Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zauważyłem, ze w shoutboxie często zdarzają się literówki - ktoś popełni błąd, zje literkę, lub wyśle wiadomośc zanim ją skończy - co zmusza do wysłania kolejnego shouta. Z dość logicznego powodu edycja shoutów jest wyłączona - gdybyśmy mogli je edytować, zmieniałoby to sens niejednej rozmowy, oraz pozwalało wycofać niektóre zbyt pochopnie użyte słownictwo... a nawet dochodziło by do wyzwisk, które potem zmieniane byłyby na komplementy. Ale z drugiej strony, pisać kolejnego shouta, tylko dla tego, że zjadłem jedną literę? Propozycja jest taka - dodałbym możliwość edycji zwykłym użytkownikom swojego shouta, ale nie później niż 3 minuty od jego napisania, oraz nie dodając/usuwając więcej niż 5 liter. Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Powinno się czytać to co się napisało jeszcze przed wysłaniem, a nie po. Gorzej jeżeli zdarzy się sytuacja, że shout jest obcięty. Dobra inicjatywa - można spróbować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Fajne. E:Zamiast tego czasowego mogło by być, że nie wolno edytować shouta, na którego ktoś już odpowiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Mi to obojętne Przecież literówka albo zjedzenie litery to nic strasznego, myślę że nie ma na forum tak głupiej osoby żeby nie domyśliła się o co chodziło. Jeśli się nie jest pewnym błędów zawsze można przeczytać shouta przed wysłaniem i po. Jeśli natomiast błąd zmienia kontekst wypowiedzi zawsze można napisać drugiego, poprawionego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 wolę nowy typ pliku .gm81 w uploaderze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 A ja dział typu "Rekrutacja" jak na forum warsztatu. Myśle że to by ułatwiło przeszukiwanie ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Jestem za tym, żeby nie można było napisać shouta składającego się z mniej niż 3 wyrazów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Popieram pomysł gnyska. Literówka spaliła mój dowcip w shoutboxie i chciałbym uniknąć takich strasznych sytuacji w przyszłości. Jestem za tym, żeby nie można było napisać shouta składającego się z mniej niż 3 wyrazów. A to czemu? Jeśli ktoś spyta w shoutboxie "ej korodzik wydałeś już swojego mmorpga", to muszę na siłę watować odpowiedź dwoma niepotrzebnymi wyrazami, jeśli mógłbym po prostu napisać "tak"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 A ja dział typu "Rekrutacja" jak na forum warsztatu. Myśle że to by ułatwiło przeszukiwanie ofert. +1 Do valhalli nie każdy zagląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Fajne. E:Zamiast tego czasowego mogło by być, że nie wolno edytować shouta, na którego ktoś już odpowiedział. Problemem jest, jeśli w czasie edycji ktoś na niego odpowie. W momencie jak zapiszesz edytowany shout... błąd. Gdybym nie sprawdzał tego po ponownym zapisaniu shouta, można by obejść cały system. A takiej luki zostawiać mi nie wypada ;) Co do plików GM81, mówisz - masz. Wszystkie pliki Game Makerowe dostały tez własną ikonkę. Co do działu forum - nie jest ich już za dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Może np. by porównywał słowa ze słownikiem, jakby znalazł błąd, zapytałby się co zrobić z nim? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Co do działu forum - nie jest ich już za dużo? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Nie +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ja nie widzę sensu. Zadajecie pytania w konkretnych działach, moim zdaniem lepiej gdy jest to rozdzielone niż wszystko naraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Nie ma sensu robić edytowania shoutów. Jak ktoś nie umie pisać, to jego problem. Zawsze może napisać drugiego shouta z poprawką. Zresztą jak będę pisał nowy gmclan, to wtedy można wrócić do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jak będziesz... "O ile" chyba :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 O ile? Lepiej się zajmij swoimi niedokończonymi projektami Panie łapiący się za wszystko :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi