IamTheLaw Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam, potrzebuję jakiejś strasznej psychicznej muzyki. Bez tekstu. Muzykę chciałbym taką żeby aż ciary po plecach przechodziły (żeby była straszna i budowała napiecie). Szukałem na googlach ale nic nie znalazłem (może szukałem pod złym hasłem?). Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Spróbuj Saw Theme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 wpisz w google'ach.pl : scary music Człowieku zbyt bysty to ty nie jesteś. To było co pierwsze wpisałem i były tylko dziadowe haloweenowe dzwięki. Normalnie zatłukł bym cię za taką wyczerpującą i jakże pomocną odpowiedź. Edit: Wtedy jeszcze był jego post @Putin Za słabe, nie straszne. Dałbym sobie głowę uciąć, że słyszałem jakąś straszną muzyczkę, ale nie pamietam tytułu. W grze pragnący krwi nawet fajna była muzyczka tylko nie znam tytuły. Mam nadzieję, że egzekutor się pofatyguje i "pożyczy" mi muzkę ze swojej gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 może pogrzeb w soundtracku z silent hilla (o grę mi chodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 To jeszcze nie to. Jakieś inne propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Cos w takim stylu? Zawsze mozna poszukac wiecej muzyki z jakis starych horrorow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 @Saus Patrzyłem po horrorach i jedyna fajna muzyka to była z exorcista. A z nosferatu kiepskie. Pomóżcie szukać, bo szukam już 2 dzień :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kiedyś bawiłem się syntezatorkiem: http://www.box.net/shared/hypuv1gcip ... Co prawda z ciarami na plecach może być ciężko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dzięki przyda się, nawet fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 http://soundcloud.com/jakim/scary ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 wszystko fajnie tylko jak pobrać, btw to jeszcze nie to czego szukam ale nawet fajne. Jakieś inne propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 wszystko fajnie tylko jak pobrać, btw to jeszcze nie to czego szukam ale nawet fajne. Jakieś inne propozycje? audacity/what u hear/record Pasuje? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 audacity/what u hear/record Pasuje? :P taa fajnie że w moim audacity nie ma takiej opcji w programie jak i katalogach programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 taa fajnie że w moim audacity nie ma takiej opcji w programie jak i katalogach programu boshe, czasami mi się zdaję, że zalogowalem sie na serwerze Tajzańskim... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 boshe, czasami mi się zdaję, że zalogowalem sie na serwerze Tajzańskim... -.- zamiast narzekać na serwery tajzańskie (btw nie ma takich tylko są tajwańskie bądź tanzańskie- słaba znajomość geografii państw jak widać) i porównywać je do serwera gmclanu (wątpie żeby mieli w takich krajach serwer) odpisał byś skąd wziąść to o czym napisałeś. Pozdrowienia dla pana powyżej. Nadal czekam na wyjaśnienie :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Osobiście używam do gry: Mam nadzieje ze pomogłem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ciekawe przyda mi się ale to jakieś straszne w ogóle nie było :D mimo wszystko dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jest to bardziej muzyka do zombi-horrorów pokombinuj z odgłosami zombiaków (ja tak robie xd) efekt gwarantowany. :P PS: - przykład zastosowania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 właśnie tak robie w swojej grze. Ale chcę muzyki która budowała by klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Aha muzyka która jedynie klimat robi? (szum wiatru, pukanie do drzwi etc.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Hmm... Przydała by się przykładowo jakaś spokojna muzyka z jakimiś jękami od czasu do czasu. Robię grę o psychiatryku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 zamiast narzekać na serwery tajzańskie (btw nie ma takich tylko są tajwańskie bądź tanzańskie- słaba znajomość geografii państw jak widać) i porównywać je do serwera gmclanu (wątpie żeby mieli w takich krajach serwer) odpisał byś skąd wziąść to o czym napisałeś. Pozdrowienia dla pana powyżej. Nadal czekam na wyjaśnienie :blink: Dobra, zrobie ci to... dawaj link i na dzisiaj masz piosenkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 link na upload? Daj na http://speedyshare.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Może być to? http://www.cfxmusic.com/music/list/all/sys...di/sshock00.mid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Scary Whisper śmiech - tego sam sie wystrzaszyłem:O To napewno zbuduje klimat:) Może nie muzyka ale możesz to wpleść w jakiś soundtrack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 @korodzik- to z system shocka nawet fajne. Może wykozystam któreś z tych które dałeś @alwin- bardzo dobre! ten śmiech się przyda do pierwszej mapy :D Jeśli znajdziecie jeszcze coś do pokażcie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 W Alone In The Dark IV - The New Nightmare są soundtracki budujące klimat cmentarny, ciemnych lasów, opuszczonej willi, podziemi. Odrazu odradzam soundtracki z najnowszych alonów bo to już nie są horrory tylko jakieś śmeszne mordobicia. Tutaj masz parę scen z tej świetnej gry które mi utknęły najbardziej w pamięci: Scena z willi: Sceny walk z normalnymi słabymi potworkami: Scena Outdoora, cmentarze, posągi monumentalne itp. W 1:20 zaczyna wchodzić scena walki Scena z podziemi dokładnie to w miejscu nad Willą: Dynamiczniejsza scena z willi: To o ile się nie myle jest scena z crypty: Walka z bossem w podziemiach: Tutaj trochę z innego klimatu ale może też się przydać np. do walki z jakimś większym przeciwnikiem: edit: xD omg dałem złą cyferkę rzymską, teraz jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axe128 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Zdecydowanie rammstein 5-4 są słowa ale nic z nich się nie da zrozumieć.Jeżeli scena odgrywa się w jaskini nie ma lepszej muzy. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi