Muuuuczek567 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Niewiem sprubuję Proponuje, zebys wynajal kogos do pisania komentarzy w tym dekoderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Chyba mamy za dużą rozdzielczosć... nie bo ja mam 1440 na 900 i działa dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 :S Dziwne... I jeszcze bardzo nie podoba mi się, że zrobiłeś nazwę programu po polsku a sam program po angielsku... Przecież nikt kto posługuje się angielskim nie będzie używał polskiego programu z polską nazwą.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dwa slowa po polsku. A wlasciwie jeden. Nie, nikt z obcokrajowcow nie ruszy tego polskiego programu. Tak wlasciwie, to czemu w ogole uzywamy Game Makera? Przeciez jest po angielsku :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jak ktoś zobaczy polską nazwę to nie ruszy.. Co to w ogole ma być.. trochę po polsku, trochę po angielsku i to jeszcze jedno z małej litery jedno z wielkiej... Estetyka się liczy... Pozatym więcej nie widziałem.. bo mi program nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Action Decoder 2006 naprawdę tego nie widzicie? 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draconis Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 naprawdę tego nie widzicie? 2006 Dlaczego mam wrażenie, że to Ty masz problemy ze zrozumieniem. W tym temaciej jest mowa o INNYM programie niż Action Decoder 2006, TEN program nie jest z 2006r. tylko z 2010, dopiero co opublikowany. edit down Jeśli tak jest to przepraszam, odniosłem wrażenie, że stwierdził, że program z tematu jest przestarzały, nie do końca rozumiem w jaki sposób wziął moją stronę, gdyż jedyne co wcześniej napisałem to to, że nie mogę korzystać z programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 :| przecież nikas zwrócił tym dyskretnie uwagę innym osobom że action decoder jest stary a Ty masz nowy progs, myślotok niesie mnie do stwierdzenia że nikas wziął Twoją stronę, jak widać niesłusznie, bo za to jedziesz po nim - damie tak nie przystoi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 najlepiej zrób coś takiego: np: instance_create(0, 0, No object); na Stwórz_objekt(pozycja_x_objektu,pozycja_y_objektu,nazwa_objektu)// tworzy objekt na danych pozycjach x,y E: @up racja :blush: instance_create() nie tworzy obiektu, a jego instancję (egzemplarz) Obiekt może być tylko jeden (np. obj_auto), ale jego instancji może być dowolnie wiele. Dwa obiekty o tej samej nazwie powodują konflikt nazw. Obiekty istnieją tylko w drzewie zasobów (Resources Tree) (da się też co prawda tworzyć je dynamicznie kodem, ale co ja wam będę opowiadał). Na obiekt należy patrzeć jak na klasę w innych językach programowania. GML: aaa = instance_create(x,y,obj_auto); INNY JĘZYK Z OOP: (objAuto) aaa = new objAuto(x,y); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dokładnie, ale początkującym tak będzie łatwiej zrozumieć ;) . Dla nich to raczej nie ma znaczenia... A jak nabierze to sprawdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Update: poprawiłem błąd wyświetlania TabBar-u teraz powinno być dobrze a co do nazwy to nawet nie zauważyłem ale dzięki za info. Mój program na YoYGames: http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=477187 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Update: poprawiłem błąd wyświetlania TabBar-u teraz powinno być dobrze a co do nazwy to nawet nie zauważyłem ale dzięki za info. Mój program na YoYGames: http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=477187 Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again. jaki pech :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 W tej nowej wersji zauważyłem, że gdy włącze jakąś zakładkę, a następnie przełącze na inną zostaje "ślad". Screen(to jest zaznaczone na czerwono) : A i trochę nie podoba mi się to że te okienka ze szczegółowymi ustawieniami danego klocka nie mają guzika OK. Pozdrawiam, Arekadiusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Szkoda, ze nazwa po angielsku, a niepoprawna... Blocks Decoder? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Albo niech da of... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Baca, czemu usunąłeś? Chciałem pobrać, a jest tylko stara popsuta wersja :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 @UP: po prostu skasuj http na początku i dodaj ":" między "http" a "//" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Albo skasuj cały początek ;) Dzięki, nie zauważyłem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 nazwij ten program decode::blocks . Odrazu zrobi się popularny : ). E: Zyper, najpierw nie lapiesz, a potem zle rozumiesz przeslanie. Ide sie utopic w kaluzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Chyba Blocks Decorder :Pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Chyba Blocks Decorder :P p Jak nie wiesz ocb to sie nie udzielaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Poprawnie zamiast "Decoder Blocks" powinno być "Blocks Decoder" . Koniec offtopu. I trochę kultury następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Poprawnie zamiast "Decoder Blocks" powinno być "Blocks Decoder" . Koniec offtopu. I trochę kultury następnym razem. nadal nie rozumiesz :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 To Ty nie rozumiesz... Spójrz na nazwę tematu. Pozatym jeśli Ci chodzi o to co wcześniej napisałem. To wiem, że jest takie coś jak Code::Blocks. Ale to, że zmieni nazwę nie przyniesie mu dzięki temu popularności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 To Ty nie rozumiesz... Spójrz na nazwę tematu. Pozatym jeśli Ci chodzi o to co wcześniej napisałem. To wiem, że jest takie coś jak Code::Blocks. Ale to, że zmieni nazwę nie przyniesie mu dzięki temu popularności. Moze zauwazysz ze napisalem to samo co ty jakies 10 postow wczesniej Szkoda, ze nazwa po angielsku, a niepoprawna... Blocks Decoder? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Nie Ty, tylko Anty. Dobra koniec spamu. KONIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 no ale Garry to Anty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Nieważne, że blocks decoder jest poprawnie ja nazwałem go decoder blocks i już tak musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Moge użyć tego programu do tutka którego właśnie piszę? Polece ten program i dołącze go, oczywiście napiszę stronke i autora zkąd mam ;) Mogę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Moge użyć tego programu do tutka którego właśnie piszę? Polece ten program i dołącze go, oczywiście napiszę stronke i autora zkąd mam smile2.gif Mogę ? Możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi