sfinkss Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Szukam pracy na wakacje i dużo osób w ośrodkach letnich w mojej okolicy prosi o wysłanie do nich mojego CV, tylko nie za bardzo wiem co bym miał w takim cv zamiescic oprocz oczywiscie danych osobowych. proszę pomożcie mi w dostaniu tej pracy: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Na pewno: Dane osobowe (imię, nazwisko, data ur., miejsce zamieszkania, adres, nr. tel, itp) Wykształcenie (jeśli się uczysz to jaki kierunek, jaka szkoła) Zainteresowania i hobby (dopasuj do typu pracy, będzie bardziej wiarygodne) Znajomość języków obcych (jakie znasz, w jakim stopniu np. angielski w stopniu komunikatywnym) Dodatkowe znajomości (np. obsługa komputera w stopniu b. dobrym (word, paint xd itp.) I tyle w zupełności wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 sprawdź w internecie : http://www.cvnet.pl/wzory_cv/przyklad-cv-k...ne-cv-studenta/ Wiele jest takich wzorów na necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Znajomość Game Makera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michala Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Żeby stworzyć ciekawe CV bez doświadczenia i dodatkowo takie, dzięki któremu otrzymamy pracę, trzeba się naprawdę napracować. Tutaj znalazłam bardzo fajne CV studenta https://cvwork.pl/kategoria/studenckie-cv/ Adriann, gnysek i Uzjel 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Marca 2021 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 11 letnia nekromancja na forum, nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Teraz poczekajmy 11 lat na odpowiedź autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Marca 2021 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Przerażające jest to, że autor ma 27, być może nawet dom i dzieci, a wtedy miał 16 lat Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Jednej rzeczy nie wiemy. @sfinkss, dostałeś tę pracę czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Marca 2021 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 google się nie pieści Konrad-GM, SimianVirus7 i gnysek 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankracy Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Oj tam czepiacie się;-) chłopak się stara... przecież liczą się dobre chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi