Morro Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ignis, internet to nie miejsce dla moralfagów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Żaden tam moralfag ;x Po prostu chciałbym pograć w fulla tej gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Może pomoge mu jak bedzie chcial :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No, skoro dwie takie potęgi łączą siły to nie będzie zmiłuj dla użytkowników gmclanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No i mamy dwa obozy :) Tych co chcą wyjścia Shota i opozycja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 anty czemu uważasz, że jestem kiepski w gm? jestem w teamie to moge robic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No, skoro dwie takie potęgi łączą siły to nie będzie zmiłuj dla użytkowników gmclanu. Coś w tym jest. Co nie znaczy, że projekt nie jest ambitnym, bo może i jest. Tylko postęp w nauce Bedzioma nie jest zbyt zauważalny, co stoi na przeszkodzie jakiegokolwiek sukcesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No i mamy dwa obozy Tych co chcą wyjścia Shota i opozycja A czy ktoś powiedział że nie chcę zobaczyć pełnej wersji, tylko żeby bedziom zaczął w końcu coś robić a nie wypuszczał co chwila jakieś pseudo poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie chodziło mi o ciebie tylko ogólnie o hejtowanie :P Ale według mnie Bedziom potrzebuje czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ja mówiłem wcześniej żeby zamknął się w piwnicy i programował! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie chodziło mi o ciebie tylko ogólnie o hejtowanie :P Ale według mnie Bedziom potrzebuje czasu :) Według mnie kolejnego stulecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Nie przesadzajmy :P Choć rzeczywiście mógłby się trochę sprężyć z nauką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ignis, już nie przesadzaj z tym głaskaniem go po główce, bo ja na początku też na niego liczyłem, ale widząc co teraz wyprawia, radziłbym mu wziąć się do pracy ostrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Przesadziłem z życzliwością? Może :P Ale w zasadzie mam takie samo zdanie jak ty ;) Chciałbym żeby ta gra wyszła i była bardzo dobra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Chciałbym żeby ta gra wyszła i była bardzo dobra :Pobawiam się, że pozostanie to w sferze twoich marzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Karolo320 go przypilnuje ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Karolo320 go przypilnuje ;x on sam kiepsko programuje, mogę sie założyć że nigdy nie poprawią tego ai i zacinania się na scianach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 1. jeszcze mu nie pomagam i nie wiem czy bede. 2. skad wiesz, ze kiepsko programuje? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Karolo o ile pamiętam w porządku programuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 na gmc wstawiłem tylko pacmana ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 No, pamiętam. To co dyzmek tak fajnie ocenił :) Ale o ile pamiętam pomagałeś sporo w Pytaniach początkujących, rzadko tam wchodzę to mogę się mylić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 I po jego "pomocach" właśnie można się domyślić, że kiepsko programuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 A ja wierzę w każdego :) Za Bedzia też trzymam kciuki ;x I za dyzmka... I za pomoc karolo320 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 2. skad wiesz, ze kiepsko programuje? :) czerwony pacman mi powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Jestemprawem w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Ale czemu ten cały off top... Przeczytajcie do czego jest to forum a potem piszcie komentarze związane z tematem w których nie macie oceniać programistę tylko jego grę... A co do forum to czy shot nie powinien być już w Dema gier i programów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 powinien. A czerwony pacman był dawno i raczej nie pokazałem tam umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Dobrze, że ja nie wrzucam tu żadnej swojej gry. Oprócz bombermana, który i tak mógł mieć słabą grafę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ale według mnie Bedziom potrzebuje czasu :) That's it. Ale czemu ten cały off top... Przeczytajcie do czego jest to forum a potem piszcie komentarze związane z tematem w których nie macie oceniać programistę tylko jego grę... Welcome in all my topics. A co do forum to czy shot nie powinien być już w Dema gier i programów? Powinien. Zaraz napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi