Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Września 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Poparte dowodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webmaster2012 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 W najblizszym czasie cos sie pojawi. Chyba w tym roku. Takze niektorzy beda mogli spac spokojnie :) Paqoo bedzie znany jako oficjalny tworca gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 A Paqoo będzie na ZTG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Paqoo bedzie na zjezdzie. Jesli chcecie sie troche zintegrowac, jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 oficjalny tworca gier. Opanowałeś The 3D Gamemaker?! O fuck, koniec świata Idę się żegnać z rodziną "Oficjalny twórca gier", heheheh Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Melduję, że dotarłem. ; ) (Dom nr. 7, pokój 311 (3 piętro), tak, gdyby ktoś chciał wbić z kompem i instalką quake'a). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Quake? Nie lepiej Liero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 To ja wezmę Unreala :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Września 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Trzymać wam klucze do GM8.1, czy macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Opisujcie jak tam jest :P Ja dzisiaj miałem pierwszy dzień szkoły i przydały by się jakieś fajne wieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Po co my mówimy o Liero, Quake, i UT skoro będziemy mogli zagrać wszyscy razem w KAG-a? Trzymać wam klucze do GM8.1, czy macie? Nie rozumiem tego @SKiD ja zrobię co w mojej mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Września 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Mam klucze do GM8.1 rozdania, kto będzie na mojej prezentacji ma okazję dostać, GMCLAN dostanie priorytet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Aha! Mając wybór: Rola architektury w grach komputerowych GameMaker - tworzenie gier nie tylko dla programistów Scala - język programowania przyszłości. Wybieram raczej twoją prezentację. Jest jeszcze OxGC4 z którym wiązałem nadzieje, :) ale skoro klucze mają być oddawane za darmo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Dotarłem do Łodzi bez problemu. Mieszkam w hotelu. Przyjadę jutro wcześniej to się zintegruję z tymi co już są. Gnysek, o której będziesz? Ja, oczywiście klucz mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Września 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ja ok. 5 rano wyjeżdżam z Gdańska, jadę przez A1 do Łodzi, zatem jakieś 4-5 godzin mi to zajmie. Będę pewnie koło 10 rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Byłem, jutro też będę. Spotkałem Threefa, Gnyska, Exigo, Uzjela, Jakima i Shill. Szlajałem się przez większość czasu z Gnyskiem i Uzjelem ^^ Było super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 I wyżuliłeś unbana :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Za rok muszę być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ignis, nie wyżuliłem :) Dzisiaj o 20:49 minął dokładnie miesiąc od dostania go, więc teraz zszedł :) @up - ja też :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Może teraz będzie gdzieś koło Bydgoszczy? Akurat będę tam mieszkać w internacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Koło Wrocławia. Breslau kurde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Jak nie będzie mnie stać to pieszo przyjdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 na śląsku robić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Następnym razem robić w Londynie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 nje ma letko, SKiD. Nie zrobiom w Londynie. Łódź albo Warszawa :D Lub okolice :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Było już setki razy :I Na śląsku! Koło Głogowa najlepiej! Ha! Darusia wam pokażę i takiego żula fajnego z koszulką: 'Nic nie muszę!'. Jaja jak berety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 SkiD nie w Londynie. Nie umiem tak daleko przepłynąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Powinniście zrobić takie coś że live wszystko da się oglądać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 To i tak nie to samo co spotkać się z elitą, można powiedzieć, społeczeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 userzy gmclanu to społeczeństwo. osobliwe, ale jednak ;x dla tych, którzy nie znają - Gnysek jest fajny, Uzjel na forum wydawał mi się taki oschły, niefajny itd. a tu - proszę! Niespodzianka! Dusza towarzystwa :D Popłakałem się ze śmiechu od jego komentarzy ;D A Exigo był najbardziej wytrzymały na meganudnym wykładzie o AI :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi