LolikZabijaka Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Cześć, mam do Was pytanie. Czy jeśli spotkałem nauczycielkę poza godzinami lekcji i poza terenem szkoły, to może ona za karę zadać jakąś pracę domową, albo wziąć do odpowiedzi, jeśli np. paliłem a ona to widziała ? Niedawno miałem taką sytuację i dostałem 30 przykładów z matmy za karę. Mogę się jakoś od tego odwołać ? :D Bo nie chce mi się robić tego, poza tym to było grubo po lekcjach i poza terenem szkoły. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jesteś pełnoletni, chyba możesz palić poza szkołą jeśli chcesz. Według mnie nie musisz tych przykładów robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 no właśnie, mi się kurcze też tak wydaje, ale matematyczka to bestia, biorąc pod uwagę i tak moją ch***ą sytuację z matmy to byłby gwóźdź do trumny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 to jej powiedz, ze jestes pelnoletni i blablabla, a jak nie to udaj sie do wychowawcy/dyrektorki :P ale mozesz sobie u niej nagrabic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 O stary, radziłbym ci zrobić te 30 przykładów. Matematyczki to bure suki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Może Cię ukarać. A ty jesteś leniem jeśli się odwołujesz od jakiś 30 przykładów. Zasłużyłeś sobie pewnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jeśli jest pełnoletni, to palenie papierosów nie jest zakazane. Jeśli robił to w miejscu niedozwolonym, to należy wezwać policję/straż miejską. Jeśli robił to na terenie szkoły, to należy zgłosić do dyrekcji. Powinieneś porozmawiać z wychowawcą/dyrektorem na ten temat (bardzo grzecznie) zaznaczając, że było to dozwolone miejsce i masz prawo palić jako osoba pełnoletnia i nie zgadzasz się na dodatkowe zadania domowe za ten czyn - oraz, że oczywiście zrobisz je, jeśli nauczycielka wskaże inny powód, za który mogła by Cię ukarać. Ale jak chcesz jej zrobić na złość, to rozwiąż te zadania i na początku lekcji jak już wszyscy wejdą do sali wstań i na całą salę powiedz "Proszę Pani! Zrobiłem te 30 zadań które dała mi pani za palenie papierosów poza terenem szkoły poza lekcjami! Bardzo bym prosił, aby je Pani sprawdziła!". Puści buraka i więcej już nikomu takich zadań nie da, a Ty będziesz miał plus u kolegów, że jej dowaliłeś. Chyba, że to prawdziwa suka, to po prostu każe usiąść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 No właśnie, ona taka jest, że nie popuści, a paliłem idąc chodnikiem w strone sklepu, a z tego co wiem (pytałem straż miejską, jak haltowali moich kolegów) na chodnikach można spokojnie palić, więc chyba pogadam z wychowawcą, bo jest równy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ja mam fajny sposób. Robie najpierw wszystkie zadania, zgłaszam się co lekcje, potem nie raz nie robię i dalej się zgłaszam, że mam i chcę do tablicy: "A co to, tylko ty w tej klasie zadania robisz? Nie możesz cały czas wszystkiego za nich robić!" I jest luz blus i marmelada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zrób te zadania.. może się okazać, że przy interwencji wychowawcy będzie ok ale.. Ja jako, że nigdy nie potrafię się zamknąć kiedy trzeba dla własnego dobra w podobnej sytuacji nie dałem za wygraną a potem przez całe jeb.. lo miałem dwóje z niemca. Jak nauczyciel jest skur.. zapamięta to na lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Lolik... Lolik never changes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 dlaczego administracja nadal nie wprowadziła znacznika 'Lubię to!' pod postami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 bo to nie Facebook? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ale jak chcesz jej zrobić na złość, to rozwiąż te zadania i na początku lekcji jak już wszyscy wejdą do sali wstań i na całą salę powiedz "Proszę Pani! Zrobiłem te 30 zadań które dała mi pani za palenie papierosów poza terenem szkoły poza lekcjami! Bardzo bym prosił, aby je Pani sprawdziła!". Puści buraka i więcej już nikomu takich zadań nie da, a Ty będziesz miał plus u kolegów, że jej dowaliłeś. Chyba, że to prawdziwa suka, to po prostu każe usiąść. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Bardziej jej na złość by było właśnie tym pierwszym sposobem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 jak nic nie zrobisz to niby może się okazać ,że zadań nie zrobisz i będzie git ale nauczyciel będzie się ciebie ciągle pytał o zadanie i różne takie. Radze ci zrobić te zadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ale jak chcesz jej zrobić na złość, to rozwiąż te zadania i na początku lekcji jak już wszyscy wejdą do sali wstań i na całą salę powiedz "Proszę Pani! Zrobiłem te 30 zadań które dała mi pani za palenie papierosów poza terenem szkoły poza lekcjami! Bardzo bym prosił, aby je Pani sprawdziła!". Puści buraka i więcej już nikomu takich zadań nie da, a Ty będziesz miał plus u kolegów, że jej dowaliłeś. Chyba, że to prawdziwa suka, to po prostu każe usiąść. Za dużo Bravo :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nie, to raczej doświadczenie. Zaskoczenie przeciwnika to najlepszy element obrony :) Mam kilku nauczycieli którzy mnie przepraszali po latach za swoje zachowanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 W sumie mam tak samo ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Koleżanka - fanatyczka przedmiotów ścisłych zrobiła mi te 30 przykładów :D Więc problem z głowy, a przy okazji sprawiłem koleżance przyjemność ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zrobiłeś jej dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Koleżanka - fanatyczka przedmiotów ścisłych zrobiła mi te 30 przykładów :D Więc problem z głowy, a przy okazji sprawiłem koleżance przyjemność ;) ahahahaha tez lubie robic zadania mojej partnerki, przewaznie robie źle a ona nieświadoma sie cieszy, tak bazgram ze nauczyciele przewaznie udaja ze czytaja a tak na prawde nie moga sie rozczytac i patrza jedynie na wynik spisany z konca podrecznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 @Elevator: lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 @Elevator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zrobiłeś jej dobrze? Ona mi zrobiła dobrze... ZADANIA ! :D @Elevator To nie moja partnerka, tylko koleżanka, widzisz różnicę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Mówiłeś że sprawiłeś jej przyjemność więc pytam czy dobrze jej zrobiłeś czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 miala radoche przy robieniu zadan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 karolo no co Ty?:D Nie domyśliłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi