Bedziom Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Może coś o Bacy ze względu na oczywisty nick? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dobra nie podniecajcie się tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dobra nie podniecajcie się tak. Czemu :D tu ma ANtY pole do popisu, no i śmiesznie może być. Więc dlaczegóż nie poddawać mu pomysłów, i nastawiać się do tego komiksu poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 No, racja ;) Mam nadzieję że znajdą w tym komiksie miejsce wszystkie grube ryby GMClanu ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Aluzja do BigSharka? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Września 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Bedziom powinien grać żula co odstawia wózki w markecie. Jest tak samo męczący i nie da się go pozbyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Już wszyscy wiedzą jak mnie nie lubisz, możesz przestać się powtarzać :) Poza tym wystarczyło powiedzieć cokolwiek, tobym sobie poszedł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ja kiedyś pisałem żebyś zamknął się w piwnicy i powrócił w czymś grywalnym. Czymś co było by proste i wciągające. Co do komiksu: Mam nadzieję że masz jakiś już pomysł na fabułę i nie wrzucasz, ot tak, tych postaci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Września 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Mam pełno pomysłów, ale na razie chcę wszystkie co ciekawsze postacie przedstawić i udokumentować Exy, budowniczy zamków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Anty, w czym rysujesz? :) Na początku nie rozpoznałem kto to Exy, ale jak zobaczyłem napis XENON CASTLE to się domyśliłem :P @Threef - niestety mam szkołę i nie mogę się zamknąć w piwnicy. BTW nie mam piwnicy ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Z tego co pisał, to w PS+tablecik. Dlaczego zamków? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dodaj sędziego TeoTN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 twoje cuś wraz z kolejnymi obrazkami traci na śmieszności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Września 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 To ten o paqoo był śmieszny? ;) Ale mam kilka ciekawszych pomysłów w zanadrzu niż ten z yxem, a jak nadal będą do dupy to cóż, bywa :D edit: większośc pomysłów na postacie zapisałem przy jednym posiedzeniu wczoraj, więc ich śmieszność raczej nie powinna mieć związku z kolejnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Prze_As, najbardziej trendy wieśniak w mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 ja jestem bardzo ciekawą postacią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nekromanta TeoTN, propa - Mistrz Zen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 To ten o paqoo był śmieszny? Obrazek nie, poza stwierdzeniem: 'Przedsiębiorca' ;P A Paqoo jest śmieszny sam w sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ten Exy powinien być nauczycielem polskiego w trollowej szkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helpmeplox Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Co tu robią takie newfagi jak te trole ? Dodaj lepiej użytkowników ktorzy tworzyli gmclan zanim zrobił sie ten syf i psychix został adminem. Dodaj marmota, ranme, gnyska,pietera, bigsharka, tuxmana, globiego a nawet i firemarka, dla mnie miejsce w sumie tez by sie znalazlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Hum. Może i newfagi ale przynajmniej było o nich ostatnio głośno ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 przecież tux to legenda podań gmclanowych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Jestem tu od 2010 ale nie mówiłem żeby go nie dodać ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Sam jesteś newfag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 @Helpmeplox Odezwał się najstarszy użytkownik... PS. JA TEŻ SIĘ ZALICZAM DO LEGEND GMC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Wez sie juz zamknij Moe A helpmeplox taki nowy nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helpmeplox Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 O i jeszcze LionxDagger w sumie, on skonczył i w ogóle zrobił najwięcej gier 3D z całego gmclanu, no i Japanstache, robi pixelki od kiedy tu brzybył więc pixelowy komiks mu się należy a jakże @MoeElitą nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz, zawsze pozostaniesz lizodupem psychixa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 O i jeszcze LionxDagger w sumie, on skonczył i w ogóle zrobił najwięcej gier 3D z całego gmclanu, no i Japanstache, robi pixelki od kiedy tu brzybył więc pixelowy komiks mu się należy a jakże @MoeElitą nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz, zawsze pozostaniesz lizodupem psychixa. Oj bo wkurzysz Psychixa. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 O i jeszcze LionxDagger w sumie, on skonczył i w ogóle zrobił najwięcej gier 3D z całego gmclanu, no i Japanstache, robi pixelki od kiedy tu brzybył więc pixelowy komiks mu się należy a jakże @MoeElitą nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz, zawsze pozostaniesz lizodupem psychixa. Nie rozumiem cię kolego, o co Ci w ogóle chodzi? Co ja wam ludzie zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Shil tu się powinna znaleść jedyna dziewczyna, która tu naprawdę dużo robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi