Sernat Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Mogłeś o nim nie pisać. Litości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 LionX Dagger chciał rozwiać wątpliwości... Od tego jest ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Pracę można przesłać w formacie GM'a (GMK, GM81) lub EXE, cała paczka (np z dodatkowym edytorem) nie może przekraczać dopuszczalnego rozmiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Chyba raczej trzeba żeby policzyć ilość grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 cała paczka (np z dodatkowym edytorem) nie może przekraczać dopuszczalnego rozmiaru. Ale pytam się czy jest wymóg go zamieszczanie czy to opcjonalne Chyba raczej trzeba żeby policzyć ilość grafik co ma grafika w edytorze do grafiki w samej grze, bo przecież o grę tu chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 To może by z precyzować by plik exe nie przekraczał 10 MB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Lepiej już wysłać .gmk, mniej waży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 LionX Dagger: Opcjonalne. Oczywiście, że lepiej jest wysłać GMK bo mniej waży. Ale nie jest to wymagane. Do policzenia grafik nie potrzeba GMK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Znalazłem doskonały głos dla mojego bohatera i to będzie moja pierwsza gra w pełni udźwiękowiona :D Poza tym zastanawiam się czy po wysłaniu gry i po upływie 1 września można ją opublikować? Trochę się to gryzie z: Praca musi być stworzona specjalnie na potrzeby konkursu. ale co to szkodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 były o tym dyskusje w Ox2 i było można więc teraz pewno też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Gra, do ustalenia zwycięzcy, nie może zostać pokazana. Oczywiście po ogłoszeniu wyników, można już robić z nią co się chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 To dobrze bo może po zwycięstwie będę chciał rozwijać dalej projekt ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 hmm... moja gra właśnie przekroczyła 10MB :( 9MB to same dźwięki Chciałbym wiedzieć czy znajdzie się przynajmniej te 5 gier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Ja mam pytanie a mianowicie: Mam np. zrobioną jakąś zagadkę i jakiegoś potwora, ale czy koniecznie musiałbym tworzyć jakichś podróżników/npc. Za odpowiedź z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 A ja mam pytanie dotyczące końca konkursu czy gra wysłana 1 września będzie brana pod uwagę czy nie bo nie jest napisane czy włącznie z tym dniem można wysyłać prace czy może w tym dniu jest ogłoszenie wyników. I jeśli można się spytać ile prac już jest nadesłanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ogłoszenie wyników na 101% nie będzie 1 września i ja dziś wysyłam swoją grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Aha dobra dzięki. Ja mam 3 mapki i właśnie teraz robię 4 ostatnią trochę mało ale myślę że nadrobię to samymi zagadkami. Potem zostanie jeszcze dość szybki w napisaniu system wczytywania poziomów i napisanie skryptu tłumaczącego fabułę to znaczy mam już funkcję która rysuje okienka a w nich tekst ale trzeba napisać cały mechanizm rysowania tych okienek w odpowiednim czasie ja myślę że na 90% grę wyślę jutro wieczorem ale chodzi o sam komfort psychiczny że jest troszkę więcej czasu niż przypuszczałem na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 dołączam się do pytanie prace trzeba oddać do 30.08. godzi 24:00 czy do 1.09. godzi 24:00 ? a i co jeśli e-mail wysłaliśmy w terminie a doszedł po czasie ? Czasem i parę dni lubią wędrować maile Jako że nie ma informacji czy dana praca już doszła czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja grę wysłałem! Jaka ulga że już nic nie muszę poprawiać! Ile osób odda prace? Mam nadzieję że wszystkie będą trzymać poziom! Nie chciał bym mieć jako konkurencji gry z błędami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja również oddałem pracę i mam nadzieję na jakieś fajne miejsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja nie brałem udziału, bo jak mam robić na czas, to się zawsze zestresuje i mam same bugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 No widzisz? A ja potrafię pracować tylko gdy ktoś stoi mi za plecami! Rozumiem że 4 osoby jak na razie oddały/oddadzą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 A ja jeszcze nigdy nie brałem udziału w żadnych zawodach. Muszę się jeszcze podszkolić, mam nadzieję że będę gotowy na następny raz. Ciekawią mnie bardzo te gry, nawet gdy było ograniczenie do używania spritów i większość gier będzie wyglądać tak samo (graficznie) to i tak gamplay może zadziwiać. Poczekamy zobaczymy, a ja życzę wszystkim szczęścia i niech wygra najlepszy! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Mam pytanie, a gra nie może przekroczyć 10mb po skompresowaniu czy przed skompresowanie do rara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 cała paczka z grą nie może zawierać więcej niż 10mb, więc raczej rar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Wysłane z wp i yahoo na wszelki wypadek :P razem i tak zajmują mniej niż 10 mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Wysłałem linka do downloadu, bo gmail nie może wysłać exe, nawet w zipie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 kurde gdzie się podział ten mail bo zawsze go widziałem a teraz gdy chcę wysłać grę to go nie widzę. E: Ech znalazłem sora za noobstwo ale to ten stres. E2: 21.22 Wysłane wakacyjny plan zaliczony teraz trzeba czekać na wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ja również wysłałem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 konkurs sie skonczyl? wrocilem dopiero po polmiesiecznej wycieczce i nie moglem wyslac pracy. myslalem, ze bede w domu wczoraj a tu klapa. czy jednak zostanie rozpatrzona prosba o przesuniecie tegoz terminu o 24h? prosze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi