copoconaco Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 no jesli masz w ogrodku ozdobny krzaczek, przyciety na "kulę", to wtey masz regulerny cien z lewej jasno z prawej ciemno. wydaje mi sie ze naturalne drzewa sa nieregularne i skladaja sie w uproszczeniu z mniej lub bardziej nieregularnych kęp. ( w kazdym razie takie za oknem byly jeszcze rano). zreszta co kto woli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 To teraz zrób kurs robienia drzewek iglastych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Copo zrób jeszcze drzewko iglaste i krzaczki, oraz kurs robienia ładnej trawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 https://gmclan.org/uploader/3255/choinka_copy.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Copo <3 Super właśnie czekałem na to. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Wszystko ładnie, tylko ten cień jakiś taki dziwny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Bez cienia lepsze :) W GMie można zrobić cień, ale i tak efekt ładny. A teraz, proszę o tutek palmy :D Tu już nie będzie tak łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 A ja proszę o tutek kwiatka xD, to będzie chyba proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Dla Copoconaco? Żartujesz? Listek, blur, scale, łączenie i palma jak z Crysisa :D . A iglaste drzewko na 8/10, cień wszystko psuje, za intensywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Hmm czy to wygląda na choinkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Hmm czy to wygląda na choinkę? trochę wygląda, ale taka dziwna jakaś, zbyt płaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud_ Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Hmm czy to wygląda na choinkę? Najgorzej nie jest, ale powinieneś zaznaczyć szczyt drzewa. Najlepszym sposobem było by odpowiednie cieniowanie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 przykład 1 przykład 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Nie wygląda na choinkę, nie ma bombek i lampek. Co najwyżej, zrobiłeś sosnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Marmot: Choinka niekoniecznie musi być świąteczna. A choinka to potoczne słowo dla drzew iglastych, więc jak kto chce to niech sobie pisze ;;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Takie małe Logo mojej grupy na index stronę internetowej niżej będzie Enter / Leave wersja skompresowana ! gmclan.org/uploader/634/69f0f95216.jpg // broken Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Ładne, takie mroczne lul. Sins kojarzy mi sie z ze?tem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 zbyt mało czytelny napis ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Ładne, takie mroczne lul. takie miało byś w końcu to sins Sins kojarzy mi sie z ze?tem O-o ? z czym ? co to ze?tem ? zbyt mało czytelny napis ;/ Widziałem w życiu znacznie mniej czytelne XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Takie małe Logo mojej grupy na index stronę internetowej niżej będzie Enter / Leave wersja skompresowana ! https://gmclan.org/uploader/634/69f0f95216.jpg pisze sie deadly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 pisze sie deadly Poprawiłem macie XP : wersja skompresowana ! https://gmclan.org/uploader/634/10820c4e63.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Niezbyt czytelny i trochę pusto jest. Może wyśrodkuj jakoś, dodaj ramkę, z której cieknie krew. Albo widły i ogon diabełka gdzieś wstaw. Nie wiem... Ale tak w sumie to spox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 jak dla mnie nieczytelne i niewyrazne, trzeba chwile sie zastanowic i poswiecic czas aby rozszyfrowac napis... logo powinno byc jasne i czytelne, latwe do zapamietania. wyrownac litery, ulozyc je bardziej symetrycznie, (ostatecznie zmienic czcionke)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 jak dla mnie nieczytelne i niewyrazne, trzeba chwile sie zastanowic i poswiecic czas aby rozszyfrowac napis... logo powinno byc jasne i czytelne, latwe do zapamietania. wyrownac litery, ulozyc je bardziej symetrycznie, (ostatecznie zmienic czcionke)... Ładne ale nie dzięki nie skorzystam pozostanę przy swoim poza tym moje jest narysowane nie zrobione z czcionki nieczytelne dla polaków ale nie dla anglików wiem bo moi kumple z USA nie mieli żadnych problemów z przeczytaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Plz... używaj przecinków, bo cię rozczytać (a raczej zrozumieć) nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Plz... używaj przecinków, bo cię rozczytać (a raczej zrozumieć) nie mogę. niestety nie będę przykro mi XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Jak zawsze chcialbym byście ocenili cos i tym razem to big-logo PlayGate'a: Badzcie szczerzy i powiedzcie czy ogolem efekty sa dobre i pasuja do siebie :) PS. Nie czepiajcie sie czcionki - pokochalem ja normalnie, a tak serio to uwazam ze ma w sobie jakis kosmiczny styl i ten styl chcialem uzyskac (do tej postaci wylaniajacej sie z wrót) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ciekawe, ciekawe, tylko mi ten napis pionowo nie pasuje :P A czymże ma być ten PlayGate? GML Security System niewiele mi mówi... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Marmot: Choinka niekoniecznie musi być świąteczna. A choinka to potoczne słowo dla drzew iglastych, więc jak kto chce to niech sobie pisze ;;F http://pl.wikipedia.org/wiki/Choinka - koniecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Logo mi się podoba. I to nawet baaardzo! PS: Relfuxed rządzi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi