Ra3l Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 To nie jest gówno jak to nazwałeś i nie jestem w stanie odpowiedzieć Ci na to pytanie bo nie wiem o co Ci chodzi. (związane oczywiście o zapytania na temat gówna) I nie zamierzam prowadzić z Tobą dalszej dyskusji iż jesteś wulgarny i brak Ci kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Powiem tak - Odstaw świat IT, bo tutaj ludzie chcą konkretów, a nie lania wody. Nie znasz się, nie wiesz co sprzedajesz? Nie sprzedawaj! Proste? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jak pisałem wcześniej pytasz o jakieś gówno na którego temat nic nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Stary, to właśnie pokazałeś, że nie jesteś w stanie tego sprzedać, bo NIC nie wiesz o swoim produkcie. Po prostu zamknij temat i poproś Admina o usunięcie, bo to nie ma sensu, nikt nie kupi kota w worku Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Nie wiem jak z czytaniem ze zrozumieniem, ale mnie rodzice od małego uczyli, by do starszych nie pyskować :) . Zapomnieli Ci tylko powiedzieć, że jak ktoś jest głupi to wiek tu nic nie zmienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misaka Mikoto Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 >ra3l pisze że ma jedną kopię na własność i nie można robić z skryptem co się chce >pare postów później pisze że jednak nie będzie mieć swojej jednej kopii >nie rozumie pytania o funkcje programu albo nie, nie kupuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Zapomnieli Ci tylko powiedzieć, że jak ktoś jest głupi to wiek tu nic nie zmienia :) Masz rację, chrzanić wiek, nie dojrzałeś do jakiejkolwiek dyskusji i idź sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Listopada 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Tz. że możesz korzystać, przerabiać sprzedać w pojedynczej kopii ale nie sprzedawać w ilościach większych niż 1 Rozumiem, że jak sprzedam jednej osobie, to ona też może sprzedać jednej? Ew. skoro mogę sprzedać w jednej, to mogę resztę rozdać za free? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Rozumiem, że jak sprzedam jednej osobie, to ona też może sprzedać jednej? Ew. skoro mogę sprzedać w jednej, to mogę resztę rozdać za free? Misaka Mikoto wspominał, czy może je wydać jako open source, gdy je kupi. Okazało się, że nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jezu ludzie co sie dzieje, CO JA KUPUJE KOTA W WORKU???? CO CO JA CO KUPUJE WTF also Chell, stoję po twojej stronie jakby było jakieś głosowanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 >ra3l pisze że ma jedną kopię na własność i nie można robić z skryptem co się chce >pare postów później pisze że jednak nie będzie mieć swojej jednej kopii >nie rozumie pytania o funkcje programu albo nie, nie kupuję. ▲ ▲▲ Żeby nie było, że spam to i tak nie wązne jak to opisze nie kupią mu. Tak rzecze Mędrzec Alaundo, Arcydruid Kuldahar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jakby to porządnie opisał, wszystko co da się powiedzieć - powiedział, to by miał sporą klientelę. Niestety, należy doliczyć, że on ma tylko 1 licencję ... Sam bym kupił takie coś, ale nie będę ryzykował, bo nie wiem co dostanę, a Autor nie jest w stanie odpowiedzieć, a instruować go nie będę. Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Chell, stoję po twojej stronie jakby było jakieś głosowanie ;) How about: Kto uważa, że ANtY jest gejem ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 How about: Kto uważa, że ANtY jest gejem ;) ? How about: Kto uważa, że Sernat z posta na post staje się mniejszym trollem a większym idiotą ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 No, Sernat coraz niższy poziom ale niczego innego się po nim nie spodziewałem. :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 How about: Kto uważa, że Sernat z posta na post staje się mniejszym trollem a większym idiotą ;) ? O widzę, żeś się w angielskim wreszcie dokształcił ;] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 @Chell: +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja nie wiem czy Wy wszyscy macie problemy z czytaniem czy co z wami się dzieje? Może zacznijmy od początku: Stary, to właśnie pokazałeś, że nie jesteś w stanie tego sprzedać, bo NIC nie wiesz o swoim produkcie. Po prostu zamknij temat i poproś Admina o usunięcie, bo to nie ma sensu, nikt nie kupi kota w worku Wiem wszystko o tym co sprzedaję, ale Ty nie pytałeś o mój produkt tylko o "gówno" którym nie dysponuję aby Ci sprzedać. >ra3l pisze że ma jedną kopię na własność i nie można robić z skryptem co się chce >pare postów później pisze że jednak nie będzie mieć swojej jednej kopii >nie rozumie pytania o funkcje programu albo nie, nie kupuję. Można ją dowolnie edytować. Nigdzie nie napisałem że nie można, wręcz przeciwnie napisałem że można. Piszę że nie będę miał jednej kopii w chwili sprzedania jej osobie trzeciej, bo ktoś wyżej napisał że sprzedam 1 kopię i sobie zostawię 1 co jest totalną bzdurą. winno być napisane "nie rozumiem" a nie nie rozumie, zjadłeś jedną literkę, bo ja doskonalę rozumiem ale gość wyżej pytał o funkcję "gówna" na których temat nic nie wiem. Rozumiem, że jak sprzedam jednej osobie, to ona też może sprzedać jednej? Ew. skoro mogę sprzedać w jednej, to mogę resztę rozdać za free? Nie źle rozumiesz. Ja mam licencję na jedną kopię, więc tą jedną kopię sprzedaję. Ja pierdziele to tak samo jak kupicie oryginalne GTA i możecie je odsprzedać ale w 1 kopii a nie kopiować i sprzedawać. Misaka Mikoto wspominał, czy może je wydać jako open source, gdy je kupi. Okazało się, że nie! A jak kupisz licencję skryptu IBP to możesz ją wydać jako OPEN SOURCE? Chyba nie. Jezu ludzie co sie dzieje, CO JA KUPUJE KOTA W WORKU???? CO CO JA CO KUPUJE WTF also Chell, stoję po twojej stronie jakby było jakieś głosowanie Bez komentarza. Jakby to porządnie opisał, wszystko co da się powiedzieć - powiedział, to by miał sporą klientelę. Niestety, należy doliczyć, że on ma tylko 1 licencję ... Sam bym kupił takie coś, ale nie będę ryzykował, bo nie wiem co dostanę, a Autor nie jest w stanie odpowiedzieć, a instruować go nie będę. Instruować mnie nie musisz... chyba że chcesz wiedzieć coś więcej na temat gówna to musisz mi dać wskazówki w jaki sposób mam Ci odpowiedzieć bo Ty musisz mieć w tym doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Zapomniałeś tylko napisać o: - Funkcjach strony (możliwości) - W czym strona jest zrobiona - Używa bazy danych? Jakiej? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Nie pytałeś o stronę tylko o gówno więc nie napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Listopada 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Nie źle rozumiesz. Ja mam licencję na jedną kopię, więc tą jedną kopię sprzedaję. Ja pierdziele to tak samo jak kupicie oryginalne GTA i możecie je odsprzedać ale w 1 kopii a nie kopiować i sprzedawać. Nie czytałeś licencji - nie wolno Ci odsprzedawać gry :) Co chwilę zmieniasz zdanie. Raz mówisz, że masz własny skrypt i sprzedajesz licencję, innym razem mówisz, że masz licencję zatem wynika, że skrypt nie jest Twój. Raz odsprzedajesz prawa, innym razem licencję, raz 1 kopię innym razem z możliwością odprzedania kolejnej kopii... Ach, no i jeśli znajdę w tym skrypcie błędy i dziury, to mogę go reklamować i dostanę zwrot kasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Nie zmieniam co chwile zdania. Możesz odsprzedać kopię tą którą kupiłeś czyli swoja, i w razie sprzedaży Ty zrzekasz się praw do nich. Tak samo jak ja teraz sprzedaję. Nigdzie nie napisałem że jestem autorem tylko właścicielem kopii. Reklamować skrypt? To tak samo jak po przeczytaniu książki byś chciał ją reklamować. Albo po przejściu gry. Bo np. bohater przechodzi przez tekstury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Śmierdzi kantem na kilometr, jak inne sprzedarze ... Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 To nie moja wina że u Ciebie w domu unoszą się nieprzyjemne zapachy. Co tu Twoim zdaniem świadczy o kancie? I na czym mogę oszukać? Nie wysłać skryptu czy co? Z resztą nigdy nie kantowałem i nie wiem skąd to bierzesz. Może Ty jesteś oszustem, ale ja nigdy nikogo nie oszukałem więc z takimi opiniami to z dala ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Z resztą nigdy nie kantowałem i nie wiem skąd to bierzesz. Może Ty jesteś oszustem, ale ja nigdy nikogo nie oszukałem więc z takimi opiniami to z dala ode mnie. Może stąd, że zatrudniasz ludzi do sprzedaży chińskich produktów po 13 groszy za 10 wrzuconych przedmiotów, tydzień wcześniej ludzi do wrzucania obrazków na strone i zakładania tam kont po 5 groszy za konto. Czy to komukolwiek wygląda na normalny i uczciwy biznes? Bo mi nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Można ją dowolnie edytować. -Przepraszam, czy są może bułki? -Nie wiem o co panu chodzi, przecież dostał pan te adidasy. Reklamować skrypt? To tak samo jak po przeczytaniu książki byś chciał ją reklamować. Albo po przejściu gry. Bo np. bohater przechodzi przez tekstury. Oooooj, chyba nie. Ale przynajmniej uczyniłeś mój dzień radosnym : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 @ANtY i Chell +1 @Fervi jak inne sprzedarze @Ra3l To tak samo jak po przeczytaniu książki byś chciał ją reklamować. ? EDIT: Za późno! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Może stąd, że zatrudniasz ludzi do sprzedaży chińskich produktów po 13 groszy za 10 wrzuconych przedmiotów, tydzień wcześniej ludzi do wrzucania obrazków na strone i zakładania tam kont po 5 groszy za konto. Czy to komukolwiek wygląda na normalny i uczciwy biznes? Bo mi nie. Skąd wziąłeś te liczby? Chyba z czarodziejskiej kuli na których tu chyba wszyscy bazujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Hmm... A może po prostu z twoich tematów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 moja czarodziejska kula radziła mi skorzystać z twojej oferty, ale niedługo potem wrócił rozum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi