Piotrek1910 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Tytuł: Ball Odbij 2 Gatunek: zręcznościowa Opis: W grze się odbija piłke o panel.Są takie prosto kąty jak piłka w nie walnie zdobywasz punkty Download: Ball Odbij 2.99 Rozmiar pliku: 7.62mb Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Internet Edytowanie grafike: JA Muzyka: Internet Screeny: tak wyglądam loading tak wygląda menu Co będzie: Dźwięki - Gotowe Czas w grze - Gotowe Zebranie wszystkich prostokątów i koniec levela - Gotowe Full PL -Gotowe Dopracowny Help - Pracuje Tak wiem gra wygląda skromnie ale to dopiero druga część a więc proszę o wyruzomiałość. Gra będzie coraz to lepsza aż wyjdzie pełna wersja ale dopiero gdzieś tak na początki wakacji.Dlaczego ponieważ nie mam czasu a sam ją robię !! Jeżeli chcesz mieć pierwszą cześć to się załamiesz ale tu jest link Nowa wersja 2.3 Piłka nie zmienia kierunku kiedy zmienia się z niebieskiej na czerwoną i z czerwonej na niebieską inna muzyka wzięta z Taxi 1,2,3,4 efekt wybuchów w loading jak piłka walnie w panel to on się podświetla Nowa wersja 2.6 Tryb aktualizacji w grze Newsy gry Full PL wersja Uporządkowane menu 2 tryby gry Czas Jak zbierzesz all kwatraty koniec gry !! Nowa wersja 2.8 nowe logo gry zmienione tło komunikatów i przyciski tryb dla dwóch graczy informacje np. najedziesz na button graj a tam na dole w okienku pojawi się tekst Prosze o informowanie o problemach bo robiłem testy i nie wiem czy wszystko normalnie ustawiłem Nowa wersja 2.99 Nowy początek z nastrojową muzyką 5 leveli można wybierać jaki chcesz bo są buttony level 1,2,3,4,5 aby je odblokować należy przejść poprzedni poziom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ball Odbij 2 If you need to zabić czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 1. Nie mieszaj angielskiego z polskim, pomijając nazwę zobacz na menu. 2. Jeśli używasz standardowych grafik to chociaż niech do siebie pasują. 3. Zamieszczając w dziale dema musisz dać link do niego, bo do zapowiedzi jest osobny dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Rodzi się poważna konkurencja dla Nullbreakera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ta gra nie jest logiczna, tylko zręcznościowa. I popraw te czewone bloki na dole, chociażby zamalowując całe na czerwono. I wierz mi, moje pierwsze gierki były jeszcze gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Nie ogarniam 1 postu :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jemu chodziło o mieszanie języków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 tiaa, porównując do innych pierwszych gierek ta wygląda bardzo porządnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ostatnio coś dużo fajnych pierwszych gierek. :lubieto: Oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 <Arkanoid 2010's creator is angry> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Pierwsza część gdzie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 http://eupload.pl/files/HIUHR7YD/Ball%20Odbij.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 W pełnej wersji gra będzie full PL ale dzięki za odpowiedz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 weź dawaj enter po każdym nagłówku bo nieczytelnie to wygląda :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Ej a tak wogóle to jak wgrać plik na gmclan.org ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 tutaj E: Rozmiar pliku: gra gdzieś około 7 9 mb mam nadzieję że pomiędzy 7 a 9 zabrakło przecinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Gra dostępna do pobrania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Gra Stworzona przez urzydkownika Chomikuj.pl - Piotrekwidzew1 Dość prosta ale dużo pracy Aby wyjść kliknji ESC Błąd ortograficzny w INFO. Nie pisze się "Urzydkownik" lecz "Użytkownik" , zapamiętaj to sobie na przyszłość. __ Poza tym, gra nie jest najgorsza, mógłbyś ją jednak jakoś uatrakcyjnić, bo szybko się nudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 1. Gra nie ma końca, po przejściu lvl odbija się kulka po pustym roomie. 2. Wyświetl życia, bo nie wiadomo po którym odbiciu się piłki od podłoża przegrasz. 3. Piłka kiedy zmienia się z tej czerwonej na niebieską zmienia tor lotu, strasznie irytujące. 4. Przy pierwszym uderzeniu piłki o ten kwadrat źle wylicza odbicie. Ocena 4/5 :) Twoje demo przewyższa większość pierwszych gier na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Zrób, aby pod różnym kątem się odbijała piłka, zależnym od tego pod jakim kątem dotknęła. Dobra oceniam Mechanika gry: 2/5 Grafika: 4/5 Muzyka: 3/5 Fabuła: 2/5 +2 punkty, bo jednak to jakoś wygląda jak na pierwszą grę. Razem: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SakonDeck Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) Fajna gierka ale gdzie piersza czesc i robie gierke pomozez mi :) :) :)z kodami.................................................... POŁĄCZONO hejka to znowu ja SakonDeck ta gra jest fajna ale nie to hcialem powiedziec czy jest jakis konkurs :) Edytowane 12 Maja 2011 przez Mimek 2post. Warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 @sakon: slyszales o opcji edit, slowniku ortograficznym i przecinkach? gra niczego sobie, od biedy pograc mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Wiek: 8 lat Wyjdź na dwór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 @up Co go wypraszasz? Nie znał jednej opcji, bo to jego pierwszy post, więc was nie rozumiem. @SakonDeck On Ci raczej nie pomoże mówi przecież, że to jego pierwsza gierka, zapytaj bardziej doświadczonych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 @Trotom: dzieci w wieku 8 lat nie powinny używać Internetu, a co dopiero pisać gier w GameMakerze i siedzieć na forach poświęconych programowaniu. Takie małolaty powinny potykać się w ściganiu się "kto pierwszy do tamtego drzewa", grać w piłkę nożną dmuchaną piłką i nosić odwrócone czapki z daszkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Jak na 8 lat to szacun. gra wygląda skromnie ale to dopiero druga część Mam nadzieję że inni twórcy gier tego nie podłapią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Wyjdź na dwór. ...może pod twoim blokiem nap!@#$%ją się magowie. A co do gry nie jest najgorsza, jedna z lepszych "pierwszych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Ma ambicje to niech porobi gierkę, ja też miałem, lecz nie znalazłem Game Maker'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Wypraszam to sobie to chyba nie o mnie !! ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Nie o tobie tylko o SakonDeck, pozatym ty jesteś starszy...chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi