ss-d Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Mój kuzyn jest raperem i chce grę o sobie samym, wszystkie materiały on dostarczy Wam. Gra jakaś platformówka prosta, przygodówka. Jak ktoś jest chętny to piszcie na gg jego : 8499088 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Yyyy... Ahaaa... O.o To forum jest by pomagać , a nie od tego by ktoś robił Ci grę. Jeśli chcecie jakąś grę to nauczcie się języka Gml i zacznijcie robić , na forum wam pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 300 zł, za darmo nie zrobię. C++, własny silnik, ładne efekty graficzne. GM tego nie da rady osiągnąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 290zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Hah ! Platyna i ΨΧΞ Na pewno go przekonaliście że sam ją będzie robił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Śmiejesz się. 300 zł to i tak zaniżona cena, normalnie ludzie by mu sypali cenami rzędu 500zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 prosta, przygodówka 300 zł, za darmo nie zrobię. wydaje mi się że to jakieś 6 godzin roboty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ta..Jakaś gófniana może i 6 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 prosta nie gówniana a do ss-d napisz szczegóły to łatwiej znajdziesz np. kto robi grafike czy coś i ile dasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 prosta nie gówniana kiedy czasem tworzenia całej gry jest 6h, prosta = gówniana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 6 godzin to gra z jakością trafiającą do karaluchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ss-d Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 OCZYWISCIE ZA DARMO chcemy, jak ktos lubi i chce sie podszkolic w robieniu gry. damy zdjecia do postaci, raper sciezke dzwiekowa zrobi itp. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 dajcie spokoj chlopakowi, wszyscy prosza o napisanie gry tylko "paru" czesci kodu, a ten od razu wyskakuje prosto z mostu "napiszcie mi gre", nie pie**zy sie chlopak :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 za darmo to nawet wpier*** ciężko dostać ;] musisz nas zmotywować pieniędzmi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 22 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Do autora tego postu: W młodości próbowałem robić gry. Były one robione w Microsoft Power Point. Nie grzeszyły cudną grafiką, niezwykłą fabułą i pięknymi efektami dźwiękowymi. Były to gry niezwykle proste, lecz robiłem je w wielku 6-8 lat i wkładałem w nie wiele serca. Lecz pewnego dnia ktoś mnie kompletnie zdemotywował... Miałem kolegę w moim wieku. Gdy powiedziałem mu, że robię gry, ten zaraz zaproponował mi, żebym mu także zrobił grę. Przyszedłem do niego, usiadłem przy komputerze (miał PowerPointa), a ten wyszedł z pokoju i poszedł oglądać TV. Powiedział, że daje mi pół godziny. Gdy wspomniane 30 minut minęły ten szybko wparował do pokoju i gdy zobaczył efekt mej pracy nawet nie śmiał się, ale był zły! Zrobiłem mu prostą zręcznościówkę polegającą na omijaniu samochodem przeszkód. Ten jednak oburzył się, bo spodziewał się po wejściu do pokoju GTA San Andreas! Może i byliśmy młodzi, ale nie sądze, byś był w tym wieku, lecz podobnie się zachowujesz. Myślisz, że gry rosną na drzewach? Że w Capcomie czy Valve wpada komuś pomysł do głowy i tworzy nową grę w parę miesięcy? Zapamiętaj: GDY WIDZISZ GRĘ WIEDZ, ŻE WIELU LUDZI POŚWIĘCIŁO JEJ NAPRAWDĘ WIELE GODZIN PRACY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 do kiełbasa krakowska: mas racje ale co to ma do tego tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 22 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 do kiełbasa krakowska: mas racje ale co to ma do tego tematu? Autor postu oczekuję grę w niecałe 6 godzin. No... może trochę przesadziłem porównując go do mojego pseudo kolegi, ale odrobinę go mi przypomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 To prawie jak Liga24, tylko tutaj dużo mniejszy limit czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 jaki znowu limit czasu ?! PANOWIE! Czytajcie temat. O 6h powiedział Fronia, nie autor tematu. Dodatkowo nie było to uznawane za limit, tylko za czas potrzebny do wykonania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 tak czy siak morał z tej bajki jest prosty: "umiesz liczyć licz na siebie innych twój projekt j***e" ;] oczywiscie o ile nic nie placisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Poszukaj jakiegoś źródła i podmień grafikę, przynajmiej czegoś się nauczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO_mek Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 300 zł, za darmo nie zrobię. C++, własny silnik, ładne efekty graficzne. GM tego nie da rady osiągnąć :) Ech a potem się dziwić, że programiści w dziurawych butach chodzą ;). To tak jak ze stronami www, człowiekowi się odechciewa dyskutować jak słyszy, że kolega to samo mu zrobi za 290-300 a nie za 1500. Druga sprawa pojęcie "Gra jakaś platformówka prosta, przygodówka." niewiele mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 To tak jak ze stronami www, człowiekowi się odechciewa dyskutować jak słyszy, że kolega to samo mu zrobi za 290-300 a nie za 1500. czysta walona prosto w 4 litery prawda! a co do tematu: https://gmclan.org/up6357_4_a61a49.html [ale my wredni] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 2 000 000 PLN. Budżet Wiedźmina to to nie jest, ale grę można już zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 2k by starczyło jeśli grę by się dało zrobić w miesiąc + grafika i reszta byłaby załatwiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ss-d Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 co Wy gadacie;) nie wiedziałem ze tu tacy profesjonalisci. myslałem ze ktos bedzie chetny :( elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lQs Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Platformówkę ja mogę zrobić, 10 zł na paypal i masz grę ;). Pisz na GG: 10877407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Jeśli ten raper to Kula Daje Fula to zrobię grę za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ss-d Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 blisko... MC Zbysław. sprawdz na yt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Przeslij mi sample grafiki i jakas nute tego rapera to zobaczy sie co da sie zrobic. Minimalny czas do ukaczenia gry to okolo miesiac ale tez zalezy jak ma wygladac itd. A i jeszcze gdybys mogl troche napisac o fabule (wiem ze to ma byc o raperze ale co on ma robic). Mam pomysl ale zobaczymy co wyjdzie jak sie dogadamy. GG nie mam (i mam na to swoje powody) wiec jesli chcesz sie kontaktowac to na tej stronie przez PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi