Burn69 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Heja, zwracam się do was z prośbą ocenienia mojego bloga Czy jest ciekawy... Czy ma sens ? nudy.boo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 po pierwsze robisz błędy które wyglądają jakby to pisał 6 latek po drugie są tylko dwie notki więc nie ma co oceniać na razie po trzecie nie masz pomysłu po czwarte i tak pewnie jesteś trolującym yodą, więc nie wiem po kiego to piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Jezus maria, I will regret clicking on this link forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Października 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 xxd to dwunastoletnie siksy piszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 5 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 ERROR 403 / BŁĄD 403 You don't have permission to access the requested object. It is either read-protected or not readable by the server. Brak dostępu do żądanego obiektu. Plik nie może zostać odczytany przez serwer. Możliwe, że ważność konta wygasła lub zostalo ono zablokowane przez Administratora. Widzę tu pewien potencjał. Interesująca forma. Z interpretacją niewątpliwie głębokiej treści mam lekkie problemy, lecz to zapewne z powodu niewyspania. Spróbuj doszlifować swój styl, a może z tego wyjść coś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Sorka, muszę opłacić hosting xd wieczorem powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Nie uda ci się zasłynąć jak Emo Martynka. PS.Ktoś jeszcze pamięta Emo Martynkę ? :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Dobra jednak tematyka nieco się zmieniła :D Hosting opłacony zarabiam.boo.pl Bardzo proszę o ocenianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Całkiem do dupy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Widzę tu pewien potencjał. Interesująca forma. Z interpretacją niewątpliwie głębokiej treści mam lekkie problemy, lecz to zapewne z powodu niewyspania. Spróbuj doszlifować swój styl, a może z tego wyjść coś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Jak więc zarabiał tak duże ilości pieniędzy bez wykształcenia, kapitału i pełnoletności ? (...) Pewnego dnia zaprosiłem go na piwo (...) Sączymy 3 browar, w głowie lekko już kiwa Konsumpcja alkoholu przez osoby niepełnoletnie. biorę szkło i pale. Także używanie narkotyków przez nieletniego. Może to dla Ciebie śmieszne że polak w takim wieku zamierza zarobić miliard, Nieładnie. Ogółem pierwszy wpis dość dziwny i bez jakiegoś nowatorskiego przekazu ("aby zarobić, żeruj na ignorancji"), drugi... też w sumie niewiele wnosi. Cały blog zapowiada się na coś w rodzaju kreskówki o Kojocie i Strusiu, gdzie każdy wpis to opis nowego świetnego pomysłu na złapanie Miliarda Pędziwiatra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Haha nikt mi nic nie udowodni :P Co do tej bajki, to ciężko mi powiedzieć czy masz racje... Będę testował każdy ze sposobów zarobienia dla przeciętnego człowieka takiego jak ja i Ty. Może na razie zbyt atrakcyjnie to nie wygląda ale za miesiąc powinno już być ok, wiesz początki najtrudniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 wiesz początki najtrudniejsze. Zależy w czym. Przy robieniu gier jest dokładnie na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Zależy. Bo jeśli chodzi o gry na gotowym silniku to znów odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Zależy. Bo jeśli chodzi o gry na gotowym silniku to znów odwrotnie. Tym bardziej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Anty, jak się nie osiągnie poziomu Kacz De Klałna, to jest łatwo :D Anyway - Czy nie prościej zarobić ... chodząc do pracy? :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Czy nie prościej zarobić ... chodząc do pracy? Zarobić? Chyba w mordę, równowartość dzisiejszych wypłat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 A może kurwa popracujecie dla społeczeństwa trochę, a nie szukacie sposobów na jak najszybsze zmarnowanie swojego życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Żeby to napisać musisz boo opłacić. :D Moja droga po miliard złotych . A nie milion? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Anyway - Czy nie prościej zarobić ... chodząc do pracy? To dla słabeuszy[/pagoo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Zarobić? Chyba w mordę, równowartość dzisiejszych wypłat. Doświadczony życiem szesnastolatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Masz 4 możliwości na które wpadłem: - Wyprowadzić się z Polski; Dalej będzie tu syf, ale ty będziesz żył jako pomywacz gdzieś w Afryce lub innej Anglii :> - Pomagać wyprowadzić Polskę z długu; Pracować, pracować, aż Polska będzie krainą mlekiem i miodem płynąca - Pracować w Polsce + Zarabiać na zagranicznych reklamach = Pomożesz rozwinąć nasz kraj przed Euro 2148 i będziesz czerpał kasę na Google, czyli Polska się wzbogaci, bo to firma Hamerykańska (Google bardziej, ale olać ich) - Me Gusta! - Przejść na Wolne Oprogramowanie, oddać Łindołsy do Hameryki i używać Linuksa - Wszyscy będą mogli grać w Tibię i Łurban Terror - Me Gusta x2! Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Doświadczony życiem szesnastolatku. Wiecie że tego się spodziewałem? Prędzej czy później wiedziałem że ktoś się pokwapi o napisanie o moim niedoświadczeniu :) Przyznam ci rację, lecz zamiast doświadczenia starczy mi wiedza ile ojciec zarabia ;x I nie na takiej lichej posadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 - Pracować w Polsce + Zarabiać na zagranicznych reklamach = Pomożesz rozwinąć nasz kraj przed Euro 2148 i będziesz czerpał kasę na Google, czyli Polska się wzbogaci, bo to firma Hamerykańska (Google bardziej, ale olać ich) - Me Gusta! - Przejść na Wolne Oprogramowanie, oddać Łindołsy do Hameryki i używać Linuksa - Wszyscy będą mogli grać w Tibię i Łurban Terror - Me Gusta x2! napisałeś dzisiaj "me gusta" 3 razy. przynajmniej o 2 za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 @Jaklub Me gusta! @Ignis Jak masz znajomych itd. to zarobisz dużo więcej :) Mój wujek dostał prostą posadę po znajomości i 3K na czysto. Mimo, że głównie chodził i naprawiał automaty, a studenciaki za 1-1.5k Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nie martw się ;) Mam 9 wujków OO. Mój wujek dostał prostą posadę po znajomości i 3K na czysto. Mimo, że głównie chodził i naprawiał automaty, a studenciaki za 1-1.5k Trudno coś znaleźć w Głogowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Fuck Yeah! Nareście mam neta spowrotem:D Siostra miała ślub i na neta nie starczyło:c Muszę coś śmignąć szybko na blogu, Jak nie miałem neta to ulepszyłem masakrycznie mojego Hooligans OTSa i odpale dziś wieczorem albo jutro rano. I napiszę może o tym na blogu hmm.. Bo w końcu tibia to też niezły sposób na zarobek :D. Burn. ^ zgapiłem od Fervi'ego xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Kapitał: 0zł Cel: 1.000.000.000zł Osiągnięto: 0.0% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Cicho xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 @Wojzak Sorry memory, jedyneczkę z przodu trzeba wymazać :D Widzę, że strona się utrzymała :D Ah, inny link jest w pierwszej stronie, lawl Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi