LolikZabijaka Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Cześć, mam pytanie, może ktoś wie. Co się dzieje z youtube? Zauważyłem że wszelkie elementy "dekoracyjne" zaczęły znikać ze strony, kiedy czyta się komentarze we filmach, nie sposób odróżnić jeden od drugiego. Czyżby to nowy wygląd youtube? ktoś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Cześć, mam pytanie, może ktoś wie. Co się dzieje z youtube? Zauważyłem że wszelkie elementy "dekoracyjne" zaczęły znikać ze strony, kiedy czyta się komentarze we filmach, nie sposób odróżnić jeden od drugiego. Czyżby to nowy wygląd youtube? ktoś wie? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Tak, to nowy "wyglad" Z boku (podczas ogladania filmiku) wyskakuje nawet ramka czy chcesz zeby ci pokazalo gdzie teraz sa wazne elementy strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 cholercia, bez jaj tylko dlaczego tak okroili tą stronę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Prawdopodobnie po to, żeby uczynić ją maksymalnie lekką i przejrzystą. Prostota jest uniwersalna i trafia do każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 tylko ta prostota to syf, całość wygląda chaotycznie, to ani trochę nie jest bardziej przejrzyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 mnie tez się nie podoba, takie dziadaństwo zrobili, nic nie widać na tym... trzeba petycję wystosować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 też chcę normalne youtube.. kto założy petycję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 No ja też bym chciał :C To jest takie ...mdłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jest genialne. Czyste i przejrzyste. A zmiana systemu oceniania to najlepsze co mogli wprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wkurza mnie tylko, że nie ma podane ile jest kciuków w górę a ile w dół dopóki sam tego nie zrobię - czasami chcę po prostu zobaczyć czy film jest fajny zanim go obejrzę na podstawie ocen innych użytkowników... no ale cóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jest genialne. Czyste i przejrzyste. A zmiana systemu oceniania to najlepsze co mogli wprowadzić. co ty pierniczysz ? przecież komentarze są tam praktycznie jeden na drugim, wygląda to naprawdę paskudnie. Co za idiota zamienił youtube w taki bajzel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Na nowy GMC tez narzekaliscie. Przez kilka lat na tym posiedzimy, rzyzwyczajimy sie, spodoba nam sie a pozniej znowu zmienia, i wy znowu bedziecie narzekac : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ten wygląd jeszcze ujdzie, no ale ja chce te cholerne gwiazdki z powrotem. Nie będę się rejestrować tylko po to, żeby oceniać każdy film którego ocenę chcę sprawdzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 przecież komentarze są tam praktycznie jeden na drugim, wygląda to naprawdę paskudnie. Między komentarzami jest linijka odstępu, poza tym po najechaniu myszką pojawia się szary bloczek. W czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ale jak wygladal stary GMC? No i mi się ten nowy jutub też nie podoba :C <foch> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 tak ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ej no to ja pamiętam jeszcze ten wygląd! Ale prawie w ogóle sie nie zmieniło więc nie wyczułem zmiany ;) btw. ten post pietera też pamiętam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Na nowy GMC tez narzekaliscie. Przez kilka lat na tym posiedzimy, rzyzwyczajimy sie, spodoba nam sie a pozniej znowu zmienia, i wy znowu bedziecie narzekac : ) A Ty skąd możesz wiedzieć skoro Ciebie wtedy tutaj nie było? To raz, a dwa że na nowe GMC ludzie nie narzekali, więc nie kłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Chodzi mi o wyglad forum, moglbys sprawdzic co napisalem wczesniej. Mojego konta nie bylo jak juz, czy ja bylem to nie wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 tak ; D ej! :P to nie fair. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 no to robimy petycję kto jest za(podawajcie nicki z YT)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ten wygląd jeszcze ujdzie, no ale ja chce te cholerne gwiazdki z powrotem. Nie będę się rejestrować tylko po to, żeby oceniać każdy film którego ocenę chcę sprawdzić... Nisko oceniane filmiki z tego co pamiętam mają oddzielną rubryczkę przy wyszukiwaniu. Obecny system oceniania jest idealny, bo większość ludzi dawało albo 5 albo 1, więc oceny były mało wiarygodne. Teraz jest idealnie. Co wam nie pasuje w tym nowym wyglądzie to ja nie wiem, srsly. Jak dotąd, najlepszy layout jaki YT miało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Po prostu przyzwyczaili się do tamtego wyglądu i nie chcą nowego, bo jest inny. Petycja ? Nie bądźcie śmieszni. A mnie to lotto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Halllinka - nick. YOUTUBE TO ZUOOOOO!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A mi nie przeszkadza, nie mam zdania. Przejrzyste jak dawniej. Oglądałem filmiki diabolic team`u i taki sam komfort oglądania. Nie mam zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dramatyzujecie jak użytkownicy grono.net. Wygląd czasem trzeba zmieniać, gdyż świadczy to o twórcach że chcą rozwijać swoje dzieło. a co do wyglądu to jest genialnie, tak powinno od razu yt wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 nowy wygląd youtube jest całkiem spoko, tyle tylko, że komentarze jakoś dziwnie wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 nowy wygląd youtube jest całkiem spoko, tyle tylko, że komentarze jakoś dziwnie wyglądają. gdzie włączyć nowy wygląd? ja nadal mam stary ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ja też nadal mam stary, ale jak w końcu nadejdzie ta pora, gdy ujrzę na swoim kompie nowy layout, nie będę narzekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi