iczigo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Najpierw chciałbym przeprosić adminów, że piszę taki temat i, że to samo jest w mojej sygnie, ale to ważne, dlatego proszę o wybaczenie! Głosujcie! Moja koleżanka Hanna Holeksa zrobiła prezentację na konkurs i musi zająć jakieś fajne miejsce, dlatego proszę głosujcie na prezentację nr. 2, Głosujcie Pliss! To bardzo ważne! ;) Tu macie link: http://blog.tyczkowski.com/2011/08/poradniki-dla-uczacych-sie-jezyka-niemieckiego-glosowanie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 A jeśli nie dostanie fajnego miejsca, to....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 To nic przecież spróbować komuś pomóc nie boli! Ja zagłosowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 To nic przecież spróbować komuś pomóc nie boli! Ja zagłosowałem. A to jest konkurs na to kto zrobi większy spam na forach czy na najlepszą prezentacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 To nic przecież spróbować komuś pomóc nie boli! Ja zagłosowałem. Ok, tylko chciałbym wiedzieć po co jej to fajne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Też się cieszę że starasz się pomóc swojej dziewczynie ale nie angażuj w to nerdów z gmclanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Po pierwsze, to nie moja dziewczyna, po drugie, angażuję w to nie tylko to forum, a po trzecie, robię to bo mnie o to ktoś poprosił. To tylko chwilka, zaledwie kilka sekund, zagłosujcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zagłosowałem na Monikę Wisłę. Ma ładne imię i nazwisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 a ja zagłosowałem na tego, kto był przed Hanną, bo to jest konkurs na to kto zrobi większy spam na forach czy na najlepszą prezentacje? była to dziewiątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Również na nią zagłosowałem mój towarzyszu w afro i białych okularach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zagłosowałem na dziewiątkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 A niby dlaczego mamy głosować akurat na tą prezentację? Dlaczego akurat mam skrzywdzić resztę ludzi? No, daj powód. Wejdę. Wejdę ale zagłosuję na tą która MI się spodoba Zagłosowałem na 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zagłosowałem na Hannę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Trochę cienko jej idzie : D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Głosujcie na kogo chcecie, ale według mnie, ona zasługuje na conajmniej 4 miejsce, jak nie na wyższe, a jest na 5, przemyślcie to i proszę pomóżcie jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Prosiłbym, aby sygnatura nie przekraczała 150px. Najlepiej także dla monitorów 1024x768... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 A ta nagroda w postaci fiszek chyba nie jest warta tyle co żebranie o głosy na forach niezwiązanych z tematem. I uwierz mi, to Ci nie pomoże zdobyć jej serca, kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 GLOSUJAC NA HANKE WPADKE HOLEKSE SPRAWIASZ ZE SIE Ś.P. LECH I MARIA KACZYNSCY W GROBIE PRZEWRACA RAZEM Z PILSUDZKIM I WALESA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 coś słabo z tą twoją koleżanką zagłosowałem i gdzieś daleko poza pierwszą 3 jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 A jeśli nie dostanie fajnego miejsca, to....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Racja. Iczigo to rasowy Talib ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi