swój sposób, epicką. W sumie chcemy sobie także udowodnić, że potrafimy ukończyć jakąś grę. Jeśli nam się to uda być może wróci nam motywacja do tworzenia przez nas swoich poważnych projektów. :bye1: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 ps: Serio nikt nie widzi Rockiego vs Drago? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Który z was jest Rockym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 kto to w ogóle zatwierdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Wogle kogo to obchodzi że maci jakiś pojedynek? ^>^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 To że musi ktoś oceniać,dodamy ankietę,i co tak agresywnie:< ps:on jest Iwan;p @Jaklub. mam pozwolenie Platyny chociaż do pojedynków nie trzeba;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 To że musi ktoś oceniać,dodamy ankietę,i co tak agresywnie:< ps:on jest Iwan;p @Jaklub. mam pozwolenie Platyny chociaż do pojedynków nie trzeba;> Nie no, kochasiu, bez agresji :D Tylko tak pytam( z "textowym akcentem" ) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Wogle kogo to obchodzi że maci jakiś pojedynek? ^>^ to nawet nie pierwszy taki pojedynek, panie nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Wogle kogo to obchodzi że maci jakiś pojedynek? ^>^ Mnie. Osobiście Adriannka znam i to on imo wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Mnie. I mnie, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Dziękuję <3 Wzruszyliście mnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 A ja nie obstawiam ani na Adrianna, ani na ArhiXa, bo nie mam pojęcia, jaki będzie wynik pojedynku : ) A zagłosować zagłosuję. Epic Duel :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Drobna zmiana w zasadach za porozumieniem z przeciwnikiem. termin przesunięty do Niedzieli godziny 20.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArhiX Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Niestety i ja i mój przeciwnik Adriann doznaliśmy poślizgu w dacie oddania projektów do naszego pojedynku. Póki co termin oddania prac zostaje ustalony na nieokreślony. Nie wiem ile osób czeka na jego rozstrzygnięcie, ale pewne jest,że nie nastąpi on dziś. Na osłodę dajemy screeny: Adriann: ArhiX Po swoim powrocie Adriann zaktualizuje temat. Dziękujemy za cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Osobiście kibicuję Adriannowi, a screeny mnie tylko w tym utwierdziły : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArhiX Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dzięki, że we mnie wierzycie! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ja kibicuję ArchiXowi :) Do Adrianna nic nie mam ale to tak dla równowagi :) I mnie, o! I mój łuk. O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 jak tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Słabo niestety..nie ma kiedy wejśc na kompa bardzo a co dopiero robić,z mojej strony to się odwlecze raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 nie sprecyzowali jakiego roku sie konczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jestem za Adriannem. I tak Platyna wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ARHIX GÓRĄ LESZCZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Dobra, Chell mnie przekonał. Tym bardziej, że za mało osób za nim jest. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ADRIANN GÓRĄ LESZCZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 @up Nie widać obrazka:< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 PLATYNA GÓRĄ LESZCZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Nie rozumiem co on ma do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Nie rozumiem co on ma do tego. Jesteś za słaby, żeby zrozumieć błyskotliwy humor srerariego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi