PsichiX Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A dla mnie drzewa są szpetne, no ale deski niczego sobie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 znalazłem w google obrazek i dodałem napis Adobe photoshop rox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 'Adobe' zalu, 'Adobe'.. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A dla mnie drzewa są szpetne, no ale deski niczego sobie ;p Drzewa tylko próbne, zresztą tak samo jak to kamienne "coś" :P Trochę poprawiłem tak jak mówiliście: przyciemnione, wyostrzone i dodałem życie, mane i exp tak jak mówił copoconaco :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Butelki nie pasuj ą do reszty... :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Tak jak Solmis, butelki tutaj sux. Lepszy byłby pasek z tym (z przejściem kolorów) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 akurat w tym stylu butelki ladnie sie wpasowuja, tylko przydaly by sie jakies nieco bardziej "butelkowe". zaraz cos skrobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 @Poprzednia strona: Ech... Tablet... Rysowałbym nim, ale instrukcja jest po włosku (?) i muszę go skonfigurować, ale nie wiem jak :( Choć sądząc po rysunkach LionaX, tablet nadaje się tylko do dużych obrazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Tamten obrazek był trochę za mały, więc tutaj butelki w rzeczywistym rozmiarze: Matthew: Dlaczego tylko do dużych? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 znalazłem w google obrazek i dodałem napis Adobe photoshop rox! Cienki napis, niewidoczny przy głowie, gdzie po prostu nakłada się na nią. Ale jakbyś umieścił go wyżej to może coś z tego być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 + https://gmclan.org/up3255_11_butla.html co do obrazka z napisem - zupelnie niema sie czym chwalic, dodanie jednego slowa na czyims obrazku to nie jest powod do chwaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Matthew , do obrazków dużych - to żart? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 + https://gmclan.org/up3255_11_butla.html co do obrazka z napisem - zupelnie niema sie czym chwalic, dodanie jednego slowa na czyims obrazku to nie jest powod do chwaly... Super butelka :D Jak rozumiem mogę ją wykorzystać w grze, prawda? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 jasne, nie wrzucal bym jakbym nie chcial zeby byla wykorzystana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 + https://gmclan.org/up3255_11_butla.html co do obrazka z napisem - zupelnie niema sie czym chwalic, dodanie jednego slowa na czyims obrazku to nie jest powod do chwaly... Ta butelka już lepiej wygląda B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 może nie akurat od 18+ ale chyba gdzieś tak od 16+ szczerze nie znam się aż tak na tym -_-' dodam tylko ze to jest furry XD https://gmclan.org/up634_5_9025c3a0ef.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 @Sirluki i Firemark: Duże w sensie 128x128+. Spróbuj tabletem narysować ikonkę. Samym tabletem bez używania gumki, figur itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Lol, to chyba oczywiste ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Copo fajna butelka EDIT Bawilem sie w paincie i zrobilem sobie czlowieka : PS moze ktos poprawic mu rece ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Dziwny ten ludź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Copo fajna butelka EDIT Bawilem sie w paincie i zrobilem sobie czlowieka : PS moze ktos poprawic mu rece ?:) Rzeczywiście, dziwny ludzik. Nie jest dobry do gry. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 kurs rysowania w GM, na szybko :twisted: najlepiej zapisac na dysku, zaimportowac jako grafike w GM i obejzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 ładny efekt... i tutek :) Można jeszcze zaznaczyć brzeg (czarna obwódka) i zamienić na biały. Potem ew. wypełnić pustki (jeśli w środku obrazka był ten odcień, to trzeba wypełnić lukę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 A to auto zrobilem je na podstawie kursu ;) : auto_ala_kurs.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Nigdy nie widziałem tak zaokrąglonych samochodów? Ford przyszłości? :) Poza tym mam małe wrażenie, że rzut od góry nie odpowiada temu drugiemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 kurs rysowania w GM, na szybko twisted.gif Świetne, nigdy nie sądziłem że to takie proste, a efekt wspaniały. :thumbsup: (dawno nie stawiałem tej emotki, a wiedz że u mnie to duża pochwała, chociaż kiedyś było bardzo łatwo ją dostać) Idę teraz pobawić się w gm grafiką XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 No tak , używajmy blura do wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ale pomysł niezły, trzeba korzystać z łatwo dostępnych narzędzi. I efekt końcowy wymiata :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Też bym chciał użyć blura przy malowaniu ścian, było by szybciej i mniej farby bym zużył. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Wypełnianie kolorem z Painta... świat byłby lepszy :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi