ALT Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 zastanawiam się tylko jak ktoś mógł przejść tą grę na pegasusie, kiedy nie miał możliwości zapisu JA!,mam na mp4 emulator Pegasusa,i mam możliwość zapisu po przez menu,nawet w czasie gry mogę ją zapisać,i przeszłem całą grę,hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Pegasus ≠ emulator Pegasusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Trzecia częśc Mario, długa gierka każdy poziom składa się z ośmiu etapów, poziomów jest osiem, zastanawiam się tylko jak ktoś mógł przejść tą grę na pegasusie, kiedy nie miał możliwości zapisu :D Polecam tą gierkę jest na prawdę super :D Są takie nerdy, które przejdą Ci tą grę w godzinę na NESIE :D. Tak jak jacyś goście w 6 min Super Mario Bros przeszli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Są takie nerdy, które przejdą Ci tą grę w godzinę na NESIE :D. Tak jak jacyś goście w 6 min Super Mario Bros przeszli. protip: w pierwszym świecie masz dwa ukryte flety, które przetransportują się do ostatniego świata, więc gdyby ci się chciało, pewnie i ty byś dał radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 zastanawiam się tylko jak ktoś mógł przejść tą grę na pegasusie, kiedy nie miał możliwości zapisu JA!,mam na mp4 emulator Pegasusa,i mam możliwość zapisu po przez menu,nawet w czasie gry mogę ją zapisać,i przeszłem całą grę,hehe On pisze, że trudno przejść bez save'ów (bo takowych na pegasusie kiedy chcesz nie ma). Ty odpowiadasz - wcale nie, bo ja przeszedłem, z save'ami na emulatorze. Myśl Alt. Są takie nerdy, które przejdą Ci tą grę w godzinę na NESIE :D . Tak jak jacyś goście w 6 min Super Mario Bros przeszli. protip: w pierwszym świecie masz dwa ukryte flety, które przetransportują się do ostatniego świata, więc gdyby ci się chciało, pewnie i ty byś dał radę Taaa, wcale mario nie jest takie trudne :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 protip: w pierwszym świecie masz dwa ukryte flety, które przetransportują się do ostatniego świata, więc gdyby ci się chciało, pewnie i ty byś dał radę Właśnie, słyszałem o fletach nawet zdobyłem tam chyba jeden :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Właśnie, słyszałem o fletach nawet zdobyłem tam chyba jeden :D. istnieją 3 flety :D ed: 2 w świecie 1 1 w świecie 2 (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 istnieją 3 flety :D ed: 2 w świecie 1 1 w świecie 2 (chyba) o innych fletach nie wiem Taaa, wcale mario nie jest takie trudne w godzinę jeden świat chyba dasz radę przejść. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ulubione stare gry: SMB (NES/Pegasus/Famicom etc.) Tank 1990 (NES/Pegasus/Famicom etc.) Chyba te dwie były najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 w godzinę jeden świat chyba dasz radę przejść. ;p Mam nadzieję, że żartujesz ;) . I czemu "szybka odpowiedź" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 I czemu "szybka odpowiedź" ? bo po prawie dwóch tygodniach odpowiedź nie może być szybka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Moje ulubione na NES-a: -Tank 1990 - trzeba przedstawiac? -Bomberman - jw. -Dr Mario - uklada sie tabletki w rzedy/kolumny po 4/wiecej. Gdy zniszczy sie w ten sposob wszystkie bakterie (3 typy), przechodzi sie dalej -Sky Destroyer - moja ulubiona z ulubionych. Lecisz po pseudo-3D planszy, rozwala sie samoloty i lodzie, a uwaza sie na ich pociski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Też coś dodam, jak już temat odświeżamy: Flashback: The Quest for Identity 1992 rok. Prehistorik Również 1992 rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Skrin z flashbacka mi przypomniał o też genialnej grze: Another world Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Jak stare te gry muszą być ? :P i czy 3D odpadają bo widzę same 2D ja bym wymienił nes: Adventures of Dizzy: screen big nose: screen big nose freak out: screen Adventure Island II: screen contra: screen contra force: screen micro mahines: screen Abadox: screen Akumajou Special: screen Banana prince: screen battletoads: screen metal gear: screen Don Doko Don 2 (Mój kartridż akurat nazywał się super mario 8 :P): screen Armadillo (Znane mi pod nazwą mario 4 ): screen Samurai Pizza Cats: screen przed pc miałem tylko atari i pegazusa :P nie wiem czy te się zaliczą ale ... z pc: Gorky 17: screen The Sting: screen sanitarium: screen Carmageddon: screen Age of empire: screen Neverhood: screen Torin's Passage: screen i mnóstwo innych których teraz nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 a tak, Gorky 17... Strasznie mnie ta gra wciągnęła... Moja nauczycielka od polskiego się zapiekliła, kiedy w III klasie podstawówki w zadaniu "kim chcesz być w przyszłości?" napisałem, że chcę być dzielnym komandosem i że będę walczył z mutantami (naprawdę tak myślałem). Napisała mi wściekłymi literami: "To nie żarty! Napisz, kim naprawdę chciałbyś być!" - no przecież szczerze napisałem! A mama strasznie się zdenerwowała, kiedy usłyszała, że bohaterowie mówią rzeczy w stylu "Święta Matko Boska! Co to jest, do cholery?!" Babcia też narzekała, że gram w jakieś straszne, zue, brutalne gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Metal Sluge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 O tak, Metal Slug był ######sty. Szkoda, że nowe części tak ssą :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Metal Sluge Bez e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja bym jeszcze dorzucił: Nes: Tsubasa 2 Kilka screenów. Dizzy Cała seria z Kunio-kun Strona z grami. Game Boy Advence: Golden Sun 1 i 2: Polska stronka o grze Amiga: The Settlers Prince of Persia Desert Strike Transarctica Canon Folder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Transarctica Wspaniały pomysł i bardzo dobre wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Na gameboy'a oczywiście : * Legend of Zelda: The Minish Cap. * Kirby, obie części. * Wszelakie częście Pokemonów. * I najbardziej wciągająca "Harvest Moon: Friends of Mineral Town", [hmt.pl , strona by gnysek :P] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Lotus III: The Ultimate Challenge Klasyka, niezliczone ilości funu i zabawy. Split-screen i dzień stracony :). Another World - perfekcyjny klimat, czuło się to coś podczas grania. Od Erica Chahi świetne było też późniejsze Heart of Darkness: Warto było grać chociażby dla animowanych (3D) scen, które budowały całą historię - łącznie z naprawdę ciekawym zakończeniem. Gra, z tego co pamiętam, nie uzyskała sukcesu (a powinna). Abe's Exoddus Jak w przypadku Heart of Darkness :). Dwie ostatnie gry są na PC/PS2, ale po prostu musiałem ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Grałem w tegoż Ejba i zaciąłem się gdzieś na psone. Nie wiem czemu nie szukałem rozwiązania na necie, ale sejw się zmarnował :( . Ogólnie fajna gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 A o Flashbacku na amigę nikt nie pamięta :( Nazwa: Flashback Konsola: Amiga Screeny: Było jeszcze mnóstwo innych gier (SuperFrog, Lotus III, Another World, Kajko i Kokosz :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ja znam fajne gierki, np. PC: Wolfenstein 3d i Spear Of Destiny The ultimate doom i doom 2 theme park i theme hospital Duke Nukem 3d i Duke Nukem 3d: Life's Beach Duke Nukem 2 Commander Keen 1-6 (Chociaż 1-3 są nudne i trudne) Heretic Hexen Strife Quake Blood GB i GBC: Pokemon Red i Gold Kirby Dream land 2 Hamtaro: Ham-Hams Unite! NES: Garfield: A week of garfield Bionic Commando Contra Boy and his blob EarthBound zero Kirby's Adventure Ninja gaiden 1 i 2 SNES: Chrono Trigger Nintendo 64: (Jeśli nie za nowe) Kirby 64: The crystal shards Paper Mario Star Fox (Do a barrel roll! XD) Genesis: Theme Park Ewentualnie jak sobie coś przypomnę to wpisze. PS: A ja we wszystkie gierki z GB/GBC oraz NES gram na komórce! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 fajnie by było, gdybyś jednak dał jakieś filmy lub screenshoty zamiast list. Garfield: A week of garfield to jest fatalna gra PS: A ja we wszystkie gierki z GB/GBC oraz NES gram na komórce! :P a ja ze SNESa i Segi Genesis. i co z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Outrun. Takie fajne wyścigi segi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 snow brothers :D miłe wspomnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 protip: w pierwszym świecie masz dwa ukryte flety, które przetransportują się do ostatniego świata, więc gdyby ci się chciało, pewnie i ty byś dał radę o kurde jak byś wiedział gdzie on jest to proszę powiedz :D http://www.youtube.com/watch?v=9yl_XPkcTl4 idę to zrobić :P EDIT: :o jak on tak daleko skacze ? :3 u mnie co to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi