Ignis Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Niet. Opisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Proszę też o dobre rady, bo wam ufam i jakby z 3 osoby powiedziały, że mam przed nia klęknąć i poprosić o rękę to bym to zrobił. Plot się nie boję, mogę być pośmiewiskiem szkoły. Wisi mi to. Mnie obchodzi opinia tylko mądrych zbiorowości jak gmclan. Obrazek usunięty ze względu na przekraczanie granic dobrego smaku. Maximal STARY RZĄDZISZ! Prosić o rękę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Kultura ziomuś, nie dawaj obrzydliwych obrazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 A ja tam jestem zahartowany na 4chanie Gore-topicami :) Swoją drogą od kiedy to taki kulturalny i moralny? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Ok już jestem, skid włamał mi się na konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 A Ignis? O kurde, dużo... Ale przynajmniej mam ładną, rudą dziewczynę w google grafika :)) I samochód... No jak podniecają cię laski z anime... Ciekaw jestem, czy ciebie nie podniecają ;) I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Byłby lepszy efekt, gdybyś dał obrazek ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sminer Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Powiedz jej to co czujesz bo potem bedziesz załowac. Najwazniejsze zeby sie odwazyc potem juz pujdzie gladko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Na pewno pujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Nie no. Chciał dobrze, ale ktcyferki nie zarywa od jakichś trzech stron ;) Wypróżnił się i mu przeszło, oj żartuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Na razie próbuję się pokazać z jak najlepszej str. E:I czekam na dobry moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Trzymam za ciebie kciuki :) I masz przychylność Cyckoczu ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ostatnio miałem okazję chwilę z nią porozmawiać sam na sam. Dostała 1 z matmy, zobaczyłem, że siedzi smutna i tak się dziwnie poczułem, że musiałem podejść. A w trakcie rozmowy okazało się, że mamy więcej wspólnych cech niż myślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak myślisz, domyśla się że ci się podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie mam pojęcia. E:Czasami mam ogromną chęć móc czytać w myślach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No to mamy problem. :P Musisz czekać i obserwować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 cały czas utwierdzasz mnie w skuteczności mojego podrywu na matematyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 było od razu podrywać "na kasztana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nieee, przestarzałe. Ja ostatnio podrywałem na historii Na Karola Marksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dzisiaj była dyskoteka. Nawet fajnie było. Jak zawsze podeszłem do niej, skłonił się nisko opuszczając rękę i nawet nie zdąrzyłem powiedzieć słowa, bo już tańczyliśmy, tylko kurde DJ, sie pomylił i w połowie piosenki urwało, to skłoniliśmy się sobie i poszedłem tańczyć dalej sam, a za chwilę podszedłem do tej starej koleżanki sytuacja ta sama, tańczymy, obracam ją w tą i w tamtą, zmieniam uchwyt, żeby nie było nudno i nagle obróciłem ją lewą ręką, prawą objęłem w pasie (podpórki od ścian zaczęły wydawać w tedy dziwne dźwięki ;)) i tańczyliśmy chwilę tak, potem piosenka sie skończyła i znowu ta sama sytuacja. Zauważyłem, ze przez cały czas była uśmiechnięta, więc postanowiłem tak samo tańczyć z Agatą, poczekałem tylko chwilę prosząc do tańca inne. Z Agatą tańczyłem podobnie, tylko raz jak skończyliśmy tańczyć tak że miałem rekę na jej pasie, a ona na moim ramieniu to wykręciłem ją prawą ręką i przycisnęłem do siebie, miałem zamiar zrobić coś innego, ale i tak była zadowolona. To potem znowu poszedłem tańczyć (tańczyłem nawet z moją wychowawczynią i sprzątaczką(oczywiście reszta chłopaków to kompletni sztywniacy i bali się z nimi zatanczyć)), noi potem zatańczyłem jeszcze po razie z obiema. Pod koniec zjawili sie ich chłopacy, ale i to nie przeszkodziło mi zatańczyć jeszcze raz. Aa na koniec rozjechaliśmy sie do domów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dzisiaj była dyskoteka. Nawet fajnie było. Jak zawsze podeszłem do niej, skłonił się nisko opuszczając rękę i nawet nie zdąrzyłem powiedzieć słowa, bo już tańczyliśmy, tylko kurde DJ, sie pomylił i w połowie piosenki urwało, to skłoniliśmy się sobie i poszedłem tańczyć dalej sam, a za chwilę podszedłem do tej starej koleżanki sytuacja ta sama, tańczymy, obracam ją w tą i w tamtą, zmieniam uchwyt, żeby nie było nudno i nagle obróciłem ją lewą ręką, prawą objęłem w pasie (podpórki od ścian zaczęły wydawać w tedy dziwne dźwięki ;)) i tańczyliśmy chwilę tak, potem piosenka sie skończyła i znowu ta sama sytuacja. Zauważyłem, ze przez cały czas była uśmiechnięta, więc postanowiłem tak samo tańczyć z Agatą, poczekałem tylko chwilę prosząc do tańca inne. Z Agatą tańczyłem podobnie, tylko raz jak skończyliśmy tańczyć tak że miałem rekę na jej pasie, a ona na moim ramieniu to wykręciłem ją prawą ręką i przycisnęłem do siebie, miałem zamiar zrobić coś innego, ale i tak była zadowolona. To potem znowu poszedłem tańczyć (tańczyłem nawet z moją wychowawczynią i sprzątaczką(oczywiście reszta chłopaków to kompletni sztywniacy i bali się z nimi zatanczyć)), noi potem zatańczyłem jeszcze po razie z obiema. Pod koniec zjawili sie ich chłopacy, ale i to nie przeszkodziło mi zatańczyć jeszcze raz. Aa na koniec rozjechaliśmy sie do domów. a potem się obudziłeś tak wgl to jakim trzeba być nerdem bez życia by o takich rzeczach chwalić się na stronie internetowej dla "programistów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ITT: nerdy z kompleksami bluzgajace op za to ze ma rl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A gdzie mam się chwalić. E: Zresztą nawet nie mam czym się chwalić, bo się spóźniłem. Miesiąc temu miałbym szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @IamTheLaw: też się nad tym zastanawiałem, już od dobrego tygodnia. @kt1117: jeśli myślisz, że możesz się chwalić tym, że tańczyłeś z wychowawczynią i sprzątaczką, to wiedz, że coś z tobą nie tak. 3x że Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ITT: nerdy z kompleksami bluzgajace op za to ze ma rl POSZŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 cały gar żem nagotował a wiesz czego?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 cały gar żem nagotował a wiesz czego?! biiigossssu? SNAAAP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 wieszcz jebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Przybyli chłopacy sprzątaczki i wychowawczyni? Faktycznie, spóźniłeś się miesiąc. co ja czytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 @Flaque +1. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi