Sernat Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jeśli jakikolwiek translator usuwa literkę "z" z tekstu, to naprawdę współczuję użytkownikom : / . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Pewnie wrzucimy na Greenlight, ale nie wiem czy to coś da. Straszny tam tłum i napływ syfu. Może przynajmniej trochę nowych ludzi dowie się o gierce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draconis Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Powodzenia z Greenlight, chociaż z tego co tam widzę, wątpię by się powiodło. Coś im to jakoś nie działa prawidłowo liczenie, albo mają dziwne metody na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Właśnie dodali 100 dolarową wejściówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Na jakiej to zasadzie działa. Każdy może wysłać jakiś crap i steam comunnity decyduje czy się na normalnego steama dostanie? Coś dziwnego jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Dokładnie tak to działa. Czyli niszowa gra bez sporej popularności ma ze startu przechlapane. Nie wiem czy to warte tych stu baksów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Dokładnie tak to działa. Czyli niszowa gra bez sporej popularności ma ze startu przechlapane. Nie wiem czy to warte tych stu baksów. O dziwo widziałem grę VN (z TIGS), która właśnie sporo głosów dostawała. http://steamcommunity.com/sharedfiles/file...amp;searchtext= chyba też kojarzysz ten projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Kojarzę, znam twórcę nawet. Ale ta gra ma nadal mniej niż 2% wymaganych głosów. Nie wiem po prostu czy samo wbicie się na Greenlight jest coś warte. Znajomy mówi, że mu trochę podbiło sprzedaże, ale on tam wstawił 10 gier i to zanim to kosztowało $100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Teraz na kickstarterach będą pojawiać się "dajcie 100$, pomóżcie mi dodać moją grę na Steama, jest wspaniała". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Września 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 I to jest plan xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Pięciogwiazdkowa recenzja Cinders w Przekroju. Niby nic, ale jednak jest jakaś magia w zobaczeniu swojej gry w normalnym drukowanym magazynie. Aż kupiłem egzemplarz dla matki ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Weee! Brawo! ;) Ja o tym powiem mojej mamie, bo ona czyta Przekrój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Października 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 http://polygamia.pl/Polygamia/56,94534,126...inders,,13.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Taa, widziałem wczoraj. Byłem cokolwiek zaskoczony, bo ani z Cinders klasyka, ani nawet nie za bardzo przygodówka. Niemniej jednak fajne wyróżnienie. Nawet jeden Polak kupił. To już niedługo do 10 dobijemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Informuj o promocjach i okazjach ;) Może coś na święta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jest stała "promocja" - jak przy wszystkich moich gierkach - jak ktoś jest z PL i do mnie napisze maila, to z przyjemnością odpalę kopię za połowę ceny :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 najlepsza strategia, to spamowanie o kolejnych promocjach, które są praktycznie takie samo :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ja tam nikogo niczym spamować nie zamierzam. Wolę jak o grze się mówi, bo jest fajna, niż dlatego, że jest właśnie w n-tym bundle czy promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draconis Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Pewnie nie ma możliwości skorzystania z owej promocji ponad rok po zakupie? Naprawdę tak mało polaków kupiło? Nie spodziewałem się tłumów, ale myślałem, że będzie ich trochę więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Mnie to nie dziwi w ogóle. Gra niszowa, po Angielsku, dość droga, trzeba mieć kartę lub PayPala, być przyzwyczajonym do kupowania w sieci. To wszystko są jednak realne bariery dla sporej ilości rodaków. Aczkolwiek sprawdziłem dokładnie i jednak łącznie jest jakieś 15 sprzedaży z Polski. Szał i płomienie z tyłka normalnie ;)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draconis Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Oczekiwałem jakichś trzydziestu, macie zdecydowanie zbyt wysokie szanse na powiązanie mnie ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Właśnie mnie przeraża jak wielu z tych Polaków faktycznie znam. Choćby z netu. W sumie przez to liczy się jakby jeszcze mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Cinders za pół ceny do końca grudnia: http://moacube.com/news/cinders-december-sale/ Dodaliśmy też opcję kupowania jako prezent dla kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Rob wypuścił soundtrack Cinders za pay-what-you-want (można zupełnie za darmo). LINK OST zawiera rozszerzone wersje utwórów z gry w bardzo wysokiej jakości, plus parę dodatkowych. Polecam, bo chłopak naprawdę odwalił kawał dobrej roboty :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Niezwykle podobają mi się nowe wersje "Born from Decision" i "Swept Away". Ta kilka taktów na pianinie w "A Friendly Face" jest na plus, bo oryginał mnie nie przekonywał. "Weary of War" niestety na minus, pozostanę (i to długo) przy magicznej wersji z gry. :wub: A anielskie głosy w "Melodies and Blurbs" są anielskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 W "Melodies and Blurbs" strasznie mi się podoba ta wariacja na temat motywu głównego na początku. Ogólnie serio jestem zadowolony z tego soundtracka. Myślę, że to jedna z lepszych produkcji Roba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 damn przypomniala mi sie gra jak obsluchalem soundtrack i ze byla super kiedy jakies vn z voice overem wypuscisz? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nie wiem czy kiedykolwiek będę w stanie. To strasznie duże i drogie przedśięwzięcie by było. Myślę, że mogłoby kosztować więcej niż taka gra zarabia gdybyśmy chcieli to zrobić porządnie. Do tego po nagraniu tekstu poprawki w tekście odpadają, albo trzeba nagrywać od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Chyba że już się skończyło tekst. No ale wtedy odpada cały świetny system przewijania i cofania dialogów. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Przewijanie i cofanie by się dało zrobić. Problem jest taki, że tekst nigdy nie jest skończony. Nawet po premierze trafiają się błędy lub fragmenty, które trzeba poprawić. Gra nie bez powodu ma już wersję 1.08. A voice over, żeby w ogóle się wyrobić, trzeba by zacząć nagrywać bardzo wcześnie. Na razie to totalnie poza naszym zasięgiem, ale też, szczerze mówiąc, mi np. brak głosów zupełnie nie przeszkadza. Słuchanie gadania przez kilka godzin potrafi być drażniące, a tak można sobie w spokoju czytać i słuchać muzyczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi