Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Temat: Remake starej gryZasady -Gra, której remake robimy, nie mogła powstać później niż w 2000 roku. -Grafika musi zostać wykonana samodzielnie, mile widziana inspiracja oryginalną. -Najlepiej, gdy muzyka będzie własna. Nikt jednak na nikogo się nie obrazi gdy będzie podprowadzona z oryginału. -Remake może robić dowolna ilość osób, jednak nagroda jest tylko jedna (wątpię, żeby dało się ją jakoś podzielić). -Gra musi zostać zrobiona specjalnie na konkursZakończenie: 7 marca 2012 o 20:37Ocenia/ją: Ja i mój ogarnięty znajomyNagroda: Klucz tymczasowy na steamie do gry Counter Strike: Source.Zgoda od: YXEKryteria oceniania: Grywalność - Zawsze można nagiąc trochę oryginalną rozgrywkę. Grafika - Z brzydkiego to i Salomon nie naleje. Udźwiękowienie - To, czego kiedyś było w grach jak na lekarstwo teraz można ładować do woli. Do boju! Wierność oryginałowi - Tu nic tłumaczyć nie muszę. Rozmieszczenie platform, typy wrogów itp. Naturalnie można dodawać coś od siebie i to nie będzie odejmowało punktów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 To będzie wysyp węży, czołgów, bombermenów i innych gier sprzed lat 90. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Cóż - tak czy inaczej wygra najlepszy z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 To będzie wysyp węży, czołgów, bombermenów i innych gier sprzed lat 90. Nagroda: Klucz tymczasowy na steamie do gry Counter Strike: Source. Chyba jednak nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wchodzę w to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Specjalnie z myślą o Nirvanie dodałem kolejny punkt regulaminu. Sorry, ale zmiótłby konkurencję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Twoja sygna odstrasza od wzięcia udziału : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Jest śliczna :) A tak serio - będę Ci wdzięczny jak zrobisz lepszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Chciałbym, ale nie jestem wystarczająco uzdolniony, by zrobić jakąkolwiek, a już na pewno nie lepszą : ( Może ktoś inny :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 moze teraz kilka slow na temat kryteriow oceniania, bo nie jest to calkiem jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ocenia/ją: Wszyscy użytkownicy GMClanu (będzie ankieta) W związku z czym wszystko zależy od głosujących. Jest nagroda (którą nie jest 0% warna :)) więc ludzie powinni oceniać fair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 no tak. tylko ja pytam co jest punktowane. Czy wiernosc oryginalowi czy grywalnosc, czy moze udoskonalenie gry itd, itd.. pytam nie przez zlosliwosc tylko podoba mi sie ten konkurs i chce wiedziec na co sie nastawic by ...wygrac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Skoro użytkownicy głosują, to znaczy, że musisz im podpasować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Żeby w ogóle praca została zaliczona musi spełniać warunki podane w pierwszym poście, co trudne nie jest. Reszta to grafika, grywalność i co tam jeszcze lubią gracze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zmienisz formę oceniania i wchodzę na 100%... Obiecuję ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Może zaryzykuję, ale użytkownicy na tym forum to wredne skurczybyki i nie wiem, czy to ma sens :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Dokładnie to mam na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 OK. Dobiore sie do kompa i zmiane formy oceniania macie zalatwiona. Ocenial bede ja i ktos bezstronny z grona moich znajomych. Prace beda rozpatrywane pod wzgledem grywalnosci, grafiki, udzwiekowienia i wiernosci oryginalowi. Wszystko w skali 1-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zrobione. Teraz tworzyć, bo czasu wcale nie jest tak dużo jak się wydaje! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Waxxowi za prześliczne logo konkursu - podziękowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Nie chcę palnąć jakiejś głupoty, ale czy to castlevania jest po prawej stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 A po lewej Sonic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Tak, po lewej Sonic. Po prawej niestety nie wiem, ale z pewnością nie Castelvania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 bionic commando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 W każdym razie - o niebo lepsze niż poprzednie logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Sięgając po rozum do głowy - przedłużam czas trwania konkursu o miesiąc. Temat daje takie pole do popisu że szkodaby było tak bardzo ograniczyć czasowo uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KenrouHoro Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Sięgając po rozum do głowy - przedłużam czas trwania konkursu o miesiąc. Temat daje takie pole do popisu że szkodaby było tak bardzo ograniczyć czasowo uczestników. I czego tu więcej człowiekowi do szczęścia potrzeba. Dzięki, Chell :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 7 marca? Może coś zrobię jeszcze pomyślę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Już wiem, jaką grę bym zrobił, gdyby mi się nagle zachciało : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Gdyby mi się chciało :( Rzućcie kilka demotywujących zdań na temat mojego lenistwa, proszę, to zawsze pomagało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi