Pablo-GM Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Nie zauważyłem tej informacji , zwracam honor . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 WYNIKI OxGames Challenge 5! I miejsce Pietrz z grą Fear Eater 180pkt II miejsce Team Something Beautiful z grą Chiński Kucharz 154pkt III miejsce Sheriff99 z grą Ostatnia Baszta 107pkt IV miejsce Pablo-GM z grą Stursky&Pacz 38pkt ( TU wersja exe) Cała paczka: http://oxgames.vel.pl/OxGamesChallenge/Games/OGC5.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Marca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 O matko, w nic się nie da grać, naprawdę! Straszne te gry. Następnym razem staruję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Nie każdy ma GM 8.1 Sheriff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 No w końcu, zwycięzcę proszę o przesłanie mi adresu pocztowego, jak i nazwę wybranej gry. Szczerze gratuluję zwycięzcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 O matko, w nic się nie da grać, naprawdę! Straszne te gry. Następnym razem staruję :P Jak ty weźmiesz, to i Ja :] Nie każdy ma GM 8.1 Sheriff Już dodałem wersję exe oddzielnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Fear Eater bardzo fajny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 O matko, w nic się nie da grać, naprawdę! Straszne te gry. Następnym razem staruję :P ale o co chodzi? ja wlasnie zagralem po kolei we wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Zacne produkcje, mi się osobiście grało całkiem przyjemnie we wszystko : D Gratuluje ! Już się szykuję na kolejną edycję , kiedy można się jej spodziewać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Pewnie w wakacje. Ale to nie będzie OGC tylko coś innego. Chyba, że nie wypali, wtedy oczywiście OGC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Buu, jak taka elita będzie startowała, to nie mam szans :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Dzięki Uzjel. Najfajniejszy jest Fear Eater, jakby to kontynuować to wyszłoby coś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Super! a to dopiero nasza 2 gra, ..i to jeszcze nie wpelni ukonczona Jedno zdanie o sterowaniu: Na drabine zawsze wskakujemy strzałką w dół ( nie wazne czy drabina prowadzi w gore czy w dół) Zadaniem gracza (na razie) to ugotowac 2 garnki zupy dla piratów. // edit jutro zamiescimy nieco nowsza wersje, bo tu widze ze muzyka gra w kółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Gratuluję zwycięzcy i dziękuję wszystkim za udział! IV miejsce gra Stursky&Pacz 38pkt ( TU wersja exe)Ja dla tej gry przyznałem ogółem 26pkt! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Marca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Fear Eater bardzo fajny. :) Mi się zbugował, zawiesiłem sie linką od spodu korytarza na dole po prawej i nie mogłem się ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Mi się zbugował, zawiesiłem sie linką od spodu korytarza na dole po prawej i nie mogłem się ruszyć. ja coś podobnego mam tylko że nacisnąłem H w korytarzu i się zawiesił...bardzo fajna gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Fear Eater jest super, dobra animacja chodź w jednym miejscu po przyciągnięciu siebie do przeciwnika przez chwilę chodziłem twarzą w ziemie. Motyw z ciemnością mi się podobał, kontynuować to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Uczestnicy od teraz oczywiście mogą założyć tematy z grami i je dalej rozwijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Beznadziejne gry, w nic nie udało mi się zagrać. Fear Eater ma świetną grafikę i aż ciężko mi uwierzyć, że to nie z neta albo coś (a może jednak?) ale mechanika beznadziejna niestety :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Gratulacje wszystkim!!! Jupi mam 3 miejsce!!! Myślałem, że będę miał 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ok juz wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Dodałem właściciela w poście z wynikami. Przepraszam, że o tym zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Uzjel a czy ta osoba ktora wygrala to jest ktoś z naszego forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Pablo-GM z grą Stursky&Pacz :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Beznadziejne gry to napisz lepszą gre na konkurs! bo pozwól ze ci przypomne Van Anty ze na 5 konkursów OxGames Challenge zająłes ... nie zajałes zadnego miejsca :) Dobrym zwyczajem jest pogratulowac zwlaszcza, ze w temacie zrobienia gry ktora by zawalczyla o podium nic do powiedzenia nie miałeś. Jeszcze raz gratuluje wszystkim którzy wzieli udział i czekam az ujawni się zwycięzca konkursu na prawdziwym koncie, chyba ze to ktos spoza naszego forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 to napisz lepszą gre na konkurs! bo pozwól ze ci przypomne Van Anty ze na 5 konkursów OxGames Challenge zająłes ... nie zajałes zadnego miejsca :) Dobrym zwyczajem jest pogratulowac zwlaszcza, ze w temacie zrobienia gry ktora by zawalczyla o podium nic do powiedzenia nie miałeś. I rozumiem, że to jest powód, dla którego nie mogę ocenić obiektywnie waszych gier? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 to napisz lepszą gre na konkurs! bo pozwól ze ci przypomne Van Anty ze na 5 konkursów OxGames Challenge zająłes ... nie zajałes zadnego miejsca :) Dobrym zwyczajem jest pogratulowac zwlaszcza, ze w temacie zrobienia gry ktora by zawalczyla o podium nic do powiedzenia nie miałeś. Bullshit, gry są gówniane i to jest fakt (oprócz fear eater) odczucia mam jakbym grał w gry na Ligę24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Zwycięzcę proszę o przesłanie mi adresu pocztowego, jak i nazwę wybranej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 czemu gra nr1 dostala 180pkt na 160 mozliwych..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Gra została wysłana! Batman: Arkham City na Xboxa 360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi