PsichiX Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 PlayGate to system ochrony gier GMa - gre piszemy na frameworku w c++ wykorzystujac kilka funkcji systemu PlayGate, w ten sposob w dllu zostaje zabezpieczony kod gml ktory jest wykonywany z poziomu GMa (Snake mial przyjemnosc testowac system bez ochrony kodu, lecz normalnie bedzie on szyfrowany co zapewni dostateczna ochrone danych ;p). Mozna rowniez pisac wiekszosc gry w c++ (cieszac sie z duzej predkosci pracy gry) a GM uzywac jako interface'u graficznego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Fajny efekt, tylko trzeba sobie krecic głową zeby przeczytac :< Czyzbys cos robił ze Snakiem? @UP: Fajnie, fajnie, tylko z GMa nie korzystam lul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 @UP: Nieee ;p ja tylko wykorzystuje w PlayGate jego dll GMThreads do wykonywania kodu gml bez czekania na zakonczenie wykonywania funkcji - sam sie nad takim dllem meczylem a On mi dal dll na tacy i voila, system gotowy ;) Oczywiscie zeby nie bylo - Snake jest w credits :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 E tam, przeróbcie funkcje GMa na Delphi spowrotem i po kłopocie, nie będzie trzeba sie już nigdy martwić wolnym dzialaniem :P Walnie się wątki i po kłopocie :P Wracając do grafiki - te drzwi takie szpiczaste, a to info o systemie zabezpieczeń takie duopwato paintowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Z tego, co zrozumiałem PsichiX, zamiast GML'a mogę używać C++ ? Gites :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 @Nobody: dokladnie, mozesz uzywac czystego c++ i tylko polecenia drawowania do GMa wysylasz :) @gnysek: ta 'paintowa' czcionka to 'visitor' (do userbarow) i taka chcialem dac, myslalem ze pasuje, ale chyba sie pomylilem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 No, nareszcie cos dla mnie... \o/ Psi: juz nie moge sie doczekac. gnysek: a to są w ogole drzwi? myslałem ze to swiatlo lul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Harv, to jest otwierajaca sie brama, oraz luna swiatla z ktorej wylania sie postac - normalnie tak mi sie podoba ten efekt ze chyba go kiedys powiele do swojej gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 mi się podoba jest git... też lubie "refluxed" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 logo wypas, tylko napis źle umiejscowiony jak dla mnie (może by tak na dole w poziomie? :P ) A co do tego playgate to czekam głównie na niego, by sprawdzić jak sprawuje się to zabezpieczenie gier ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 nie bijcie, to moje pierwsze płaskie drzewo: https://gmclan.org/uploader/3255/tree_kursik.png Niezłe! :D. Copo, ty jesteś tu najlepszym GMClanowym grafikiem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Mi się tam podoba ta wersja drzewka, przebija choinkę znacznie :) Co prawda jest takie bajkowe, ale jak cala gra by taka była, mogło by to fajne być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 dokladnie, mozesz uzywac czystego c++ i tylko polecenia drawowania do GMa wysylasz smile.gifPadłem. I do w dobrym sensie :D Kiedy to wyjdzie, kieeeeedy =D ? JUż same wątki dawały mi ogromne możliwości i miałem "radochę", a jeśli to twoje coś będzie działało... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 @UP: dzialac juz dziala, tylko pisze algorytm szyfrowania do tego i bedzie dzialac bezpieczniej ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Jezu ty i Snake to od teraz jesteście moje Mastahy :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 @UP: dzialac juz dziala, tylko pisze algorytm szyfrowania do tego i bedzie dzialac bezpieczniej ;DTo dawaj wersję beta a nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Niewiem czy ładne, kilka godzin roboty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 nawet ładne, tylko te białe gałęzie nie pasują, i trochę krzywe to drzewo. ogólnie to nieźle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 jak dla mnie co najmniej dziwnie oczojebne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Niewiem czy ładne, kilka godzin roboty: Kilka godzin? :blink: Jesienne drzewo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Jesienne drzewo: Mi to bardziej wygląda na jesienny, wysuszony krzak z cieniutkimi gałązkami;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 jak dla mnie to sirluki pokazal lepsze drzewko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Dla mnie drzewko Sirlukiego ma za dużo prześwitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 to też zależy jak to się prezentuje w grze, mi bardziej jakoś podchodzi drzewko Harva ;d Dla mnie drzewko Sirlukiego ma za dużo prześwitów. dokładnie jest za mało gęste ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 to też zależy jak to się prezentuje w grze, mi bardziej jakoś podchodzi drzewko Harva ;d dokładnie jest za mało gęste ;/ W grze: A tak dla jasności - nie dałem drzewa żeby konkurować z Harvem. Chciałem tylko pokazać swoje :) Trochę przyciemnione do gry aby się lepiej prezentowało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 no no, w grze o wiele lepiej wygląda, tylko wystarczy trochę rozjaśnić ;) nie dałem drzewa żeby konkurować z Harvem. Chciałem tylko pokazać swoje A że były one obok siebie to zaczęliśmy je porównywać ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 No drzewo trudno pokazać , szybko myli sie z krzakiem... No to z drzewek na młotki ! http://www.digart.pl/praca/2301546/Nazihammer.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 yeah, GM-owy moutek ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Hmm młoteczek dla TuxMana bo on lubi znaczki nazistowskie. BTW. Czy młotek GM-owski ma znaczek Hitlera? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ładny młotek, brakuje Hitlera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi