krzysio664 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Tytuł: GMClan RPGGatunek: hack'n'slash Top-downOpis: GMClan RPG to kolejna gra, przedstawiająca życie użytkowników serwisu GMClan. Chcesz zwiedzić dwór króla Ranmusa? Pomóc przygotować eliksir długowieczności Psichixa? Walczyć ramie w ramie z Gnyskiem lub Borkiem? To ta gra jest dla Ciebie. Fabuła: Na dworze króla Ranmusa zapanował chaos. Nastała długa i wyczerpująca wojna, o przetrwanie krainy. Wciel się w postać Bezimiennego i zwiedź krainę GMLand. Pomagaj innym, Walcz! Więcej szczegółów nie będę zdradzać lub dopisze je, w swoim czasie.Autorzy:Programowanie: krzysio664 & GMClanFabuła: krzysio664 & GMClanGrafika: krzysio664 & GMClanMuzyka: krzysio664 & GMClan Screeny:Rekrutacja: Jeśli chcesz się przyczynić do stworzenia gry, napisz na PW lub w tym temacie o swoich pomysłach.Premiera: PREMIERA JUŻ W 2010 ROKU. W związku z nadchodzącym roku szkolnym, premiera opóźni się lecz z korzyścią dla graczy. Temat będę edytował gdy będzie jakaś nowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Fajnie brzmi, ale czy fabularnie oferujesz prawdziwe smaczki oraz technicznie naprawdę przyzwoity poziom? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Jak najbardziej. Fabuła rozbudowana. Grafika na poziomie i epicka muzyka z Newgrounds.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Faaajnie, czekałem na coś takiego, musisz mnie też tam dać :DDD, coś sproboje pomoc jak będzie cos wiecej już o grze wiadomo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 OK, możesz wszystko podrzucić (grafika, kodzik, muzyka, pomysły itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Moja grafika jest chyba troche za 3D :D, ale zobaczymy, moze usiąde przy jakimś utworze dłużej i zrobie jakiś pasujący ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Na te "fabularne smaczki" to ja bym się zbytnio nie nastawiał, kolega aż tak długo na tym forum nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Mów jak chcesz, premiera będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Dlatego pytam, mam nadzieję, że chociaż legendy o wielkim rekinku będą... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Dlatego napisałem aby każdy pisał jakieś pomysły a postaram się je zamieścić np. mag Jakim itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 A ja Ci doradzam wrzucić szybko jakieś screeny bo administracja na pewno nie będzie na nie wiecznie czekać. E. jednak mogę Ci pomóc w tym i tamtym jak będziesz miał jakiś problem głównie z programowaniem bo grafikiem za dobrym nie jestem. Ogólnie pisz na PW bo częściej jestem na tym forum niż na gg i na prawdę dobrze radzę jeśli nie masz nawet podstaw silnika to daj znać to coś szybko wykminie i dam Ci silniczek żebyś mógł dać te screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Coś o koalicji antysłonikowej i tuxmanie możesz dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Coś o koalicji antysłonikowej i tuxmanie możesz dać. Dobre :thumbsup: Screeny może wrzucę jeszcze w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Może niech wątkiem fabularnym - zamiast rzucania pomysłami - zajmie się kompetentna osoba, która przypilnuje, żeby wszystko było tak, jak być powinno i zadba o to, czego gracze szukają w tego typu produkcjach. To, że wrzucisz avatary i podpiszesz rangami z GMClanu wcale nie podnosi jej rangi :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Mogę być chociaż jakimś upierdliwym gnomem?xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ukradles mi to, ze zawsze w swoich przygodowkach umieszczam ludzi z GMclanu i aluzje do nich ;) No ale ciekawe co wymyslisz. Bo do swojej gry mam juz mase pomyslow zaczerpnietych z gmclanu, wystarczy sledzic codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 jutro po szkole, wrzuce 2 propozycje wygladu gry, szczegoly i koncepcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 wrzuć motyw z nikasem (porwanie nikasa) i paqoo - oba wątki możesz znaleść w moim uploadzie: nikas: https://gmclan.org/up1105_0_ON_part_1.html https://gmclan.org/up1105_0_ON_part_2.html paqoo: https://gmclan.org/up1105_0_paqoo_demotywacja.html https://gmclan.org/up1105_0_paqoo_demotywacja2.html :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Nie zapominaj o wielkim odejściu Dziadka. To było coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Czy mówi wam coś nazwa Fuaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 A będzie ziutt? W związku z nadchodzącym roku szkolnym, premiera opóźni się lecz z korzyścią dla graczy. Jaka to korzyść? ps. nie zrobisz i tak tej gry, pozdro Czy mówi wam coś nazwa Fuaru? to coś z tego "4chana" tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 @Anty Może wyda chociaż demo. Chociaż wątpię, to zbyt ambitny projekt Nie widzę korzyści w opóźnieniu wydania gry. Pozatym fabuła jest mało ambitna i nie zachęca do gry. Rozbuduj ją Wciel się w postać Bezimiennego Bezimiennego Gothic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Gothic :D Planescape Torment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 W związku z nadchodzącym KIM? CZYM? roku ROKIEM szkolnym, premiera opóźni się lecz z korzyścią dla graczy. Uważaj na lekcjach, zamiast robić gry, które i tak się nie ukażą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Nie zapominajcie o podbojach złych halpowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zabawię się w Niekrytego Krytyka z wp Walczyć ramie w ramie z Gnyskiem lub Borkiem? mmmm :) ... lol jak coś to już ramię, ale nie żebym się czepiał. eliksir długowieczności Psichixa a skład? dwie rolki borki, trzy kulki gnyski i jedna tymka ranmy? hm nie lepiej było najpierw coś zrobić, a później pisać, bo takie ni z gruchy ni z pietruchy pomysły są yyy nie brane na poważnie j.w. nie? które i tak się nie ukażą. :( ale ja chcę zwiedzić dwór króla Ranmusa :( ... chociaż dawno nie było takiego projektu, warto by to skończyć. zacząć? ... ale serio, rpg a jakie czasy będą? futurystyczne? średniowieczne? słomiane chatki czy wypasione różnokształtne budynki? animacja szkieletowa będzie (o ile można przyjąć że nazwana tu animacja szkieletowa to właśnie stricte to) czy przez sklejanie spritów' w animacje? i tak czy siak lubię patrzeć jak projekt jest aktualizowany itd. itp. Mimo wszystko więc powiadam Tobie Krzysio664 POWODZENIA i życzę udanego i ukończonego projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Już nie mogę się doczekać :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ale serio, rpg a jakie czasy będą? futurystyczne? średniowieczne? słomiane chatki czy wypasione różnokształtne budynki? wszystko się będzie działo w próżni, albo jest jeszczed druga wersja - po ciemku, bo prąd wyłączyli, księżyc spadł i nie świeci, a ty nie masz baterii do latarki animacja szkieletowa będzie (o ile można przyjąć że nazwana tu animacja szkieletowa to właśnie stricte to) czy przez sklejanie spritów' w animacje? i tak czy siak lubię patrzeć jak projekt jest aktualizowany itd. itp. to jest gra edukacyjna, która rozwija wyobraźnię, animacje będziesz musiał sobie wyobrazić, tak jak i całą resztę gry ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 @Anty Może wyda chociaż demo. Chociaż wątpię, to zbyt ambitny projekt Nie widzę korzyści w opóźnieniu wydania gry. Pozatym fabuła jest mało ambitna i nie zachęca do gry. Rozbuduj ją Gothic :D Risen :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 wątpię żeby ta gra wyszła...a jak nawet wyjdzie to raczej nie będzie to hit... jak by to robił YXE, Gbysek czy ktoś inny, bardziej zaawansowany w GM'ie to wręcz nie mógłbym się doczekać... a tu? nawet screenów nie dał... czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi